Ömer Faruk - Matematik öğretmeni -
Ömer Faruk - Matematik öğretmeni -

Ömer Faruk profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.

Ömer Faruk

  • Ücret 150₺
  • Cevaplama 1 saat
Ömer Faruk - Matematik öğretmeni -

150₺/saat

Matematik öğretmenlerini gör

Bu öğretmenin programı maalesef dolu

  • Matematik
  • Geometri
  • Fen bilimleri

Tıp Fakültesi Öğrencisinden LGS Sayısal (Matematik ve Fen) özel dersleri. 4 yıl LGS özel ders deneyimi. Uzaktan Eğitimde inovatif uygulamalar sayesinde yüz-yüze ders verimi.

  • Matematik
  • Geometri
  • Fen bilimleri

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Ömer Faruk ile ilgili bilgiler

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf ve Marmara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. 4 yıldır LGS özel ders öğretmenliği yapmaktayım. İşimi keyif alarak yapıyorum, bu işi ''öğrenci harçlığı'' kaynağı olarak değil, kendi adıma gelecekte de yapmak istediğim profesyonel meslek hayatıma hazırlık olarak görüyorum.
Liseye geçiş sınavına hazırlandığım günler henüz zihnimde tazeliğini koruyor. Hazırlık sürecinde nelerin motivasyonumu düşürdüğünü, nerelerde zorlandığımı, henüz o yaşımda deneyimlediğim gelecek kaygılarımı hala hatırlıyorum. Bu sebeple tecrübelerimi öğrencilerime aktarmak ve onlardaki olumlu etkilerini görmek beni oldukça mutlu ediyor.
Süreçte en önemli faktör özgüveni koruyabilmek. Girilen herhangi bir deneme sınavında elde edilen düşük puanlar karşısında motivasyonu kaybetmemek gerekiyor. Koca bir yılı sınava çalışan bir robot halinde geçirmemek de ayrı bir faktör. Çalışma sürecinde öğrencilerime dersler dışında bir ağabeyleri olarak mentorluk da sağlıyorum.
NOT: İstanbul'da Maltepe ve çevre ilçelerde derslerimizi yüz yüze de gerçekleştirebiliriz.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Ortaokul
  • seviyeler :

    Ortaokul

  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

LGS, konu bilgisinden ziyade soru çözme becerilerini ölçen bir sınavdır. LGS'de sorulan yeni nesil sorular, her ne kadar zor olsa da, çalışkan öğrenciyi ayırt edebildiği için çalışkan öğrenci için önemli bir avantajdır. Uygun soru çözüm teknikleri ve sınav öncesinde her türlü yeni nesil soruyu çözmüş olmak LGS'de başarının anahtarıdır. Yapacağımız ders seanslarında sınavda sorulma potansiyeli yüksek sorular üzerine öğrenci ile birlikte kafa yorarak LGS sorularının mantığını birlikte kavrayacağız.

DERS İŞLEME YÖNTEMİ:
Dersleri blok halinde (2saat) Zoom ya da Google Meet uygulaması üzerinden vermekteyim. Kullandığım uygulamalar sayesinde yüz yüze ders verimini aratmayan online ders seansları gerçekleştirebilmekteyiz.
Dersler müfredattaki konu sırasına göre işlemekte ve konuya genel olarak hakim olmak adına işlediğimiz konu anlatımının ardından önce kazanım soruları ve arından yeni nesil sorular ile konuyu iyice pekiştirmekteyiz. Unutmayın; LGS soru çözüm becerisini ölçen bir sınavdır, biz de derslerimizde özellikle soru çözümüne odaklanacağız.

