

Anıl Berk profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Anıl Berk
- Ücret 3000₺
- Cevaplama 13 saat
-
Öğrenci8
Anıl Berk Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Anıl Berk Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

3000₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Gitar
- Klasik gitar
- Akustik gitar
- Elektro gitar
- Jazz gitarı
Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü’nü Kompozisyon alanında ikincilik ile bitirdim. 10 yılı aşkın bir süredir İzmir’de piyano, gitar, elektro gitar, şan ve kompozisyon dersleri vermekteyim.
- Gitar
- Klasik gitar
- Akustik gitar
- Elektro gitar
- Jazz gitarı
Ders mekanı
-
Anıl Berk öğretmenin evinde:
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan
-
Super Öğretmen
Anıl Berk en iyi Gitar öğretmenleri arasında. Yetkin bir profil, iyi bir diploma, hızlı ilk ders planlaması ve öğrencilerinden mükemmel yorumlar!
Anıl Berk ile ilgili bilgiler
5 yaşında başladığım Piyano yolculuğuma ilk okul yıllarımda Gitar Eğitimi ile devam ettim. Üniversiteyi ise Bestecilik ve Müzik Teorisi üzerine okudum. Bu bakımdan müziği farklı boyutlarda ve yapılarda; kapsamlı bir biçimde ele almayı seven, gerektiği zaman hikayeler ile müziği zihinde görselleştiren, gerektiğinde ise uygun metotları kullanarak bilimsel bir yaklaşım gözeten bir eğitimciyim.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- İngilizce
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
İngilizce
Türkçe
10 seneyi aşkın bir süredir İzmir’de özel dersler vermekte ve kurumlarda eğitmenlik yapmaktayım. Piyano, Klasik Gitar, Elektro Gitar, Şan, Kompozisyon, Müzik Teorisi, Armoni, Solfej ve Müzik Prodüksiyonu alanlarında yıllardan beri edindiğim tecrübelerim ile dersleri akıcı ve eğitici kılmaktayım. Her yaş grubundan öğrenci ile kolayca anlaşabilirim. Pedagojik Formasyon eğitimimi Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladım.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Anıl Berk Hocamız ile İzmir Karşıyaka’da kızımın müzik öğretmenliğine hazırlandığı sene tanıştık. Yani bundan 2 sene kadar önce. Kızım Defne, küçük yaştan itibaren müzik ile haşır neşir olmasına karşın yetenek sınavlarının işleyişi ve sınavda neler yapmamız gerektiğini çok iyi bilmiyorduk. Yaklaşık 8-9 ay içinde kızım tek ses, iki ses, üç ses ve dört seslerde ve ezgi tekrarlarında çok ciddi bir yol katetti. Anıl Berk Zamandar Hocamızın bir besteci olması kızım Defneyle beraber şarkı yazmaları ve bu şarkıların melodileri ile ezgi tekrarları yaparak çalışmaları gerçekten çok keyifli bir süreçti. Kızım çok şükür Dokuz Eylül Üniversitesini kazandı ve öğretmen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şu an ise Anıl Berk Zamandar Hocamızla İzmir Mavişehir deki evinde Müzik Teorisi ve Şan Eğitimine devam ediyor. Sayın Hocam emeğinize sağlık, iyi ki varsınız!
Berk hocama her şey için çok teşekkür ederim. İzmir Karşıyaka’da ki evimde başladığımız gitar dersleri sayesinde müziğe olan tutkum çok daha pekişti. Sabrı, bilgisi ve öğretme yöntemlerindeki ilgili ve eğlenceli halleri ile benim için harika bir öğretmen oldu. Kendisiyle geçirdiğim 6 ay içinde gitarda istediğim çoğu şarkıyı çalmaya başladım. Her ders benim için ilham kaynağı oldu. Anıl Berk Zamandar Hocama emekleri için çok tekrardan çok teşekkür ederim.
Berk Hocamız Karşıyaka, Mavişehir deki evimize yiğenim Hüseyin ile piyano çalışmak için 3 senedir gelmekte. Hüseyin’in nota okumayı çözmesine; piyano da Mozart, Beethoven gibi bestecilerin eserlerini çalmaya başlamasına hala inanamıyorum. Anıl Berk Zamandar Hocamız kesinlikle işini son derece hakkı ile yapan, oldukça kibar ve iyi bir kişi. Yiğenim henüz 9 yaşında ve Türk Marşı’nı çalabilecek seviyeye ulaştı. Anıl Berk Zamandar Hocamızın da Mavişehir’de oturuyor olması bizim için büyük şans oldu. Her şey için çok teşekkür ederiz Berk Hocam!
