

En iyilerin en iyisi. Kaliteli profil, mükemmel yetkinlikler, cevap garantisi. Ekaterina ilk Piyano dersinizi özenle planlayacak.
Ekaterina
En iyilerin en iyisi. Kaliteli profil, mükemmel yetkinlikler, cevap garantisi. Ekaterina ilk Piyano dersinizi özenle planlayacak.
- Ücret 2900₺
- Cevaplama 5 saat
-
Öğrenci50+
Ekaterina Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Ekaterina Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

2900₺/saat
- Piyano
- Solfej
- Şan
- Klavye
- Jazz piyanosu
Rusya Çapında Piyano Yarışması Birincisi Ödüllü, 37 Yıllık Piyano Geçmişine sahip, 23 Yıllık Özel Derste Tecrübeli Öğretmenden 3 Dilde Online/ Yüz Yüze (İstanbul,Bahçeşehir) Piyano Dersleri
- Piyano
- Solfej
- Şan
- Klavye
- Jazz piyanosu
Ders mekanı
Lider
En iyilerin en iyisi. Kaliteli profil, mükemmel yetkinlikler, cevap garantisi. Ekaterina ilk Piyano dersinizi özenle planlayacak.
Ekaterina ile ilgili bilgiler
37 yıldır boyunca profesyonel olarak piyano çalıyorum.
2002'te Rusya Çapında Piyano Yarışması'nda birinci oldum.
Üç dilde (Türkçe, İngilizce,Rusça) profesyonel piyano dersleri vermekteyim. 23yıllık öğretmenlik tecrübem var.
Iki yüksek lisans (Müzik/Piyano performansı/ öğretmenlik ve Ingilizce/Almanca mütercim-tercumanlık) sahibiyim.
Eğitim:
2013-2016 Ek eğitimi; Royal Academy of Music (CPD Creative Music Leadership), London
2004 – 2010 Rus Tver Devlet Üniversitesi|Müzik Eğitimi Fakültesi: (piyano anasanat dalı): Müzik öğretmenliği. Yüksek lisans
pedfak.tversu.ru
2004-2009 Rus Tver Devlet Üniversitesi| Yabancı Diller ve Uluslararası İletişim Fakültesi: Dilbilim ve Mütercim-Tercumanlık anadal (İngilizce, Almanca); Burslu; Yüksek lisans.
rgf.tversu.ru
2000 - 2004 Tver M.P. Mussosgrsky College of Music (piyano performans ve öğretmenlik), Üstün Başarı Burslu; Diploma cum laude (olağanüstü onurla), Rusya
1990 - 2000 Kişinev S.V.Rachmaninoff Devlet Konservatuar Müzik Lisesi (piyano anasanat dalı), Moldova
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- İngilizce
- İtalyanca
- Almanca
- +3
Dersin işlenebildiği tüm diller :
İngilizce
İtalyanca
Almanca
Hollandaca
Türkçe
Rusça
Profesyonel piyanist ve piyano eğitmeninden, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar kapsamlı piyano eğitimi.
12 yılı aşkın süredir öğrencilerimi ABRSM, RCM, Trinity ve LCM uluslararası sınavlarına, festivallere, konserlere ve konservatuvar giriş sınavlarına başarıyla hazırlıyorum. Farklı ülkelerden öğrencilerle 23 yılı aşkın çalışma deneyimim var. İleri seviyedeki öğrenciler ve konservatuvar öğrencileri için teknik, müzikal ve yorum odaklı master class çalışmaları da yapıyorum.
Derslerimi Türkçe, Rusça ve İngilizce dillerinde akıcı olarak yürütüyorum. İkinci yükseköğrenimimi yabancı diller alanında tamamladım (dilbilimci, İngilizce ve Almanca mütercim-tercüman). Üç dili aktif ve akıcı düzeyde kullanabilmem, müzikal ve pedagojik içeriği tüm anlam ve incelikleriyle aktararak dünyanın farklı ülkelerinden öğrencilerle aynı profesyonel standartta çalışmama olanak tanıyor.
