Resim ve heykel dersleri icin herhafta bir konu icerisinde kurgu ve kompozisyon hazirladiktan sonra gormeyi de ogrenmek amaciyla gercek objelerden modelleme/cizim yapilir.bunun yani sira imge de kurgu gelistrmek amaciyla imgesel calismalar yapilir.bunlarin yani sira renk boya kumas heykelde farkli malzeme kullanilmalarina uzerinde konusularak karar verilir.
Mersin univesitesi guzel sanatlar fakultesi heykel bolumu mezunuyum.bez bebek heykel maketleri ve modelleme alanlarinda calismalar yaptim ve cesitli karma sergilerde bulundum.deneyim ve birikimlerimi aktarmaktan sizinle paylasmaktan zevk duyarim.
Mükemmel! Şeker gibi bal tatlısı biridir kendisi
Merhaba ben Nurdan in ablasıyım.Onun çocuklarla olan iletişimini çocuğum olduktan sonra daha iyi anladım.İlginç bir kişiliğe sahip olması bence onu mesleği konusunda bir adım öne çıkarıyor.Ayrıca Nurdan verilen işi yapan sadık ve dürüst bir kişiliğe sahiptir.
Nurdan Hoca isinde oldukça basarili ve eğlenceli bir hocadır. Sayesinde Güzel Sanatlar Heykel kazandım. Teşekkürler.
Çevrenizde resim dersleri mi arıyorsunuz? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz:
Öğretmen evinde | Öğrenci evinde | Webcam üzerinden | |
1 saat | ₺50 | ₺50 | ₺50 |