Bu konu seviyeye göre belirlenir fakat genel anlamda Arapçanın hem alfabesi hem de ses sistemi Türkçe'den çok farklı olduğu nedeniyle ilk aşamalarda doğru ses üretimi noktasına özel bir önem verilir. Onda bir az güç kazandıktan sonra günlük hayattaki durumlar ve ifadelere geçiş yapılır.
Profil kalitesi, diploma notu ve cevap garantisi yönünden iyi öğretmenlerin simgesi. Kadir ilk kursu özenle hazırlayacaktır.
Dil öğretmeni ve aşığı olarak 7 yıldır farklı diller öğrenmek ve öğretmekteyim. Arapçanın (anadilim olduğu için) yeri her zaman özeldir. Ayrıca, benim deneyimimde, Arapçayı öğrenmek isteyenler ısrarlı ve azimli insanlardır ve bu benim işimi hep eğlenceli ve anlamlı hale getirdi.
Benimle çalışmaya karar verirseniz sizinle bu güzel dilin tutkusunu paylaşmaktan memnun olurum.
- Uludağ Universitesi yabacı dil eğitimi mezunu
- Dil bilimi araştırmacısı
- Yurt dışında Rusya, Suriye, Uganda, ve Ukrayna'da eğitim ve yaşam deneyimine sahibim
A very disciplined, hardworking and patient teacher. His passion for teaching Russian and French to foreign students is as strong as teaching English. He has been an amaizing collegue and a great example for all the teachers that shared the same workplace.
Kadir Hocamla, IELTS için hazırlık yaparken tanışmıştım. Sınavda istediğim skoru aldıktan sonra da kendisiyle çalışmaya devam ettim çünkü sınav skoruma olan yardımları dışında, çok daha önemli bir katkısı oldu bana. Dil öğrenirken, biliyorum ama konuşamıyorum cümlesindeki “konuşamıyorum” kelimesini, her dersimize benim ilgi duyduğum konular ile ilgili konuşmak için çalışma yaparak gelen hocam sayesinde “konuşabiliyorum” a çevirdim. Her öğrencisinin hangi kitabı okuyarak ya da hangi şarkıyı dinleyerek İngilizce öğrenebileceğini bilip tavsiyelerde bulunur ve hatta kitaplar hediye eder kendisi İngilizce öğrenmek ile ilgili bir konu geçtiğinde ilk olarak Kadir Hocam’ı tavsiye ederim.
Öğrenciyle içli dışlı samimi olan , öğrenciye yabancı dili çeşitli yöntemlerle kolaylaştıran ve sevdiren kadir hocadan çok faydalı şeyler öğrendim , size çok minnettarım hocam , başarınızın devamını dilerim
Hello! Me and Kadir were colleagues at a language academy in Bursa, Turkey. He is a really good teacher and has a great character. He is a self-disciplined person. And he is a master of English language. He applies numerous teaching methods while sharing his knowledge. He creates really good connection between him and his students. I took his help many times when I needed to organise my lessons. I highly recommend him to Superprof members.
Kendisiyle ders yapma imkanımız oldu. Çok sabırlı istekli bir öğretici. Gerçek bir eğitimci
Yurtdışı eğitimime gitmeden önce ingilizce ile ilgili bana ihtiyacım olandan çok daha fazlasını veren bir öğretmen. Öğretmenden daha fazlası, bir dost. Genç ve dinamik olması sebebiyle aynı zamanda kendisininde öğrencisi gibi yeni bir şeyler öğretme ve öğrenme isteği en büyük artısı..
Kendisinden aldığım dersler ve ders harici kurduğu samimi ilişki neticesinde söyleyebilirim ki bu adam gerçekten öğretmek ve insanlara bir şey katmak için doğmuş, öğrettiği dildeki tam yetkinliği veya hissetmeseniz bile bir şeyler öğrendiğinizi fark ettiğinizde dediklerime hak vereceksiniz. Bilgi kadar öğreten kişinin öğretme yeteneğinin de önemli olduğu dil eğitiminde Kadir Hocam gerçekten de önemli bir yetenek, bulunmaz bir nimet...
Kadir Hoca ile London club da tanistik. Ogrencileri ile iletisimi kuvvetli , dersleri eglenceli bir sekilde gecirerek derslerin dinamik ve efektif gecmesini sagliyor. Birlikte ielts e hazirlandigimiz sure boyunca her derse keyifle gittigim bir hoca. Beraber hazirlandigimiz sinavdan olumlu sonuc aldim. Kadir hoca ile uyumlu calismamiz bu sonucu almamdaki en buyuk etkendir. Ingilizce ogrenmek isteyen arkadaslara gonul rahatligi ile Kadir hocayi onerebilirim.
Merhaba,Kadir Hocayla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım ve ders almaya başladım.Pozitif enerjisi , nezaketi ve proaktif ders anlatımıyla kısa sürede İngilizce konuşamama tutukluğunu üzerimden atmamı sağladı.Aslında size sadece dersi en iyi şekilde anlatmıyor aynı zamanda bu konu hakkında özgüveninizin oluşması ve güçlenmesi anlamında müthiş destek oluyor ondan öğrendiğim Mind Map mantığını halen kendi hayatımda uyguluyorum...Teşekkürler Hocam.
Merhaba,
Kadir hocayla birebir olarak 1 yıl çalıştım, kendisi güncel öğretim tekniklerini kullanarak, gramer vs gibi kalıpları zihnimde kırmış olup konuşma becerilerime ciddi başarılar eklemiştir, Kadir hoca çok değerli ve iyi bir öğretim uzmanı olup, herkesin ihtiyacını fazlasıyla karşılayabilecek teknik bilgiye sahiptir.
Çevrenizde arapça dersleri mi arıyorsunuz? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz:
Öğretmen evinde | Öğrencinin evinde | Webcam üzerinden | |
1 saat | Müsait değil | ₺100 | ₺100 |