Derslerimde Rus klasik piyano ekolünden aldığım sağlam akademik temeli modern öğretim yöntemleriyle birleştiriyorum. Her öğrencinin yaşı, seviyesi, bireysel özellikleri, öğrenme biçimi ve hedefleri farklı olduğu için eğitim programını kişiye özel olarak oluşturuyorum.
Eğitimin ilk derslerinden itibaren doğru oturuş, doğru el pozisyonu, el ve kolların doğal kullanımı, gereksiz kas gerginliğinden kurtulma ve özgür, kontrollü bir piyano tekniğinin gelişimi üzerinde çalışıyorum. Daha önce piyano eğitimi almış öğrencilerde yanlış yerleşmiş oturuş ve el pozisyonlarını da düzeltiyorum. İleri seviyedeki öğrenciler ve konservatuvar öğrencileriyle de teknik problemlerin düzeltilmesi, el ve kol mekanizmasının daha doğal ve serbest kullanılması üzerine çalışıyorum.
Öğrencinin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun tüm gerekli müzik teorisi ve solfej bilgilerini piyano derslerinin doğal bir parçası olarak veriyorum. Bu nedenle öğrencinin temel teorik bilgileri edinmek için ayrıca teori veya solfej dersi almasına gerek kalmıyor.
Teorik konuları uzun ve soyut bir eğitim sürecine dönüştürmek yerine, öğrencinin o anda çaldığı müziği anlamasına ve uygulamasına yardımcı olacak şekilde, sade ve anlaşılır bir dille anlatıyorum. Öğrencinin yıllarca teorik bilgi biriktirmesinden çok, gerekli bilgiyi doğru zamanda öğrenmesini, hemen müzik üzerinde kullanabilmesini ve zamanla sağlam bir müzikal düşünce sistemi geliştirmesini önemsiyorum.
Piyano eğitimime 4 yaşında başladım. 6 yaşımdan itibaren müzik ve piyano eğitimi benim için ek bir eğitim değil, doğrudan profesyonel eğitim alanım oldu. Konservatuvar bünyesindeki profesyonel müzik lisesinden başlayarak müzik koleji ve yüksek müzik eğitimi dahil olmak üzere, Rus klasik müzik eğitim sisteminin tüm aşamalarından geçtim. Tüm bu yıllar boyunca eğitimimi profesyonel müzik kurumlarında sürdürerek köklü ve kapsamlı bir akademik eğitim aldım.
Eğitimim boyunca çok değerli pedagoglarla çalışma fırsatım oldu. Onlardan edindiğim piyano tekniğini, müzikal düşünceyi, yorum anlayışını ve yıllara dayanan pedagojik deneyimi bugün kendi öğrencilerimle yaptığım çalışmalarda kullanıyorum.
Müzik eğitimimi yüksek onur derecesiyle (cum laude) tamamladım. Öğrenimim boyunca üstün akademik başarım ve müzikal yeteneğim nedeniyle üç farklı devlet bursuna layık görüldüm. Müzik koleji öğrencisiyken Rusya çapında düzenlenen bir yarışmada birincilik kazandım. Rusya ve Almanya’da konserlerde sahne aldım ve orkestra eşliğinde performanslar gerçekleştirdim.
Derslerde müzik teorisi, solfej ve nota okuma alanlarında sağlam bir temel oluşturuyoruz. Öğrencinin yalnızca hangi notayı çalacağını değil, ne çaldığını, neden o şekilde çaldığını ve müziğin nasıl oluştuğunu anlamasını istiyorum. Besteciyi, eserin yazıldığı dönemi, stilini, yapısını, karakterini ve müzikal anlamını inceliyor; eserin derinliğine inmeye ve öğrencinin müziği bilinçli bir şekilde anlamasına çalışıyoruz. Amacım, öğrencinin müziği ezberlenmiş bir nota dizisi olarak değil, kendi yapısı, dili, anlamı ve ifade biçimi olan bir bütün olarak kavramasıdır.
