Bulunmaz bir öğretmen!
Ayşegül bu ay oldukça revaçta.
40dk ders 10 dk mola şeklinde işliyorum. Öğrenci dersi sevmiyorsa öncelikli hedefim dersi sevdirmek oluyor. Ezber kısımlarda makara yaparken mantık kısımlarında soruyu aklında canlandırmasını sağlıyorum. Soruyu anlamadığını düşünürsem aynı soruyu farklı şekillerde birçok kez soruyorum. İlk derste konu anlatımı yapıp daha sonra test şeklinde ilerliyorum. İkinci derste ise önceki dersin tekrarını test yardımıyla yapıp yeni konuya geçişi sağlıyorum.
Malzeme Bilimi ve Müh. GTÜ mezunuyum. İki yıldır okula yardımcı ders veriyorum. Şu son bir yıldır YKS için öğrenci hazırlıyorum. Ayrıca YKS'ye ben de tekrardan hazırlanıyorum. Düzenli 2 öğrencim oldu. Notları 90'nın altına inmedi. Üniversitede de bölüm derslerimi anlatmışlığım var. Her yaş düzeyine göre ders anlatabiliyorum.
Ders iptali en az 1 gün önce söylenmeli
GTÜ satranç ve kürek takımı dereceleri.
Halihazırda 10.sınıfa giden öğrencim var ve en sevmediği dersler olan fizik ve kimyayı en sevdiği dersler olarak ilan etti.
des matematik dersleri yakınlarda ? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz Superprof size yardım etmek için des geometri dersleri seçenekleri sunabilir. Öğrenmek artık çok kolay, herkese açık! des fizik derslerides kimya dersleri takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı : yeni şeyler öğrenmek hoşunuza gidecek.
Öğrenci evinde | Kendi evinizde | Webcam üzerinden | |
1 saat | Müsait değil | ₺110 | Müsait değil |
5 saat | Müsait değil | ₺500 | Müsait değil |
10 saat | Müsait değil | ₺1000 | Müsait değil |
Kaydolun
ve Ayşegül ile iletişime geçin
Bulunmaz bir öğretmen!
Ayşegül bu ay oldukça revaçta.
{{ props.errorText }}
E-mail veya Facebook ile kaydolarak yasal uyarıları kabul edersiniz.