

Mahmut Mustafa
- Ücret 1500₺
- Cevaplama 1 saat

1500₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Programlama dilleri
- C#
- Python
- Java
- PHP
15 Yıl Tecrübeli Eğitmenden Popüler Programlama Dillerinde Sıfırdan İleri Seviye Programlama Dersleri
- Programlama dilleri
- C#
- Python
- Java
- PHP
Ders mekanı
Mahmut Mustafa ile ilgili bilgiler
Merhaba, ben Mahmut Mustafa Çetindağ. 2010 yılından bu yana yazılım dünyasında aktif olarak çalışıyor ve Java, C#, Python, HTML, CSS, PHP, SQL gibi birçok teknolojiyle projeler geliştiriyorum.
Lise ve lisans eğitimimi bilgisayar bilimleri üzerine tamamladım. Kurumsal firmalarda yazılım geliştirme, proje yönetimi ve eğitim verme konularında uzun yıllara dayanan deneyimim var. 2018 yılından beri kurucusu olduğum “Kodlama Vakti” platformu ile programlama ve yazılım geliştirme üzerine içerikler üretiyor, binlerce kişiye bilgi aktarıyorum.
Bugüne kadar yüzlerce kişiye, sıfırdan başlayarak programlama temellerini, algoritma geliştirmeyi, veritabanı yönetimini ve web geliştirmeyi öğrettim. Teknolojiye olan ilgim çocuk yaşlarda başladı ve bu tutku hâlâ aynı heyecanla devam ediyor.
Amacım, öğrencilerime yalnızca teknik bilgi aktarmak değil; aynı zamanda problem çözme becerisi, temiz kod yazma alışkanlığı ve sektörel bakış açısı kazandırmak. Derslerimde konuları uygulamalı, anlaşılır ve öğrenci odaklı bir şekilde işliyorum. Her seviyeye uygun, kişiye özel çalışma planları ile yazılım öğrenme sürecini keyifli ve verimli hale getiriyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
15 yılı aşkın yazılım geliştirme ve eğitim tecrübemle, Java, C#, Python, HTML, CSS, PHP ve SQL konularında birebir veya online özel ders veriyorum.
Kurumsal firmalarda uzun yıllar boyunca yazılım geliştirdim ve çok sayıda profesyonel eğitim verdim. Ayrıca "Kodlama Vakti" isimli kanalımda programlama dünyasını geniş kitlelerle paylaşıyorum.
Derslerimde:
- Sıfırdan başlayanlar için temel programlama mantığını,
- Veri yapıları, algoritmalar, hata ayıklama teknikleri,
- Veritabanı sorguları (SQL) ve web geliştirme temellerini,
- Kod yazma pratikleri, temiz kod prensipleri ve proje geliştirme adımlarını adım adım, anlaşılır ve uygulamalı şekilde öğretiyorum.
Eğitimlerimde framework bağımlılığı olmadan, temel programlama kavramlarını eksiksiz öğrenmenizi sağlıyorum. Böylece farklı teknolojilere kolayca adapte olabilecek sağlam bir altyapı kazanıyorsunuz.
Kimin için uygun?
- Yazılım dünyasına yeni adım atanlar
- Üniversite öğrencileri
- Mesleğini yazılım alanına taşımak isteyenler
- Programlama becerilerini geliştirmek isteyen profesyoneller
Dersler, öğrencinin seviyesine göre uyarlanır ve gerçek hayat projeleri üzerinden ilerler.
Siz de sağlam bir programlama temeli atmak ve yazılım dünyasında fark yaratmak istiyorsanız, iletişime geçebilirsiniz.
Ücretler
Ücret
- 1500₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 7500₺
- 10 saat: 15000₺
Online
- 1500₺/saat
ücretsiz dersler
Mahmut Mustafa ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Benzer Programlama dilleri öğretmenleri
Furkan
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Osman
& Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İbrahim
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burak
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aras
& Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tuğrul
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burak
& Online
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Volkan
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ayberk
Ankara & Online
- 1500₺/saat
Gökhan
Yenişehir & Online
- 1000₺/saat
Burak
& Online
- 1350₺/saat
Serkan
& Online
- 1500₺/saat
Bilal
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hande
& Online
- 1000₺/saat
Mehmet Can
Mezitli & Online
- 850₺/saat
Ahmet
& Online
- 750₺/saat
İbrahim
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selim
İstanbul & Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Salim
& Online
- 1500₺/saat
Rüçhan
Ankara & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Programlama dilleri öğretmenlerini gör