Clara - İngilizce öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Clara - İngilizce öğretmeni -

Clara için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Clara

  • Ücret 800₺
  • Cevaplama 1 saat
  • Öğrenci

    Clara Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

    1

    Clara Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

Clara - İngilizce öğretmeni -

800₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • İngilizce
  • İngilizce konuşma becerileri
  • ingilizce okuduğunu anlama
  • IELTS
  • İş İngilizcesi

Hacettepe İngiliz Dilbilimi öğrencisi, tüm seviyelere İngilizce dersleri ve İELTS, YDT sınav desteği dersleri verilir.

  • İngilizce
  • İngilizce konuşma becerileri
  • ingilizce okuduğunu anlama
  • IELTS
  • İş İngilizcesi

Ders mekanı

Clara ile ilgili bilgiler

Ana dilim Fransızca, ikinci dilim İngilizce, üçüncü dilim Türkçe ve dördüncü dilim Arapça. Saint-Joseph lisesinden mezunun ve Hacettepe'de okuyorum! Dil ve dil öğrenim süreçlerine olan ilgim beni Dilbilimi okuyama itti. Dil tüm insanların temel iletişim aracıdır ve herkes yeni diller öğrenerek ufkunu açabilir. Bu süreçte öğrencilerime hem farklı tekniklerle öğrenmelerini sağlayarak hem öğrenebileceklerine inanmalarını sağlayarak destek olmayı hedefliyorum. Siz ''anladım'' dedemen ders asla bitmez!

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Fransızca
  • İngilizce
  • Türkçe
  • +1

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Fransızca

İngilizce

Türkçe

Arapça

Herkesin dil öğrenim süreci özeldir, her öğrenciye ona uygun olan yöntemi uygulamak önemlidir. Bazılarının hedefi profesyonel veya günlük hayatta İngilizceye hâkim olmak iken, bazıları temel iletişim ve akıcı konuşma becerilerini geliştirmek ister. Dil öğrenirken o dile sürekli maruz kalmak gerekir, bunun da farklı teknikleri vardır ve öğrencimin onları uygulayarak dile alışmasına dikkat ederim.
İngilizce seviyenizi ilerletmek, günlük konuşma dilini akıcı hale getirmek veya dil öğrenim sürecinizi uluslararası bir sertifikayla taçlandırmak istiyorsanız size özel bir programla yanınızdayım. Özellikle IELTS ve YDT gibi hedef odaklı sınavların içerikleri, soru tipleri ve stratejileri hakkında kapsamlı bilgi ve deneyim sahibiyim.
Sınavlara hazırlanan öğrencilere veya genel İngilizce yetkinliğini artırmak isteyen herkese; istedikleri sonuçları elde edebilmeleri için kelime bilgisi, gramer, okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarında ders veriyorum. Bu süreçte birçok güncel kaynaktan yararlanarak pratik soru çözümleri, stratejik ipuçları ve ek çalışmalar vermeye özen gösteriyorum.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 800₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 3750₺
  • 10 saat: 7500₺

ücretsiz dersler

Clara ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 30dk

Online

  • 800₺/saat

Benzer İngilizce öğretmenleri