Mahmut - Tarih öğretmeni - Tekirdağ
İlk ders ücretsiz
Mahmut - Tarih öğretmeni - Tekirdağ

Mahmut için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Mahmut

  • Ücret 500₺
  • Cevaplama 1 saat
Mahmut - Tarih öğretmeni - Tekirdağ

500₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Tarih
  • Sosyal bilgiler
  • İnkılap
  • KPSS hazırlık
  • İnsan hakları, yurttaşlık ve demokrasi

17 yıllık kurs ve dershane tecrübeli öğretmenden Tarih, Vatandaşlık ve Sosyal bilgiler dersleri veirilir.

  • Tarih
  • Sosyal bilgiler
  • İnkılap
  • KPSS hazırlık
  • İnsan hakları, yurttaşlık ve demokrasi

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Tekirdağ konumundan

Mahmut ile ilgili bilgiler

Öğretmenlik meslek hayatım boyunca 5. sınıftan mezun/yetişkin gruba kadar uzanan geniş yaş aralığı skalamdaki öğrencilerimle iletişimim her zaman güçlü ve samimi olmuştur. Bu durum da beni her gecen yıl daha da motive ederek derslerimi daha farklı yöntem ve tekniklerle anlatmaya ve sevdirmeye yöneltmiştir.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

17 yıldır kpss , tyt/ayt ve lgs hazırlık kurslarında aktif olarak çalışıyorum. Öğrencilerimi sınava yönelik nokta atışı taktiklerle ve yüksek motivasyonla sınavlara hazırlıyor ve onların tarih , vatandaşlık ve sosyal bilgiler gibi sözel derslere yönelik olumsuz ön yargılarını kırarak soru çözüm becerilerini geliştirmeyi amaçlıyorum.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 500₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 2500₺
  • 10 saat: 5000₺

ücretsiz dersler

Mahmut ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 500₺/saat

Benzer Tarih öğretmenleri