Teknik ve müzikal çalışmalarımızda kaliteli ses üretimi, sesin yönlendirilmesi, müzikal entonasyon, artikülasyon, cümleleme, nüanslar, müzikal ifade ve yorum üzerinde ayrıntılı olarak çalışıyoruz.
Dersler pozitif, destekleyici ve rahat bir atmosferde ilerler; ancak çalışma sürecinde belirlenen hedeflere ulaşmaya yönelik disiplinli, sistemli ve sonuç odaklı bir yaklaşım her zaman korunur.
En önemli hedeflerimden biri, öğrencinin zamanla öğretmenine bağımlı kalmadan çalışabilecek bağımsız bir müzisyen hâline gelmesidir. Öğrencinin kendi başına bir nota metnini açabilmesini, okuyabilmesini, eseri anlayabilmesini, nasıl çalışması gerektiğini bilmesini, teknik ve müzikal sorunları çözebilmesini ve kendi müzikal yorumunu oluşturabilmesini hedefliyorum.
Yorum
Tüm yorumlar tarafımızca toplanır ve %100 güvenilirlerdir. Ekaterina ile öğrencilerinin yaşadığı gerçek deneyime dayanmaktadır.
Mükemmel! Ekaterina ile tanıştığım için çok mutluyum. Piyano derslerin bu kadar ilgi çekici ve tatmin edici olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ekaterina, ilk dersten itibaren bana yepyeni bir dünyanın kapısını açtı. Ekaterina, geniş bir geçmişe ve deneyime sahip harika bir öğretmen.
Mükemmel! Ekaterina benim gördüğüm enn harika öğretmen️
Mükemmel! Sizden hiç vazgeçmeyen, her durumda motivasyonunuzu yüksek tutan, sizi tatlı tatlı disipline eden başaralı bir öğretmen. 2. Ayı tamamladık. Online çalışıyoruz. Çalışmaya gönüllü olanların öğretmeni:) tavsiye ederim.
Mükemmel! Hocamiz, notalarla kolay ogretiyor, oglum daha once ders almisti ama notalari ogrenememisti, 1 ayda nota ile calmayi ogrendi. cok mutluyuz.
Mükemmel! Ekaterina Hanim ile ilk seanstan itibaren iyi bir iletisim kurduk ve konu anlatimi ile beni cok tatmin etti. Guleryuzu ve destekleyici sözleri ile her zaman beni motive etti.
Mükemmel! Böyle harika bir hocayla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ekaterina harika bir profesyonel. İleri düzey bir öğrenci olduğumu sanıyordum, 7 yıldır ders alıyorum ama onunla ilk dersi aldıktan sonra, bunun ne kadar ilginç ve kapsamlı olabileceğine şaşırdım. Öğrettiği tüm ipuçları ve püf noktaları, programımda ilerlememi çok daha kolaylaştırıyor. Hep hayalini kurduğum öğretmeni sonunda bulduğum için çok mutluyum.
Mükemmel! Ekaterina'yı yurtdışında bir sınava hazırlamak üzere iken buldum. Zor bulunan bir profesyoneldir. Sadece piyano öğretmeni değil, o çok yönlü bir müzisyen. Ondan müzik tarihi, teori, kompozisyon hakkında daha önce rastlamadiğim yeni şeyler öğreniyorum. Dersler çok keyifli geçiyor, zaman hızlı akıyor. Hayatımın en iyi değerlendirdiğim saatleri, Ekaterina hocam ile geçenler.
Mükemmel! Uzun zamandır aradığım eğitmeni buldum.
