Aleyna - Tarih öğretmeni - Erzurum
İlk ders ücretsiz
Aleyna - Tarih öğretmeni - Erzurum

Aleyna için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Aleyna

  • Ücret 150₺
  • Cevaplama 1 saat
  • Öğrenci

    Aleyna Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

    1

    Aleyna Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

Aleyna - Tarih öğretmeni - Erzurum

150₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Tarih
  • Sosyal bilgiler
  • İnkılap
  • Sosyal bilimler
  • Kuran okuma

Tarih ve İlahiyat mezunu ve tarih bölümü YL öğrencisinden Erzurumda Osmanlı Türk., Tarih, Coğrafya, Din Kül. ilkokul ve lise seviyesinde özel ders verilir. Milli eğitimde ve özel kurumlarda Tarih ve

  • Tarih
  • Sosyal bilgiler
  • İnkılap
  • Sosyal bilimler
  • Kuran okuma

Ders mekanı

    • Aleyna öğretmenin evinde: Erzurum

    • Online

Aleyna ile ilgili bilgiler

Erzurum Teknik Üniversitesi Tarih bölümü ve Atatürk Üniversitesi İslami İlimler (ilahiyat) mezunuyum. Aynı zamanda Atatürk üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisiyim, tez dönemindeyim. 4 yıldan beri ders vermekteyim. (osmanlıca, Tarih, İnkılap Tarihi, coğrafya ve Din Kültürü derslerini kapsamaktadır).
Öğrenci ile bire-bir ilgilenirim her dönem öğrencilerinin ( ilk - Orta Okul, Lise, Üniversite) konularına hakimim, soru çözümleri ve konu anlatımlarında aktif bir tutum sergilenecektir. Bu süreç içerisinde derslerimiz de aksama olmadan öğrencinin her ders sonrasında daha da gelişeceği ve akıcı bir ders işleneceğine teminat veriyorum.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • İlkokul
  • Ortaokul
  • Lise
  • +4
  • seviyeler :

    İlkokul

    Ortaokul

    Lise

    Ön lisans

    Lisans

    Okul öncesi

    Diğerleri

  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Derslerimde öncelikle Müfredata uygun konu anlatımları gerçekleştiririm. Öğrencimiz sınav senesindeyse (LGS - YKS) temel konular kapsamında yeni nesil sorularının çözümü ve hızlı bir şekilde soruyu algılayıp zaman kazanma gibi yöntemlerle sınav anında zaman kaybı yaşamadan diğer derslerine geçmesini sağlayacağım. Gün içinde anlattığım konunun akabinde soru çözümü yaptırırım bunlar genellikle çıkmış soru seviyesinde olacaktır. Ev Ödevleri, videolu anlatımlar ve harita üzerinden anlatımlar yaparım. Konularımız da öğrencimizin yaşına ve sınıfına göre anlatım tarzımız değişmektedir.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 150₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 750₺
  • 10 saat: 1500₺

ücretsiz dersler

Aleyna ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 150₺/saat

Benzer Tarih öğretmenleri