

Busenur
- Ücret 1000₺
- Cevaplama 1 saat

1000₺/saat
İlk ders ücretsiz
- İngilizce
PDR Son Sınıf Öğrencisinden İlkokul ve Ortaokul Çocuklarına Eğlenceli, Pratik ve Konuşma Odaklı İngilizce Özel Dersi
- İngilizce
Ders mekanı
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir İzmir konumundan
Busenur ile ilgili bilgiler
Merhaba, ben Busenur. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) 4. sınıf öğrencisiyim. Çocuklarla bağ kurmayı, onların gelişim süreçlerine katkı sağlamayı ve özellikle yeni bir dil öğrenirken karşılaştıkları çekingenlikleri birlikte aşmayı çok seviyorum.
Üniversite eğitimim boyunca çocuk psikolojisi, pedagojik yaklaşım ve motivasyon teknikleri üzerine kapsamlı eğitimler aldım. Bu güçlü altyapıyı pratikle birleştirerek ilkokul ve ortaokul düzeyindeki çocuklara aktarıyorum. Daha önce LGS sürecindeki 8. sınıf bir öğrencimle uzun soluklu bir özel ders ve sınav hazırlığı süreci geçirdim. Bu saha deneyimim sayesinde çocukların sınav kaygısı yönetimi, okul derslerine uyum ve eksik kapatma süreçlerine son derece hakimim.
Yeni bir dil öğrenmek, çocuklar için bazen hata yapma korkusu veya "arkadaşlarım benimle dalga geçer mi" kaygısı yaratabiliyor. Ben geleceğin psikolojik danışmanı olarak, derslerin sadece kelime ezberlemekten ibaret olmadığına; çocuğun dil öğrenirken kendini güvende hissetmesinin başarıyı getirdiğine inanıyorum. Öğrencilerimle bir öğretmen-öğrenci ilişkisinden ziyade, onların dilinden anlayan, dil bariyerlerini ve konuşma korkularını yıkan güvenilir bir rehber olarak bağ kuruyorum.
Çocuğunuzun İngilizceyi bir ders olarak görmeyip severek öğrenmesine ve okul başarısını artırmasına yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- İlkokul
- Ortaokul
- A1
- +6
seviyeler :
İlkokul
Ortaokul
A1
A2
B1
B2
Başlangıç
Orta
Çocuk
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Merhaba, ben Psikolojik Danışman Busenur. İlkokul ve ortaokul düzeyindeki çocukların İngilizceyi bir zorunluluk veya korkulu rüya olarak değil; severek, eğlenerek ve özgüvenle öğrenmeleri için buradayım. Yeni bir dil öğrenirken çocukların en büyük engelinin "hata yapma korkusu" olduğunu biliyorum. PDR altyapım sayesinde, bu bariyeri yıkarak derslerimi şu yöntemlerle işliyorum:
Öğretim Tekniklerim ve Yöntemlerim:
Çocukların dil öğrenme süreçleri yetişkinlerden çok farklıdır. Bu yüzden derslerimi klasik dil bilgisi (grammar) ezberinden uzaklaştırıyorum. İlkokul ve ortaokul seviyesine uygun oyunlar, interaktif flash kartlar, eğitici şarkılar ve kısa videolar kullanarak kelime dağarcığını ve dinleme (listening) becerilerini fark ettirmeden geliştiriyorum. Amacım, çocuğun dili doğal bir süreçle, oynayarak öğrenmesini sağlamaktır.
️ Derslerin İşlenme Biçimi:
• İlk 5-10 Dakika (Warm-up / Isınma): Tamamen İngilizce küçük sohbetler, günün nasıl geçtiğine dair sorular veya eğlenceli kelime oyunlarıyla derse ısınma sağlıyoruz.
• Ana Ders Süresi: Okul müfredatına paralel olarak o haftanın konusunu işliyoruz. Görsel ve işitsel materyallerle kelimeleri pekiştiriyor, ardından cümle kurma pratikleri yapıyoruz.
• Son 5-10 Dakika: Eğlenceli bir okuma (reading) veya konuşma (speaking) aktivitesiyle dersi kapatıyor, okul ödevlerini planlıyoruz.
Öğretmen Olarak Detaylarım:
Bir dili konuşabilmenin sırrı, o dili konuşurken güvende hissetmektir. Geleceğin psikolojik danışmanı olarak, derslerimde hata yapmanın en doğal öğrenme yolu olduğunu savunuyorum. Çocuğun üzerindeki "başarısızlık" baskısını azaltarak, onun İngilizceyi özgürce ve çekinmeden konuşabileceği, motivasyonu yüksek bir sınıf ortamı yaratıyorum.
Dersler Kime Yönelik?
• İlkokul (1-4. Sınıf): İngilizceye harika bir başlangıç yapmak, temel kelimeleri oyunlarla öğrenmek ve okuldaki ödevlerine destek olmak için.
• Ortaokul (5-8. Sınıf): Okul derslerindeki yazılı sınav notlarını yükseltmek, LGS İngilizce sorularına sağlam bir temel atmak ve günlük hayatta akıcı konuşma (speaking) pratiği kazanmak isteyenler için.
Ücretler
Ücret
- 1000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 5000₺
- 10 saat: 10000₺
ücretsiz dersler
Busenur ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Online
- 1000₺/saat
Benzer İngilizce öğretmenleri
Elif
İzmir & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Barış
İzmir & Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Berrak
İzmir & Online
- 1200₺/saat
Selin
İzmir & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gulcan
İzmir & Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Doğa
İzmir & Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aufi
İzmir & Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ersin
İzmir & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
GAYE
İzmir & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burak
İzmir & Online
- 450₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Fırat
İzmir & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Deniz
İzmir & Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İlker
İzmir & Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Suada
İzmir & Online
- 850₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aslı
İzmir & Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Funda
İzmir
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zeynep Nur
İzmir & Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ipek
İzmir & Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tuğçe
İzmir & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Joseph
İzmir & Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
İngilizce öğretmenlerini gör