3 yıl piyano çalan ve bu arada birkaç kere dersleri bırakan biriyim. Ümidimi neredeyse kaybettiğim anda Ekaterina ile tanıştım.
Bütün sorularım kolayca ve tek tek çözüldü , şimdi akıcı bir şekilde devam ediyoruz.
Çok ama çok teşekkür ederim canım hocam.Gelecek her dersimizi heyecanla bekliyorum.Mükemmel! I have to say that learning piano is not a simple task but how fortunate I am to have met such a teacher like Katya!
She has the sweetest personality you can imagine and strong sense of responsibility towards her student. What else could be expected from a tutor? :)
The practical technical exercises she offered have helped me greatly and her passion gased me through the boredom of practices.
You can be as fortunate as I am :) just reach out to Katya without hesitation.
All the best!Mükemmel! Ekaterina hocamla karantina döneminde online karşılaştık. Piyano çalma hayalimi nihayet gerçekleştirebildim. Ekaterina ile piyanoya başladığım için çok şanslıyım, kendisi zor şeyleri kolaya çeviriyor, müthiş enerji, tam profesyonel. Her yeni dersi sabırsızlıkla bekliyorum.
Mükemmel! Yaklaşık bir buçuk seneden fazladır sevgili Katerina ile beraber piyano derslerine devam ediyoruz. Kendisi çok tatlı, nazik, çocukların dilinden anlıyor. Ayrıca piyano ve öğretmenlik alanlarında ne kadar başarılı olduğunu, çocuklarımızdaki gelişmeleri gördükçe daha iyi anlamaktayız. Umarım bu motivasyonla çocuklarımıza arkadaş olmaya devam eder. Teşekkürler, Katerina, siz çocuklarımızda sihirli dokunuşlar yapan bir perisiniz bizce.
Mükemmel! Birden fazla öğretmenle deneme dersleri yaptıktan sonra Katerina ile devam etmeye karar vermiştim ve kararımdan çok memnunum. Solfej ve notayı sıkmayan bir şekilde, parçalarla beraber ve gerçekten çok ilgili bir şekilde öğretiyor.
Daha fazla üye yorumu gör
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Kızım Ela, Ekaterina Hanım ile yaklaşık 7 aydır piyano dersleri yapıyor. Bu süreçte Ekaterina Hanım’ın hem pedagojik yaklaşımı hem de müzikal bilgisi kızıma büyük katkı sağladı. Sabırlı, anlayışlı ve yapıcı bir öğretmen olması, Ela gibi duygusal ve hassas bir çocuk için büyük bir şans. Derslerde sadece teknik gelişim değil, aynı zamanda özgüven kazanımı da olduğunu düşünüyorum. Oyunlaştırarak notaları keyifle öğrenmesini sağladı. Kendisine emekleri için minnettarız ve içtenlikle tavsiye ediyoruz.
Kızım bir yıla yakındır Ekaterina Hanım ile çalışıyor. Öncesinde birkaç piyano öğretmeni ile çeşitli sebeplerle yollarımızı ayırmıştık. Ben hem bir veli hem de bir eğitimci gözüyle ilk kez bir piyano dersinin tam anlamıyla verimli geçtiğini gözlemliyor ve kızımın derse seve seve gittiğine tanık oluyorum. Ekaterina Hanım hem disiplinli hem de sevecen. İçtenlikle tavsiye ederim.
Tam anlamıyla harika bir öğretmen. Birçok dilde ders verebilmesi çok büyük avantaj. Kızımla Piyano dersini İngilizce yapıyorlar ve kızım her ders saatini heyecanla bekliyor.
Öncelikle güler yüzü, samimi tavırları, vermiş olduğu eğitimdeki profesyonelliği ve en önemlisi sabırlı yaklaşımı sayesinde Ekaterina hocama ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki onu tanıdım.. Derslerimiz birlikte öyle keyifli geçiyor ki hiç bitsin istemiyorum.
