

Ceren profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Ceren
- Ücret 1000₺
- Cevaplama 11 saat
-
Öğrenci13
Ceren Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Ceren Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

1000₺/saat
- Yağ yakma
- Pilates
- TRX
Düzeltici egzersiz, postüral çalışmalar, sıkılaşma ve incelme. Marmara Üni bölüm birincisinden pilates dersi
- Yağ yakma
- Pilates
- TRX
Ders mekanı
Super Öğretmen
Ceren en iyi Yağ yakma öğretmenleri arasında. Yetkin bir profil, iyi bir diploma, hızlı ilk ders planlaması ve öğrencilerinden mükemmel yorumlar!
Ceren ile ilgili bilgiler
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölüm birincisi olarak mezun oldum Aynı zamanda Antrenörlük Eğitimi bölümünden çift anadal yaparak her iki bölümü de birincilikle bitirdim. Şu an Marmara Üniversitesi Hareket ve Antrenman Bilimleri üzerine yüksek lisans yapıyorum. Milli taekwondo sporcusuyum. Aktif olarak üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum.
Marmara Üniversitesi, Pleon Sportivo
Fenerbahçe, Paris San Germain Academy gibi büyük kulüplerde çalışma deneyimim oldu.
Her yaştan ve seviyeden kişiye eğitim verebilir, hedeflerine giden yolda danışmanlık sunarım. Ayrıca pedogoji bilgisine sahip çocukların gelişimsel özelliklerine uygun eğitim deneyimi sunan; eğitim ve çocuk psikolojisine hakim bir eğitmenim.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği aynı zamanda Antrenörlük Eğitimi (çift anadal) bölümlerini birincilikle bitirdim. Milli taekwondo sporcusuyum.
Öğrencilerimle derse başlamadan önce branş taleplerine uygun ihtiyaç analizi yapar, performans ve yaralanma risk testleri uygular ve dönemsel olarak bu testleri tekrarlayıp gelişimleri hakkında somut bilgiler sunarım.
Derslerimde öğrencilerimle yürüttüğüm işbirliği ile ilerleyen periyotlara bağlı olarak farkedilir sonuçlar alınır. Her yaş grubunun gelişim özellikleri ve yaşam alışkanlıklarına uygun; sporu hayatının bir parçası haline getirmek isteyenlere, fitness, pilates, taekwondo, cimnastik ve atletik performans dersleri veriyorum.
Bel ve boyun fıtıkları; lordoz, kifoz, düz taban vb birçok duruş bozukluğu, rehabilitasyon sonrası spora dönüş ve ilgili bölgeye yönelik çalışmalar, spor sakatlıkları, performans sporcuları için atletik performans antrenmanları, hamilelik dönemi egzersiz, fonksiyonel antrenman, konularında benden destek alabilirsiniz.
Daha fazlası için sorabilirsiniz..
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Kendisine superprof aracılığı ile ulaştım. Önceden online spor yapmaya olumsuz bakan birisi olmama rağmen denemek istedim. Kendisi önce bir derslik yüz yüze ders yapıp ölçümlerin yapılması gerektiğini söyledi. Öyle de yaptık. Ölçümler sonrasında bana uygun spor programını oluşturdu. Online sporumuzu bu programa uygun yaptık. Sürekli bilgisayar başında çalışan birisi olarak vücudumun rahatladığını, duruşumun düzeldiğini, ağrılarımın azaldığını, üzerine yağ yakarak kilo verdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca dersleri keyifli bir hale getirip teşvik ederek sınırlarınız dahilinde sizi zorluyor. Çalışmaya da devam ediyoruz. Hem iyi ki hocam oldu hem iyi ki tanıştım. Teşekkürler Ceren hocam.
İşinde gerçekten çok donanımlı , üyeleri ile sadece ders te değil gündelik yaşantısında da fiziksel takibini yapan bir antrenör . Kaliteli iletişimi ve profesyonel bakış açısı ile güvenilir adres olduğunu düşünüyorum.
hayatımdaki en fit ve saglikli halime ulasmamin mimari canim hocam. Derslerinde bolca kan ter gözyaşı olmasına rağmen enerjisi ve bilgisiyle dersleri mükeemmel hale getirir. Uzun süredir veremediğim kiloları verdim üzerine karın kası yaptım daha ne diyebilirim ki iyiki varsınız hocam ️
Oğlum Eray için cimnastik ve tekvando dersleri alıyoruz. Hiç hareketli bir çocuk değildi şimdi Ceren hocayla ders günlerini iple çekiyor. Kendisinden çok memnunuz, çocuklara yaklaşımı kullandığı dil tam bir profesyonel. Biz onu çok sevdik
Ceren hocamı Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden ve sporcu kariyerinden tanıyorum. O tam bir spor bilimci. Günlük spor yapanların hayatından tutun profesyonel sporculara kadar nasıl yaşamaları gerektiğini adım adım gösterebilen bir uzman. Doğru spor ve verimli bir hayat için Ceren hocamı parmakla gösteririm.
Ceren Hoca ile 3 aylık bir çalışma sürecimiz oldu. Kendisiyle çalışmak çok keyifliydi. Derslere olan istikrarı benim de istikrar elde etmemi sağladı. Ama şimdiden uyarayım. Hedefinizden ayrılmak istediğinizde Ceren Hoca buna izin vermez ve sonuna kadar hedefe ulaşmak için çalışır. Kan, ter ve gözyaşı ile 3 ayın sonunda kurtulmak istediğim kilolarımdan kurtuldum.
Ceren hocam çok iyi motive eden, zamanın size nasıl geçtiğini unutturan bir hocamız, biz severiz, size de öneririz.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 1000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 5000₺
- 10 saat: 10000₺
Online
- 1000₺/saat
Benzer Yağ yakma öğretmenleri
Alperen
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Caner
& Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sami
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Abdulkadir
& Online
- 40₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Efe
Üsküdar & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burak
& Online
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tolga
Kadıköy & Online
- 15₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Emre
Üsküdar & Online
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Emre
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
Üsküdar & Online
- 100₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mehmet
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Emir
İstanbul & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ayhan Eraycan
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Muhammet
İstanbul & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Anıl
İstanbul & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
GAMZE
İstanbul & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Omer
İstanbul & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Kaptan
İstanbul & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Yağ yakma öğretmenlerini gör