Rabia Selcen - Türkçe öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Rabia Selcen - Türkçe öğretmeni -

Rabia Selcen için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Rabia Selcen

  • Ücret 500₺
  • Cevaplama 1 saat
Rabia Selcen - Türkçe öğretmeni -
  • 5 (1 üye yorumu)

500₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Türkçe
  • Okuma
  • Sınavlara hazırlık (Tümü)
  • Okuryazarlık
  • Klasik edebiyat

İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerine Türkçe Özel Ders | Anlaşılır ve Etkili Anlatım

  • Türkçe
  • Okuma
  • Sınavlara hazırlık (Tümü)
  • Okuryazarlık
  • Klasik edebiyat

Ders mekanı

    • Rabia Selcen öğretmenin evinde:

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Rabia Selcen ile ilgili bilgiler

Merhaba! Ben Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunuyum. Aynı zamanda Adalet bölümünü tamamladım ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
Türkçe, kendimi en güçlü ve yetkin hissettiğim alanlardan biri. Öğrencilerin konuları yalnızca ezberlemesini değil, mantığını kavrayarak öğrenmesini önemsiyorum.
Sabırlı, anlayışlı ve iletişime açık bir yaklaşım benimsiyorum. Her öğrencinin öğrenme biçiminin farklı olduğuna inanıyor, derslerimi öğrencinin seviyesine ve ihtiyaçlarına göre şekillendiriyorum.
Amacım, öğrencilerimin Türkçe dersindeki eksiklerini gidermelerine, özgüven kazanmalarına ve öğrenmeyi keyifli hâle getirmelerine yardımcı olmak.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Derslerime öğrencinin seviyesini ve ihtiyaçlarını belirleyerek başlarım. Her öğrencinin öğrenme hızının farklı olduğunu göz önünde bulundurarak kişiye özel bir ders planı oluştururum. Konuları ezberletmek yerine örnekler, günlük yaşamdan bağlantılar ve uygulamalı etkinliklerle kalıcı öğrenmeyi hedeflerim. Derslerimde konu anlatımı, soru çözümü ve tekrar çalışmalarına yer vererek öğrencinin hem akademik başarısını hem de Türkçeye olan ilgisini geliştirmeyi amaçlarım.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 500₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 2500₺
  • 10 saat: 5000₺

ücretsiz dersler

Rabia Selcen ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 500₺/saat

Benzer Türkçe öğretmenleri