Ekterina hanim hem ogretmen hem de insan olarak harika biri . Kizim kosarak derslere gidiyor . Iletisimi bilgisi harika , cocuklarin dilinden egitiminden cok iyi anliyor. Piyanoyu eglenirken ogretiyor. Iyi ki yollarimiz kesismis ve kizim sizden ogreniyor bu harika enstruman
Iyi ki Ekaterina ile tanistim!!! Daha evvelden basladigim piyano derslerimi duzene, teknigimi ilerletmemi, caldigim parcalarin anlamini ve hikayelerini, nasil daha iyi olmam icin tesvik etmesinden oturu piyano dunyami bambaska bir seviyeye getirdi. Kendisine sonsuz tesekkur etsem azdir
Ekaterina Hoca!
Çok iyi Öyretmen.
Çok enerjik ve gülümesel, pozitif enerji veriyor.
İçindeki müsik sanatina sevgi ile açior
Her dersinde canından veriyor ,ve her dersi Kaliteli geçiyor
Her kesine tavsiye ediyorumEkaterina’yla yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. Bu kısa sürede bile müzik tarihi ve teorisinden tekniğe, klasik piyano parçalarından pop / rock repertuarlara kadar pek çok farklı alanda kendisinden çok değerli püf noktaları öğrendim. Kişiye özel ders verebilen, ve bir çok farklı alanda yetkin bir öğretmen arıyorsanız Ekaterina sizin için mükemmel öğretmen..
İşini severek yapan ve öğrencilerine piyanoyu sevdiren. Deneyimli, donanımlı değerli bir öğretmendir kendisi. Teşekkürler
Ekatarina Öğretmenimizle kızımın piyano derslerini yürütüyoruz.Her yaştan insanla, özellikle de çocuklarla harika bir ilişki kuruyor. Öğrencileriyle bağlantı kurma becerisi ve basit kavramları öğretme konusundaki kabiliyeti, kişiye ve ihtiyaca yönelik olarak hazırladığı akış ve içerik sayesinde kızım kendisi için en doğru teknikle tanıştı diyebilirim. Süreç ilerledikçe ve zorlaştıkça öğretmenimizin üstün ve özel başka teknik ve yöntemleriyle tanışacağımıza eminim.Özellikle her zaman gülen yüzü, cıvıl cıvıl sesi, motive edici yaklaşımı ama en çok da sabrı için bir kez daha teşekkür etmek isterim kendisine.
Verdiği pratiklerle kısa sürede gerçekten baya bir yol katettik. Nazik ve sempatikliğiyle piyanoyu sevdiren bir öğretmen. Her şeyi sağlam ve eğlenceli adımlarla gelişimin keyfini çıkarın :)
Ekaterina, ayrıntılara dikkat eden çok profesyonel bir öğretmendir. Sınavlardan hemen önce kendisine geldik ve kızıma değerli ipuçlarıyla yardımcı oldu ve tüm sorunlarımızı çözdü. Müzik eğitimimize Ekaterina ile devam etme kararı aldık. Benim kızım da ona aşık oldu. Onunla tanıştığımız için çok mutluyuz.
Екатерину нам порекомендовали в школе и как только у неё появилось время мы начали заниматься. Екатерина превосходный педагог, чуткий и гибкий, она занимается с моими двумя сыновьями и у неё к каждому из них свой подход. И старший и младший идут в своём темпе и оба очень довольны. Даже после школы, уставшие, с удовольствием едем на урок. Как человек, окончивший музыкальную школу в России могу сказать одно: если бы у меня был такой педагог я бы точно продолжила своё музыкальное образование. Я и не знала, что урок фортепиано может быть таким увлекательным. С благодарностью, Лидия
Merhaba, Ekaterina hanima internet uzerinden ulastim. Kizim RCM level 6 sinavlarina hazirlaniyordu. Kendisinin gunun her saatindeki super enerjisi ve piyano bilgisiyle yaptiklari dersler sonucu kisa surede kizim sinavi basariyla gecti. Suanda level 8 sinavlari icin calismaya devam ediyorlar. Eger sizde eglenerek ve severek piyano dersleri almak istiyorsaniz Ekaterina hanimi kesinlikle oneriyorum.
