

Büşra profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Büşra
- Ücret 149₺
- Cevaplama 13 saat

149₺/saat
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
- Yoga
- Hatha
Okul öncesi öğretmeninden bütüncül bir şekilde gelişimi desteklemeye yönelik çocuk yogası dersleri
- Yoga
- Hatha
Ders mekanı
Önerilen
Büşra, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Büşra ile ilgili bilgiler
Ankara Üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümü mezunuyum. Üniversite 2.sınıfta yaklaşık 5 ay çocuk yogası dersi aldım. 3 yıldır çocuklarla beraber yoga yapıyorum. Gerek öğretmenlik uygulamalarında gerekse kendi çevremdeki çocuklarla. Ek olarak oyun ablalığı yaptığım ailelerin çocuklarıyla da uygulamalarım oldu.
Dersle ilgili bilgiler
- Başlangıç
- Çocuk
seviyeler :
Başlangıç
Çocuk
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Çocuk yogasını genellikle bütünleştirerek(oyunla, türkçe etkinlikleriyle vs.) uygulamayı seviyorum. Böylelikle çocuklar, yönergelere uyarak hareket etmekten ziyade ilgilerini çeken ve her seferinde yeni şeyler öğrendikleri bir süreç geçirmiş oluyorlar. Çocukların bütünsel gelişimini destekleyici etkinlikler tasarlamaya dikkat ediyorum. Çocuk yogası yaparken genellikle bir öykü çerçevesinde canlandırmalar yaparak hareket ediyorum. Bazen öyküyü yarım bırakıp devamını çocukların oluşturmasını isteyerek onların da arkadaşlarına canlandırma yaparken yol göstermelerine destek oluyorum.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Birlikte uygulama yapma imkanı bulduğum, yüksek enerjili, şahane eğitmen.Dikkat süresi çok kısa olan 5 yaş grubunu online ortamda bile kendine bağlayıp, ilgilerini canlı tutmayı başarıp, eğlenceli zaman geçirmelerini sağlıyor.Mutlaka bir ders deneyimleyemelisiniz, zaten arkası gelecek :)
Okul öncesine dair sahip olduğu bilgi ve becerileri çok az gözlemle fark edebileceğiniz birisi. Bilginizin olmadığı konulardaki yaklaşımı da cabası. Ayrıca alanındaki en önemli okullar arasında olan Ankara Üniversitesi’nde okumakla kalmamış aynı zamanda 4 yıllık süreçte kendini birçok noktada geliştirmiş. Yogaya sıfırdan başlayacak olanlar için birebir. Sayesinde gün içinde kendimi ne kadar kastığımı ve kendimden ne denli uzak kaldığımı anladım. Yaşam bizi yorduğunda, zorlandığımızda verdiğimiz tepkilerle yoga yaparken çok yorucu hareketlere verilen tepkilerimiz aynıymış. Yoga gerçekten de hayatın bir yansıması.
En kötü durumda bile pozitif düşünebilir ve ayakları yere sağlam basar. Olaylar karşısında bilimsel açıklamalarla dostlarını yönlendirir ve motive eder. Kendisine ve gelecekte yapacağı güzel işlere güvenim tam.
Her şeyden önce komik bir bayan. Enerjisi çok yüksek. Hiç düşük enerjide olduğuna tanık olmadım. Bu sebeple kendisi öğrencilerine de bu enerjisini yansıtıyor. Zeki, kültürlü ve çözüm odaklı, insan duygularından anlayabilen bir yapısı var. Pişman olmayacaksınız.
Büşra benim sınıf arkadaşım. Uygulama sürecinde ve günlük yaşamda yan yana gelme fırsatı buldum. Çocuklarla iletişimi çok iyi, ayni zamanda çocuk yogasinda oldukça başarılı. Hem grupla hem bireysel olarak her dersi gerçekleştirebilir. Yüksek düzeyde yaratıcılığı onun bu işi en üst düzey yeterlilik seviyesinde yapabileceğine dair inancımı güçlendiren niteliklerden. Gözünüzü kapatın ve ona teslim olun.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 149₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 150₺
- 10 saat: 300₺
Online
- 30₺/saat
Benzer Yoga öğretmenleri
-
![teacher_picture]()
Alex alp
& Online- Onaylı
Ankara’da yüz yüze veya online olarak asana, pranayama ve meditasyon pratiklerinde rehberlik ediyorum.