Anıl Berk Zamandar hocamız ile iki seneyi aşkındır piyano çalışmaktayız. Bu süreçte piyanonun temel ilkelerinden başlayarak geniş bir repertuar oluşturma fırsatı bulduk. Berk Hocam hem müzikal bilgisi hem de derslerde ki eğlenceli halleri ile beni her hafta çalışmaya motive etti. Sayesinde asla çalamayacağımı düşündüğüm bir enstrüman üzerinde çok büyük bir gelişme yaşadım. Eğer Karşıyaka/İzmir de bir piyano öğretmeni arıyorsanız kesinlikle Anıl Berk Zamandar Hocamı tavsiye edebilirim.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 3000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 15000₺
- 10 saat: 30000₺
ulaşım
- + 500₺
ücretsiz dersler
Anıl Berk ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Online
- 3000₺/saat
Benzer Gitar öğretmenleri
-
![teacher_picture]()
Harun
& Online- Onaylı
18 yıllık öğretmenlik tecrübemle, her seviyede gitar (klasik, akustik, elektrik, bas) dersi vermekteyim.
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Gülşah
& Online- Onaylı
9 eylül üniversitesi müzik öğretmenliği bölümü mezunuyum piyano gitar şan eğitmenliği yapıyorum
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Diyar
& Online- Yeni
8-9 yıldır gitar çalıyorum, aynı zamanda bağlama ve piyanoya hakimim. trompet, vurmalı çalgılar ve müzik teorisiyle de ilgileniyorum. her yaşa ve istenilen alana uygun eğitim hazırlayabilirim :)
- 1250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Deren
& Online- Yeni
Gitar enstrümanını alanında yetkin eğitmenle eğlenerek öğrenin! farklı metotlarla ve kişiselleştirilmiş programlarla yeteneğinizi fark edin.
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Okan
& Online- Yeni
Başlangıç, orta ve ileri seviye gitar dersleri! parça yazım eğitimi! rock, blues ve metal ağırlıklı olarak istediğiniz türde gitar dersleri mevcut!
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Büşra
& Online- Super öğretmen
Müzik öğretmeninden klasik gitar ,elektro gitar, akustik gitar dersleri her seviyeye uygun birebir eğitim
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Tuğba
& Online- Onaylı
Ucuz fiyata, kaliteli ders! kısa sürede her şarkıyı çalabilecek düzeye geleceksiniz :)
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Atakan
- Yeni
Hızlı kolay ders verilir ulaşın bana saatlik 100 liraya ders veriyorum farkı yaşayın️
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ece
& Online- Yeni
Gitar severlerin donanımlı ve hızlı noktada buluştuğu dersler ve isteğe bağlı solfej eğitimi
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ahmet buğra
& Online- Onaylı
5 yıldır sahnede gitar çalan birisi olarak seni de aramızda görmek için ders veriyorum :)
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Enis
& Online- Onaylı
Los angeles musicians institute g.i.t. mezunu 10+ senelik öğretmenden her seviye gitar dersi
- 1675₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Gizem
& Online- Yeni
Lise ve üniversitede müzik eğitimi almış ve pedagojik eğitimli öğretmenden gitar dersi..
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
İbrahim
& Online- Onaylı
Derslerim ,profesyonel , evrensel metotların kişiye özel bireyselleştirilip keyif alarak çalıp bireysel ihtiyaçlarına göre kendilerini tamamlayacakları şekilde ki
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Kivanc
& Online- Yeni
16 yıllık akustik gitar + elektro gitar + klasik gitar deneyimli hocadan kişiye özel, materyal destekli ve her yaşa uygun gitar dersleri.
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Göktuğ
& Online- Yeni
Kalıplaşmış şarkılar yerine kendi müzik zevkinizle gitara sıfırdan başlayın: 7 yıllık tecrübeyle online gitar eğitimi
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Can
& Online- Yeni
Güzel sanatlar fakültesi müzik eğitimi ana bilim dalı mezunuyum. klasik gitar , akustik gitar dersleri veriyorum.
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Göktuğ
- Onaylı
Kişisel isteğinize göre istediğiniz seviyede gitar ve türevlerini eğlenerek öğrenebileceğiniz bir ders...
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Sefa
& Online- Onaylı
Başlangıç ve orta seviye için nota temelli gitar dersleri. ritim, akor, şarkı çalışmalarıyla pratik odaklı ilerleme. i̇zmir bornova’da yüz yüze veya online seçenekli. i̇lk tanışma dersi ücretsiz.
- 1250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ahmed firas
& Online- Yeni
Lise'deyken başladığım bu serüven'e kendi kendime gitar öğretmiştim ve 12.sınıfı bitirirken sınav stresi yükünü üstümden alan en büyük etkendi, artık bir üniversite öğrencisi olarak ben de öğretme kar
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ege
& Online- Yeni
Güzel sanatlar fakültesi müzik teknolojisi öğrencisinden, 2026 itibariyle 17 yıllık bilgi birikimimi sizlerle paylaşıyorum.
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Gitar öğretmenlerini gör




















