Derslerde gerekmediği sürece Türkçe konuşmamaya özen gösteriyorum. Akıcı bir dile sahip olmakla beraber dil bilgisi kurallarından ziyade dili doğru kullanma ve konuşma odaklı eğitim verdiğim için ilkokul ve ortaokul öğrencilerinde okul derslerine paralel şekilde ilerliyorum. 1 saatlik ders içinde konuşma ve dinleme egzersizlerine yaklaşık 10'ar dakika vakit ayırıyorum. Geri kalan zamanı varsa okul ödevleri ve İngilizce okuma üzerine ayırıyorum.
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (%100 İngilizce) 2019 mezunuyum, ve bir yıl (2016-17) Macaristan'da eğitim gördüm. İngilizce eğitimi vermeye Macaristan'da bir dil stüdyosunda, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine ders vererek başladım. 2018'den beri, Ankara'da ilkokul-ortaokul öğrencilerine, derslerine yardımcı olmak üzere, İngilizce eğitimi veriyorum. İngilizce konuşma (speaking) pratiği yapmak isteyenler için de ayrıca yüz yüze ya da skype üzerinden özel ders veriyorum.
Kişiye göre çalışma profili oluşturup kişinin en iyi verimi almasını sağlayacak ön çalışmalarda bulunur, araştırmacıdır. Özge ile ders yapmak keyifli ve etkilidir.
Yaptığı her işi ciddiye aldığı ve mükemmel bir şekilde yaptığı için ingilizce derslerini Özge hocadan aldığınıza kesinlikle pişman olmayacağınızın garantisini veriyorum. Sempatikliği ve sıcakkanlılığıyla ders anlatımında oldukça başarılıdır.
Çevrenizde i̇ngilizce dersleri mi arıyorsunuz? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz: Superprof size yardım etmek için i̇ngilizce konuşma becerileri dersleri seçenekleri sunabilir. Öğrenmek artık çok kolay, herkese açık! ingilizce okuduğunu anlama derslerii̇ngilizce duyduğunu anlama dersleri takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Yeni şeyler öğrenmek hoşunuza gidecek.
Öğretmen evinde | Öğrenci evinde | Webcam üzerinden | |
1 saat | Müsait değil | ₺90 | ₺80 |