

Beyza profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Beyza
- Ücret 500₺
- Cevaplama 1 saat
-
Öğrenci7
Beyza Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Beyza Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

500₺/saat
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
- İngilizce
- İngilizce konuşma becerileri
- ingilizce okuduğunu anlama
- İngilizce duyduğunu anlama
- İngilizce yazma becerileri
Her seviyeye ve yaşa özel ingilizce dersleri A1-2 B1-2 C1-2 Çocuklardan yetişkinlere kadar
- İngilizce
- İngilizce konuşma becerileri
- ingilizce okuduğunu anlama
- İngilizce duyduğunu anlama
- İngilizce yazma becerileri
Ders mekanı
-
Beyza öğretmenin evinde:
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan
-
Önerilen
Beyza, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Beyza ile ilgili bilgiler
.Trabzon'da liseye kadar eğitimimi sürdürdüm.
.Samsun'da Anadolu lisesinde ve dil bölümünde lise öğrenimimi bitirdim.
.Düzce Üniversitesi eğitim fakültesi İngilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim.
.Düzce'de özel bir dershanede İngilizce öğretmenliği yaptım.
.Farklı sosyal platformlardan görüntülü ders verme deneyimim bulunmaktadır.
.Uzun bir dönem birkaç web sitesi veya tez gibi yazılı metinlerin İngilizce-Türkçe çevirilerini yapma mesleği edindim.
.AmericanLife bünyesinde İngilizce öğretmenliği yaptım.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Merhabalar!
Adım Beyza. ELT (English Language Teaching) bölümünden mezun olmuş, öğrencilerle zaman geçirmekten ve her türlü bilgiyi aktarmaktan zevk alan bir İngilizce öğretmeniyim. Öğrencilerimi kritik düşünmeye ve yaratıcı olmaya teşvik ederim. Adaletli, eşit, saygılı ve özgüvenli bir ortam oluşturmaya çalışırım. Öğrencilerimin dikkatini çekmekte zorlanmıyorum. Küçük çocuk gruplarından (5-10) yetişkinlere kadar her türlü yaş aralığında deneyimim var.
Öğrencilerime verdiğim dersleri 2 temel üzerine ve CEFR (yani A1-2 B1-2 C1-2) seviyelerine göre dayanarak veririm. 2 temel başlığımız şunlardır: Receptive ve productive yani alıcı ve üretici yetenekler.
Receptive yetenekler listening ve reading’den oluşmaktadır. Productive yetenekler ise speaking ve writing yeteneklerini kapsar. Derslerimde önem verdiğim öğrencilerimin receptive yetenekleri ile aldıklarını productive yeteneklerine yansıtmalarıdır yani uzun lafın kısası, öğrendiklerini kullanmalarıdır. Bu sebepten dolayı İngilizce speaking yapmaya oldukça önem vermekteyim.
Dileyen öğrencilerim sadece speaking veya normal İngilizce dersleri alabilirler. Dileyen öğrencilerim ise İngilizce’yi İngilizce’den İngilizce’ye öğrenirken ekstradan da yanında speaking dersleri alabilirler. Her türlü durumda da konuşma bulunmaktadır fakat doğal olarak İngilizce konuşma’ya ekstra zaman ayırmak öğrenme sürecini hızlandıracaktır.
Speaking derslerimde ise seçtiğim veya seçtiğimiz topicler üzerine öğrencimin seviyesine göre konular ve konuşmamız ilerler. Speaking derslerini daha eğlenceli bulmaktayım. Bir öğretmen olarak her türlü ders için sizlere ders planı hazırlar ve dersimize hazırlıklı gelirim. Öğretmenliğin en önemli görevlerinden biri ders planı hazırlamaktır.
Derslerin ardından derse özel ve genel bir ödevlendirme sistemi bulundurmaktayım. Dil ile haşır neşir olmayı ders dışında da devam ettirmek oldukça önemlidir. Öğrendiğimiz fakat kullanmadığımız her bilgiyi unuturuz.
Öğrencilerime aylık feedback’ler sağlarım. İlerlemenin takip edilmesi açısından dil öğreniminin önemli bir aşamasıdır. Süreç içerisinde eğitim verirken her zaman öğrencime tavsiyeler verir, bunu feedbacklerimde belirtir ve derslerimi öğrenciye göre düzenlerim.
İsteyenlere micro ders videomu atabilirim. Zoom üzerinden yapılmış "The Doll's House" eseri üzerinden ders anlattığım 20 dakikalık bir micro lesson'dır.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
bizimle arkadaş gibiydi çekinmeden derslerine girebiliyordum çok iyiydi bu işi başaracağına eminim.
ders anlatimi anlasilir,anlamidigimiz konular uzerinde durup bunu bize aciklayan,sabırli,derslerine cekinmeden katildigim tek hocamdi bu platformda da basarili olucagina inancim tam
Beyza hocamla birebir ders alıyordum. A1 seviyesinden B1 seviyesine geldik. İletişimi çok saygılı ve samimi bir öğretmen. İhtiyaca göre ve öğrencinin seviyesine göre ders işliyor. Çok memnum kaldım gönül rahatlığı ile ders alabilirsiniz.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 500₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2500₺
- 10 saat: 5000₺
Online
- 500₺/saat
Detaylar
Birebir derslerde ders işlenmemesi halinde ücret almamaktayım fakat önceden haberim olmalı.
Toplu derslerde katılım zorunludur. Katılım gösteremeyen öğrenciler ders ücretini önceden aldığım için maddi kayıp yaşayabilirler.
Benzer İngilizce öğretmenleri
Max
& Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Süha Derviş
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ezgi
Kadıköy & Online
- 2500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
English Teacher Sharon
& Online
- 2500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Murat
& Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Kübra
& Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zeynep
& Online
- 850₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ceren Su Çil
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Cemre
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gulcan
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Berin
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zakia
& Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Seda
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Vatansever
& Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Rumeysa
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Merve
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İsmail Taha
& Online
- 100₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Şerife nur
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aslı
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Damla
& Online
- 550₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
İngilizce öğretmenlerini gör
