

Eda profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Eda
- Ücret 500₺
- Cevaplama 24 saat

500₺/saat
İlk ders ücretsiz
- İngilizce
- İngilizce kelime bilgisi
Learn English with a Certified Teacher & Erasmus+ Background and 2 years of experience
- İngilizce
- İngilizce kelime bilgisi
Ders mekanı
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 10 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan
Eda ile ilgili bilgiler
I have 2 years of professional teaching experience in two different institutions and have also completed several internships in various schools. During my Erasmus+ internship program, I worked as an English trainee teacher in Warsaw, Poland for 2 months, where I gained valuable international teaching experience. These opportunities helped me improve my classroom management skills, adapt to different learning styles, and design engaging lessons for students of all levels.
My classes are interactive, student-centered, and focused on building confidence in communication. I combine grammar, vocabulary, and real-life speaking practice to make sure students improve both fluency and accuracy.
Dersle ilgili bilgiler
- İlkokul
- Ortaokul
- Okul öncesi
- +5
seviyeler :
İlkokul
Ortaokul
Okul öncesi
A1
A2
Başlangıç
Orta
Çocuk
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Take the first step today! Book a trial lesson with me and let’s start working towards your English goals in a fun and motivating way. You’ll be surprised how quickly you can improve with the right support! Let's begin our lessons
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Eda hanım ile birlikte Erasmus+ stajımızı Polonya’nın Varşova şehrinde “International Trilingual School of Warsaw” adlı okulda beraber yaptık. Bu okul Varşova’nın yerel okullarının yanı sıra Varşova’nın tek uluslararası kapasitede okulu. Burada okul öncesi “3-4-5” yaşlar ile stajımızı beraber yaptık. Okulun prensipleri gereği, sadece alanımız olan İngilizce eğitiminin yanı sıra okulda verilen İspanyolca ve Fransızca derslerine de stajyer öğretmen girdik. Bu hem dil eğitimindeki çeşitlilikten yararlanarak hem de farklı öğretmenlerden farklı eğitim teknikleri görerek dil eğitimi alanında vizyonumuzu daha da genişletmek ve dil eğitiminin imkanlarından en iyi şekilde yararlanmak için okul tarafından oluşturulmuş bir programdı. Bu da bir dil öğretmeninin kendi dil dalının yanı sıra, farklı dillerin de nasıl öğretildiğini görmek ve anlamak için çok güzel bir fırsattı. Sınıflarda bir ana öğretmen, bir yardımcı öğretmen ve stajyer olarak bizler bulunduğumuz için böyle kaliteli bir okulun öğretmenlerinin nasıl ders işlediği, pedagojik anlamda okulun sağladığı imkanları ve yöntemleri yerinde gördük ve uyguladık. Okulun kendi öğretmenleriyle beraber biz de bazen hem onların yükünü azalttık hem de öğretmenlerin uygun gördüğü noktalarda biz de birer öğretmen gibi görev aldık. Okul sadece dil eğitiminden ziyade, çalışan ailelerin çocuklarını hem eğitimleri için hem de ailelerin işten çıkış saatlerine kadar çocukların yemeklerinin yedirilmesinden, onlara göz kulak olunmasını gözeten bir okuldu. Yani sadece eğitim anlamında değil, aynı zamanda pedagojik anlamda okul öncesi yaştaki çocukların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda onların aileleri olmadığı zamanlarda da idarelerini üstlenme anlamında tam bir çocuk psikolojisi üzerine de uygulama yapmamızı sağladı. Okul öncesi yaştaki çocukların isteksizlik, ağlama gibi durumlarına da nasıl müdahale edilmesi gerektiğini gördük. Aynı zamanda akran olan çocukların sınıfta birbirleri ile olan iletişimleri, anlaşmaları üzerine de analizler yaptık çünkü çocuklar daha okul öncesi yaşlardan ileride bir ferdi olacakları toplumun birbirleri ile beraber bolca vakit geçirerek küçük bir örneğini ve alıştırmasını görüyorlardı. Biz de bu konuda onlara yardımcı olduk. Örneğin, çevreleri ile yaşadıkları anlaşmazlıklar için onlara defalarca kez aynı şeyi tekrarlasalar da biz onlara sabırlı bir şekilde telkinlerde bulunup, tepkisel yolu tercih etmek yerine yapıcı bir şekilde onlarla konuştuk ve anlayamadıkları, kavrayamadıkları olgular ve konular için de gerek oyunlar, gerek görsel ve işitsel desteklemerle onların anlayacağı şekilde aktardık. Gözlemlerimde doğrultusunda, Eda hanım bu süreçte gayet başarılı idi ve okul tarafından da takdir aldı.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 500₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2500₺
- 10 saat: 5000₺
Online
- 450₺/saat
ulaşım
- + 50₺
ücretsiz dersler
Eda ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 30dk
Benzer İngilizce öğretmenleri
Hayriye
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Berivan
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Şura
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sima
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ece Nur
Şahinbey & Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yasemin
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Özge
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Asya
& Online
- 550₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Reva'
& Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İpek
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Özlem
- 1750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yunus
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Rabia
& Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Eda
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Esma
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Seyithan
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Seda
Gaziantep & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Siwar
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Neval
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Beyza
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
İngilizce öğretmenlerini gör
