

Beyza Nur profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Beyza Nur
- Ücret 500₺
- Cevaplama 1 saat

500₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Okul derslerine destek
- Ödevlere yardım
- Okula uyum
- Eğitim danışmanlığı
Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. LGS ve YKS öğrenci eğitim danışmanlığı yapmaktayım. İlkokuldan ortaokula her eğitim kademesine uygun eğitim danışmanlığı \ eğitim koçluğu yapmaktayım.
- Okul derslerine destek
- Ödevlere yardım
- Okula uyum
- Eğitim danışmanlığı
Ders mekanı
-
Beyza Nur öğretmenin evinde: Konya
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Konya konumundan
-
Önerilen
Beyza Nur, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Beyza Nur ile ilgili bilgiler
Sınav sürecinde alanında uzman bir psikolojik danışmandan destek almak oldukça önemlidir. Zira bu süreç içinde akademik başarının yanında öğrencinin yaşayacağı duygu durumları, sınav kaygısı ve stres faktörleri gibi durumların profesyonelce çalışılması gerekmektedir. Aynı zamanda veli ile iş birlikli bir sistem yürütülmelidir. Kendini her daim geliştirmeye açık bir psikolojik danışman olarak lisans hayatımda üniversitemi bölüm üçüncüsü olarak bitirdim. Eğitim hayatını lisans ile sınırlandırmayarak almış olduğum enneagram temelli öğrenci koçluğu eğitimi sayesinde koçluk sisteminin çerçevesine farklı bir bakış açısı kazandırarak öğrencinin mizacına dayalı bireysel farklılıkları gözeterek bir süreç yürütmekteyim.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Öğrencilerime hem sınav hem de ara kademeler için öğrenci koçluk hizmeti vermekteyim. Bireysel farklılıklar, öğrencinin hazır bulunuşluk düzeyi ve mizaç yapısı göz önünde bulundurularak kişiye özel hedefler doğrultusunda planlamalar yapmaktayım. Aynı zamanda öğrencinin kişisel sosyal gelişimi, kaygı- stres ve duygu durumlarını destekleyeci bir süreç yürütmekteyim.
* Düzenli Konu Çalışması
* Düzeye Uygun Soru Çözümleri
* Deneme Analizi
* Haftalık Takip
vb. destekleyici çalışmalar ile öğrenciyi desteklemekteyim.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Beyza hocam çağın gerekliliğine göre vizyonunu geliştiren, bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak öğrencilerin keşfetme sürecini destekleyen yeniliklere açık daima kendi mesleki gelişimini de destekleyen bir öğretmendir.
Beyza hoca bilgi birikimi, çalışkanlığı ve öğrencilerini iyi takip etmesiyle cok memnun olduğumuz bir öğretmen
Beyza hocam ile yollarımız üniversitedeyken kesişti, kendisi benim ilham kaynağım ve yol arkadaşım oldu. Onun öğrenmeye duyduğu tutkuyu, insanlara kattığı değeri yakından gözlemledim. Aldığı çeşitli eğitimlerden sonra danışanlarına sadece teorik bilgiler sunmakla yetinmedi; onların iç dünyalarını anlamak, güçlü yönlerini ortaya çıkarmak ve gelişim yolculuklarında onlara ilham vermek için gece gündüz emek verdi. Onun rehberliğinde atılan her adım, kişinin hem kendini hem de potansiyelini keşfetmesine açılan bir kapı oluyor. Beyza’nın bilgisi, samimiyeti ve yüreği, eğitim sürecini unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor. Kendi gelişimini önemseyen herkesin, bu yolculukta Beyza ile tanışmasını gönülden tavsiye ederim.
Beyza Nur hocayı üniversiteden tanıyorum ve tanıdığım en kapsamlı ve bilgili hocalardan bir tanesidir. Sınav döneminde , ders çalışma düzeninde ve psikolojik danışman olarak da etkileyici yöntemler kullanıyor. Kişiyi analiz ederek etkili çalışma yöntemleri bulur ve kişiye sunar . Psikolojik danışman olarak da her dara düştüğümde yanımda olan hem dostum hem danışmanım olmuştur. Onun sayesinde kendimi daha iyi tanıdım ve hayatımı anlamlandırmamda çok yardımcı oldu . Aynı zamanda oda arkadaşım oldu ve onun o bilgilerini nasıl kullandığını ve danışanlarına nasıl emek verdiğini çok iyi biliyorum. Gönül rahatlığıyla Beyza Nur hocayla iletişime geçip yârdım alabilirsiniz ve Beyza Nur Hocanın size elinden geleninin fazlasıyla emek vereceğinden eminim ki emek verilen her şeyin sonucu çok güzel olacaktır .