Uzakta eğitim ile piyano öğrenmek benim için gerçekten çok zor ve gerçek dışı geliyordu ama 2 ay süre içersinde 2-3 şarkı çalabilmek ve notaları az çok okuma gerçekten de inanılmaz onunla dersler gerçekten eğlenceli geçiyor ve keyifli anlamadığım yerleri tekrar ederek daha iyi anlatıyor gerçek ona bunu için çok teşekkürler.
A friend of mine recommended Ekaterina to me as a great piano teacher and now I'm so happy to be one of her students. She's truly intelligent, high skilled musician, her music experience is amazing and it's a real pleasure to learn new things from her. The classes are real fun and engaging. I would highly recommend Ekaterina to anyone who wants to learn piano from an experienced and loving teacher.
Motivating, knowledgeable, sweet and more and more.... Ekaterina is one of the best, high degree teachers I've ever known. She has an answer to any question. I've been taking classes for only three months and already have a range of pieces i can play easily to myself and my friends. I know for sure now the fastest way to start playing piano is with Ekaterina.
Rus konservatuarı eğitimi almış bir hoca arıyordum ve Ekaterina ile güçlü eğitimin yanı sıra sıcak, anlayışlı ve esnek bir öğretmen buldum. O sadece yetenekli bir müzisyen değil, aynı zamanda derse nasıl başlayacağını ve bir saatin sonunda kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir şekilde nasıl bitireceğini bilen gerçek bir profesyonel.
Ekaterina Hanım'ı Instagram'da buldum, emeğine, enerjisine hayran kaldım, oğluma piyano dersi aldırmak istiyordum, iletişime geçtikten sonra isteğimiz arttı, bizim için müziğe en doğru geçiş oldu diyebilirim. Neredeyse bir yıl boyunca derslere devam ediyoruz, hiç sıkılmadan, bozulmadan, oğlumun duruşunda da, davranışında da büyük katkısı oldu. Teşekkür ederiz, canım hocamız))
Kızlarıma piyano öğretmeni ararken şans eseri ulaştım kendisine. Sağlam adımlarla, en doğru noktalara değinerek en iyi eğitim yöntemleriyle ilerliyoruz. Her detaya önem veriyor, eksiksiz bir şekilde dolu dolu öğreniyoruz piyanoyu. Kızlarım artık bana her gün müzik şöleni yaşatıyor evde...
Güler yüzü , çocuklarla iletişiminin iyi olması da her hafta dersi iple çekmemizi sağlayan nedenlerden :) Çok çok teşekkür ediyoruz ...Kızım, yaklaşık 1 senedir Ekaterina Hoca'dan piyano dersleri alıyor. Aşırı memnunuz. Alanına hakim, tecrübeli, sabırlı, motive edici, çok cana yakın bir öğretmendir. Her dersi heyecanla bekliyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Merhaba,
Ekaterina ögretmenimle internet üzerinde yaptigim arastirma ve tanıdıklarımdan aldığım tavsiye üzerine irtibata geçtim.
10 aydır haftada 1 saat olacak şekilde hobi amaçlı ders alıyorum. Amacım piyanoyu kişisel memnuniyetim için iyi bir şekilde çalabilmek, müzik teorisi ve bilgisine sahip olmak, nota okuyabilmek.
Ders esnekliği konusunda Ekaterina öğretmenim inanılmaz. Benim çalışma programıma uyacak şekilde her seferinde ayrı bir saat düzenlemek için sormak beni çok mahçup etse de kabul ediyor. Gülen yüzü ve samimiyeti şimdiye kadar hiç değişmedi. Bu desteği, arkadaş canlısı olması, içtenliği ve gülen yüzü beni derse katılmak için sürekli çok motive ediyor. Üslubu sevecen şekilde olduğundan dersten bunalıp yılmıyorsunuz.