ÖDEVLENDİRME VE ÖĞRENCİ TAKİBİ:
LGS soruları öğrencilerin soru üzerinde kendi mantıksal yeteneklerini uygulayacakları bir sınavdır. Bu sebeple özel dersler dışında öğrencinin sorularla tek başına da uğraşması oldukça önemlidir. Bu sebeple her ders sonunda bir sonraki derse kadar, okul ödevlerini de düşünerek, öğrencilerime yeni nesil sorular göndermekteyim. Bir sonraki dersimizin başında bu sorulardan yapamadıklarına birlikte yeniden bakıyor ve ardından planımıza göre devam ediyoruz.
Her öğrencimiz için, o öğrencinin kapasitesine ve ihtiyaçlarına yönelik soru çözüm hedefleri belirliyoruz. Hazırladığım soru çözümü takip çizelgesi ile öğrencimin o haftaki performansını ders esnasında değerlendiriyor, duruma göre yeni bir plan oluşturuyoruz. Soru çözüm takibi sayesinde öğrenci kendi sorumluluklarının farkına daha iyi varabiliyor ve kendi çalışma sürecini yönetebilme becerisi kazanıyor.

DENEME SINAVLARI:
Belirli periyotlarda, bulunduğumuz haftaya kadar kapsadığımız konularla alakalı deneme sınavlarını öğrencime gönderiyorum. Gerçek bir sınav deneyimi elde etmek adına öğrencimden denemeyi çözmesini ve velimden de süreci takip etmesini bekliyorum. Deneme sınavı sonunda öğrencinin yapmakta zorlandığı soruları çözüyor ve eksik konular üzerinde ilave çalışmalar yapıyoruz.

7. SINIFTAN 8. SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLER İÇİN:
7. sınıftan 8. sınıfa geçişteki yaz tatili, LGS sürecinin verimliliği açısından oldukça önemlidir. 8. sınıf konuları ve yeni nesil sorular, 8. sınıf başındaki öğrenciler için çok zor gelmektedir. Oldukça yoğun olan sekizinci sınıf müfredatında ilgili konunun yeni nesil sorularına yeterince vakit ayrılamadan bir sonraki konuya geçilmekte, bu sebeple öğrenci geçmiş konularla ilgili soruları yapmakta zorlanabilmektedir. Yaz tatilinde yeni nesil soru çözüm becerisini geliştirerek sekizinci sınıfa soru çözüm yeterliliği ile başlamak öğrencinin özgüvenini oldukça artıracak ve 8. sınıftaki sınav maratonunu daha kolay hale getirecektir.
Yaz tatilinde gerçekleştireceğimiz hızlandırılmış LGS kampı Temmuz ayından Eylül ayına kadar sürecektir.
İlandaki fiyat Temmuz ayına kadar geçerlidir. Temmuz-Eylül hızlandırılmış kampı için başvuran öğrencilerimiz 2 ay boyunca bu ilandaki ücretten faydalanabilir.

LGS maratonundaki tüm öğrencilere başarılar dilerim :)
Unutmayın, hiç bir sınav geleceğinizi kesin olarak belirleyen yol ayrımı değildir.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 150₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 750₺
  • 10 saat: 1500₺

Online

  • 125₺/saat

Benzer Matematik öğretmenleri

  • Berkay

    & Online

    5 (10 yorum)
    • 450₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Furkan

    & Online

    5 (5 yorum)
    • 700₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Burak

    & Online

    5 (8 yorum)
    • 600₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Elif

    & Online

    5 (6 yorum)
    • 750₺/saat
  • Nuray

    & Online

    5 (5 yorum)
    • 400₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Gizem

    & Online

    5 (2 yorum)
    • 400₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Emirhan Yusuf

    5 (4 yorum)
    • 250₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Yasemin

    & Online

    Yeni
    • 4000₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • ÇİĞDEM

    & Online

    Yeni
    • 2000₺/saat
  • Selin

    & Online

    5 (2 yorum)
    • 1200₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Sevgi

    & Online

    5 (1 yorum)
    • 1800₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Büşra Sanem

    Yeni
    • 500₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Halil

    & Online

    Yeni
    • 500₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Melike

    & Online

    Yeni
    • 500₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Samet

    & Online

    Yeni
    • 250₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Şeyhmus

    & Online

    Yeni
    • 400₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Burak

    & Online

    Yeni
    • 200₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Rümeysa

    Yeni
    • 100₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Hilal

    & Online

    Yeni
    • 250₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Gamze

    & Online

    5 (2 yorum)
    • 1500₺/saat
    • İlk ders ücretsiz
  • Matematik öğretmenlerini gör