Özge - Tiyatro öğretmeni -
Özge - Tiyatro öğretmeni -

Özge için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Özge

  • Ücret 300₺
  • Cevaplama 1 saat
  • Öğrenci

    Özge Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

    2

    Özge Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

Özge - Tiyatro öğretmeni -
  • 5 (3 üye yorumu)

300₺/saat

Tiyatro öğretmenlerini gör

Bu öğretmenin programı maalesef dolu

  • Tiyatro
  • Oyunculuk
  • Doğaçlama
  • Sahne sanatları

Tiyatro-oyunculuk mezunuyum ve tiyatro üzerine yüksek lisans yapıyorum. Dizi setlerinde oyuncu koçluğu yapıyorum Oyunculuk, drama, konservatuara hazırlık dersleri veriyorum.

  • Tiyatro
  • Oyunculuk
  • Doğaçlama
  • Sahne sanatları

Ders mekanı

    • Özge öğretmenin evinde:

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 10 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Önerilen

Özge, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.

Özge ile ilgili bilgiler

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunuyum. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsünde Tiyatro yüksek lisansına devam ediyorum. Konservatuvar ve GSF Oyunculuk bölümlerine öğrenci hazırlıyorum. 5-17 yaş arası çocuklara ve gençlere drama eğitimi veriyorum. Yetişkinler için diksiyon ve oyunculuk dersleri veriyorum. Oyunculuk ve seslendirme alanında deneyim sahibiyim.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Oyunculuk dersi öğrencinin ihtiyaçlarına göre şekillenir ve bu kişisel bir gelişim sürecidir, her öğrencide farklı yollar izlenir. Genel olarak dersin içeriğini ise; ses-konuşma-diksiyon, hareket- dans ve doğaçlama çalışmaları, role hazırlık ve Oyunculuk tekniği oluşturur. Öğrencinin oyunculuk konusunda ulaşmak istediği hedef doğrultusunda bir program yapılır.
Yaratıcı drama dersleri, çocukların iletişim, motor becerilerini, kendini ifade etmesini, sosyal zekasını, özgüvenini ve yaratıcılığını geliştirmede başvurulan çok güzel bir uygulamadır. Pandemi dolayısıyla derslerimin online seçeneği de mevcuttur. Yüzyüze ders ise öğrencinin ya da eğitmenin evinde yapılır. Dersler birebir ve/veya grup dersleri şeklinde açılır. (Grup dersleri 4 kişilik kontenjanı geçerse online olarak devam eder.) Grup dersleri için en az iki, en fazla on beş öğrenciye kontenjan açılabilir. Öğrencimizin güzel bir gelişim göstermesi için haftada iki günden 1'er saat faydalı olacaktır. 5-8 yaş arası çocukların dikkati çabuk dağılacağından 1 saat iyi bir süredir. 9-13 yaş çocuklarda ara verilerek 2 saat ders alınabilir.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 300₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 1500₺
  • 10 saat: 3000₺

Online

  • 300₺/saat

Benzer Tiyatro öğretmenleri