Bana uygun olacak şekilde bana da sorarak bir plan belirledi. Başlangıç kitabı 1 ve 2 üzerinden devam edip bana uyarlanmış zorlukta benim istediğim parçalara geçiş yaptık ve bu safhada ders gerçekten daha zevkli olmaya başladı bir parçayı çalabilmek bir araya getirmeye başlamak tatmin edici bir duygu.
İş yoğunluğumdan dolayı egzersiz yapamasam bile bir arada sadece egzersiz de yaptığımız oluyor.
Size göre ve çalışma programınıza göre kişiselleştirilmiş bir ders için çok iyi ve motive edici bir öğretmen. İyi ki kendisi ile başlamışım diğer türlü yarıda bırakma ihtimalim daha yüksek olurdu.
Kendisine tekrar çok teşekkür ederim.Sadece müzik ve piyanoda değil öğretme konusundaki yeteneği, güler yüzü ve muhteşem enerjisiyle tam bir süperprof
Yaklaşık üç seneden fazladır sevgili Katerina ile beraber piyano derslerine devam ediyoruz. Müziği çok sevdiğim için çocuklarım piyano çalmasını çok istedim. İyi ki dünyalar tatlısı Katerina ile tanıştık! Bugün hem oğlum hem kızım piyano çalabiliyorsa onun sayesinde. Tüm iyi niyeti ve sabrı için ona minnettarım. Umarım böyle devam eder. İyi ki varsınız hocam!
Ekaterina hanım ile bir yıl önce tanıştık, kendisinden ders alan bir arkadaşım tavsiye etti. Benim de geçmişte deneyimi oldu, ancak birkaç ay sonra hevesimi kaybediyordum.Ekaterina bana müziği yeni açıdan gösterdi. Çok bilgili ve araştıran bir öğretmen. Sorunuz ne olursa olsun cevabı hazır. Ben artık kendimden daha emin çalarken yeni ufuklar açıldığını hissederim. Sizi tanımış olmaktan çok mutluyum hocam.
Ekaterina hocamız 2 yıldır kızıma ders veriyor. Kendisine daha ilk dersten kanimiz ısınmisti. Kızımın piyano derslerini sevmesinin en önemli sebebi oncelikle çok iyi anlaşmaları. (Hocamızı gormeyince ozluyoruz ))) Sonrasında hanimefendinin tukenmeyen enerjisi.
Kendisini tanımış olmaktan dolayı mutluyuz.Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 2900₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 14500₺
- 10 saat: 29000₺
Online
- 2900₺/saat
Detaylar
Online ders süresi 45 dk.
Master class, sınav ve konser hazırlıkları için 1,5 saatlik seans imkânı ayrıca görüşülür.
İstanbul, Bahçeşehir’de bulunan eğitmenin ev stüdyosunda, programda uygun bir zaman dilimi bulunması hâlinde yüz yüze ders imkânı da bulunmaktadır. Uygunluk ve boş saatler eğitmenle doğrudan görüşülerek netleştirilir.
Ekaterina hakkında daha fazla bilgi edin
Benzer Piyano öğretmenleri
Gümrah
- 1000₺/saat
İpek Nisa
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gökçe
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mehmet Berat
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Murat
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Esra
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tezcan Erdem
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Cihan ali
- 1100₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Oktay
Küçükçekmece & Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Veronika
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Barış kaan
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ahmet Nedim Yılmaz
& Online
- 2600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ceren
& Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Dara
Beylikdüzü Osb & Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zeynep
- 1400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Duru
- 1600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Handan
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ahu
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ruhengiz
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Buse
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Piyano öğretmenlerini gör