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ilayda
& Online- Yeni
Ankara'da online olarak ve uygun konumlardaysa yüz yüze şekilde; birebir ve grup halinde yin yoga ve hatha yoga dersleri veriyorum
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Kübra
& Online- Yeni
Uzun zamandır kendi çapımda ilgilendiğim yoga alanında hem kendimi daha çok geliştirebilmek hem de bunu yaşam tarzı haline getirebilmek adına yoga dersleri veriyorum.
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Fatma
& Online- Onaylı
Yoga: zihin ve bedensel iyilik halini fark etmek için, nefes almaya odaklanan bir egzersiz şeklidir. amacımız stresi azaltmak. sağlıklı, güçlü ve esnek bir bedene sahip olmaktır.
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Canan
Ankara & Online- Super öğretmen
Yetişkinler için başlangıç ve her seviye yoga meditasyon ve pranayama(nefes çalışmaları) dersleri
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Dilay
& Online- Yeni
Yoga alliance onaylı 200tt hatha yoga ve 100tt aerial yoga eğitimlerim bulunmakta. aynı zamanda budokon yoga, vinyasa flow, ve yin yoga dersleri de vermekteyim.
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ceren
Ankara & Online- Onaylı
Yoga eğitmeni, bale esintili akışlarla birebir, grup ve online yoga dersleri verilir
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Sıla
Ankara & Online- Yeni
Ebeveynler i̇çin mola vakti: canlandırıcı ve rahatlatıcı yoga seansları geleneksel hatha yoga ile esneklik, güç ve zihinsel denge temelden i̇leriye hatha yoga: bedeninizi dinleyin, gücünüzü keşfedin gün
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Nida
Ankara & Online- Yeni
Yoga alliance sertifikalı, vinyasa yoga uygulayıcısı. birebir (ankara içi), online dersler veriyorum.
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Dilşad
Ankara- Yeni
Çocuklarla beraber onların uçsuz bucaksız dünyalarından hayallere doğru yolculuklara gidiyoruz, onlarla oyun oynayıp, dans ediyoruz.
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Cem
ÇANKAYA & Online- Onaylı
Yoga kioo 280 saatlik eğitimli hocadan, bütünsel dönüşüme yönelik yoga özel dersi
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Aslınur
& Online- Super öğretmen
Güçlenmek, dengelenmek, esnemek ve beden potansiyelini arttırmak i̇çin düzenli olarak yoga pratiği
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Beyza duru
Eskişehir & Online- Onaylı
“kendi ritmini bul: günlük koşturmacadan uzaklaşıp yoga ve nefesle ruhunu ve bedenini yenile”
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ebru
& Online- Super öğretmen
Hadi birlikte yoga yapalım! bedenini dinlemeye, nefesinle buluşmaya ve kendine iyi gelecek bir mola vermeye ne dersin? her seviyeye uygun, ihtiyaçlarına göre şekillenen derslerde buluşalım. 🤍
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ebru
İzmir & Online- Onaylı
Yoga alliance 95 saat çocuk yogası, 200 saat temel yoga eğitmenliği + 300 saat i̇leri seviye yoga eğitmenliği sertifikalı, çocuk yogası, hatha yoga, ashtanga yoga, meditasyon, pranayama eğitmeniyim.
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Zeynep
& Online- Super öğretmen
Nefes, meditasyon çalışmaları yapmak ve yoga pratiğinde derinleşmek istiyorsan bir mesaj uzağındayım
- 1250₺/saat
-
![teacher_picture]()
Asuman
& Online- Onaylı
Hi̇s federasyonu & yoga alliance sertifikalı eğitmenden hatha, yin, hamak yogası ve bioenerji seansları
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Deniz
& Online- Onaylı
Yoga dersleri ile kendine alan açmaya ve farkındalıklı yaşamaya hazır mısın?
- 3000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Tuğba
Uşak & Online- Onaylı
Kişinin vücut tipi ve hastalıklarına yönelik yoga dersleri ve nefes egzersizleri, esnemeler
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ece begüm
İstanbul & Online- Super öğretmen
İlk yoga deneyiminden düzenli pratiğe, sana özel derslerle yanındayım, hadi yola çıkalım
- 400₺/saat
-
Yoga öğretmenlerini gör




