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 500₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2500₺
- 10 saat: 5000₺
ücretsiz dersler
Beyza Nur ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Online
- 500₺/saat
Benzer Okul derslerine destek öğretmenleri
-
![teacher_picture]()
Berna
Konya- Yeni
2 üniversite mezunuyum .çocuklarla çalışmaktan çok keyif alıyorum. ödevlere yardım ders tekrarı sınav hazırlığı konularında yardımci olabilirim
- 240₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Hacer sude
Konya & Online- Yeni
Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum aktif olarak çocukların gelişimine uygun oyun ablalığı ve ilkokul ödev ablalığı yapıyorum müfredata hakimim günlük ödev takibi yaparak,anlatarak yardımcı oluyorum.
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ayşe nur
Konya & Online- Yeni
Çocuk gelişimi, özel eğitim, gölge öğretmen, ev de çocuklara okul derslerine destek, ilkokul i̇ngilizce destek
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Esra
Konya & Online- Yeni
İlkokul öğrencilerine özel ders ve eğlenceli ve kalıcı öğrenme (sınıf öğretmeniyim)
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Mrt
Konya & Online- Yeni
12 yıllık tecrübem ile yks hazırlığında eğitim koçluğu, danışmanlığı ve kimya özel dersi verilir
- 390₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Elifnaz
Karatay & Online- Yeni
İlkokul & ortaokul matemati̇k özel ders i̇lkokul ve ortaokul öğrencilerine, seviyelerine uygun ve anlaşılır yöntemlerle birebir matematik özel dersi veriyorum.
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Büşra
Horozluhan Osb & Online- Yeni
Çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencisinden ilkokul anaokulu seviyesine ödev yardımı konu anlatımı anlamadığı konularda istediği zaman destek
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Kübra
& Online- Yeni
Felsefe grubu öğretmeniyim atama bekliyorum, hem tyt ayt felsefe soruları hem ödev konusunda yardımcı olabilirim. kpss türkçe sorularında da yardımcı olabilirim.hemen ulaşabilirsin.
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ümran
& Online- Yeni
İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi mezunuyum aynı zamanda meb onaylı aile danışmanlığı eğitimi almış bulunmaktayım.
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ebrar
& Online- Yeni
Çocuk gelişimi odaklı okul öncesi çocuklara özel motor becerileri, duyusal oyunlar ve zihinsel gelişim destekli eğitim verilir
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Keziban
& Online- Yeni
Deneyimli ve eğlenceli öğretmenden okul öncesi ilkokul ortaokul için i̇ngilizce özel derse
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Tuğçe
& Online- Yeni
Konya'da anaokulu ve ilkokulu çağındaki öğrencilere ödev yardımı,diksiyon eğitimi veya oyun ablası.
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Zeynep hilal
& Online- Onaylı
Ilk okul ve orta okul öğrencilerine okul desteği ve okulu sevdirme onlar için dersi sevdirme
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Ayşe
& Online- Yeni
Rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanından mezun deneyimli ve aktif koçluk tecrübesine sahibim. geleceğinize ışık olmak için her zaman yanınızdayım
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Kübra
Karabük Merkez & Online- Super öğretmen
Tecrübeli matematik öğretmeninden mantık odaklı matematik eğitimi – lgs, tyt–ayt ve okul desteği | uzman öğretmen eşliğinde
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Mustafa
& Online- Lider
Odtü ¦ 21 yıl deneyimle tyt- ayt- lgs- dgs- kpss- ags- bi̇lsem- msü- yös- act- sat- ap- ib ile tüm sınıf kademeleri ve eğitim koçluğu
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Özlem
Bursa & Online- Lider
Deneyimli bir öğretmenden i̇lkokul, ortaokul, lise ve önlisans öğrencileri i̇çin online okula destek çalışmaları!
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Berk
& Online- Lider
15 yillik tecrübeyle dereceli̇ odtü mezunu profesyonel özel ders öğretmeni ve akademik koç her seviyede (full time) fi̇zi̇k, ki̇mya, bi̇yoloji̇, fen bi̇lgi̇si̇, matemati̇k. lgs yks (i)gcse ib ap a-level act im
- 2500₺/saat
-
![teacher_picture]()
Rukiye
& Online- Lider
Yaş ve lgs,yüzyüze veya online olarak kişiye özel özellikle matemati̇k öğretimi , sınavlar hakkında destek,her yaşa uygun özellikle matematik alanında özel öğretmenlik yapıyorum.
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
![teacher_picture]()
Tunç emir
& Online- Lider
Çocuğunuz ders çalışmıyor mu? o zaman eğlenerek öğrenmesi için bana yazın. unutmayın ki her çocuk özeldir ve farklı yeteneğe, ilgiye sahiptir.
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Okul derslerine destek öğretmenlerini gör




















