Büşra - Tarih öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Büşra - Tarih öğretmeni -

Büşra için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Büşra

  • Ücret 350₺
  • Cevaplama 1 saat
Büşra - Tarih öğretmeni -
  • 5 (1 üye yorumu)

350₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Tarih
  • Coğrafya
  • Sosyal bilgiler
  • İnkılap
  • Temel coğrafya

Sosyal Bilgiler öğretmeninden Sosyal Bilgiler ve diğer Sosyal Bilimler alanında özel ders verilmektedir.

  • Tarih
  • Coğrafya
  • Sosyal bilgiler
  • İnkılap
  • Temel coğrafya

Ders mekanı

    • Büşra öğretmenin evinde:

    • Online

Büşra ile ilgili bilgiler

Sosyal Bilgiler Öğretmeniyim 5 yıldır Devlet okullarında ve Özel kurumlarda ders veriyorum. İşimi severek yapıyorum. Daha fazla insanın hayatına dokunmak öğreterek öğrenmek amacı taşıyorum. Bu alanda kendini yetersiz gören değerli arkadaşlarımla yüz yüze gelmek İstiyorum. Alanımda iyi olduğuma inanıyor saygılarımı sunuyorum.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Derslerimi dikkat çekerek ve hazırbulunuşluk derecesine göre ayarlayarak sürdürmeyi tercih ederim. Yapılandırmadı yaklaşım çerçevesinde kavram haritaları üzerinden ve hafıza teknikleri üzerinden kalıcılığı sağlamaya yönelik işlemeyi tercih ederim. Günümüz sınav sistemlerinin temelde bilgiyi yoklama yaklaşımından dolayı bilginin kalıcılığını sağlamak adına daha işlevsel olmaya özen gösteririm.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 350₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 1750₺
  • 10 saat: 3500₺

ücretsiz dersler

Büşra ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 350₺/saat

Benzer Tarih öğretmenleri