
Ekrem
Onaylı öğretmen profili
- Saatlik ücret ₺65
- Cevaplama süresi 24h
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
Fen Lisesi mezunu ve İTÜ İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisinden LGS - TYT ve AYT için Matematik-Fizik-Kimyadan konu özeti ve soru çözümü
-
- İstanbul
- Öğrencinin evinde
Dersle ilgili bilgiler
Derslerimi öğrencinin elinde bulunan test & konu kitaplarından her gün düzenli ve belirli sayıda (elindeki kaynağın sayısı fazlaysa artan sayıda) soru çözmesini ve yapamadıklarını tekrar gözden geçirerek iyice pekiştirmesini sağlıyorum. Derslerim lise öğrencilerine ve ortaokul 6, 7, 8. sınıf öğrencilerine yöneliktir.
alanlar
- Matematik
- Geometri
- Trigonometri
-
+2
Kimya
Fizik
diller
- Türkçe
seviyeler
- İlkokul
- Ortaokul
- Lise
Ekrem ile ilgili bilgiler
Fen Lisesi mezunuyum ve İTÜ'de İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim, öğrencilerle birebir iletişimim iyidir. Anlamadığını belirtmesi halinde sabırla, öğrenene kadar anlatacağım. Konunun pekişmesi için gerekirse yaprak testler, fotokopilerle destekleyeceğim. Matematiği ve Fizik-Kimyayı çok seviyorum ve anlatmak için sabırsızlanıyorum. Liseye hazırlanan kardeşimin 2 haftada tüm konularını bitirttim. Kaliteli ve öğrenerek çalışmak için doğru tercih olduğumu düşünüyorum.
Ücretler
paketler
- 5 saat: ₺325
- 10 saat: ₺650
Detaylar
Öğrenci evine ulaşımda metro harici vasıta kullanılacaksa gidiş-dönüş için 65 ₺'nin üzerine sadece 5₺ daha eklenmesi talebim olacaktır; iki taraftan birinin sağlık sorunları veya üniversitenin sınav takvimine göre öğrenci ve ailesine haber verilmek suretiyle iptaller olabilir. İptal edilen derslerin telafisi, en kısa zamanda yapılacaktır.
Dönemlik ders programıma göre Çarşamba ve haftasonları boş vaktim olmakla beraber, uygun vakit birlikte kararlaştırılacaktır.