Merve - Türkçe öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Merve - Türkçe öğretmeni -

Merve

  • Ücret 300₺
  • Cevaplama 1 saat
Merve - Türkçe öğretmeni -

300₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Türkçe
  • Türk dili ve edebiyatı
  • Edebiyat
  • Osmanlı Türkçesi

Marmara üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Türkçe ve Edebiyat dersleri veriyorum.

  • Türkçe
  • Türk dili ve edebiyatı
  • Edebiyat
  • Osmanlı Türkçesi

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Merve ile ilgili bilgiler

Mezun olmadan önce kendimi geliştirmek ve tecrübe sahibi olmak istiyorum. Bilgilerimi başkalarına aktarmayı ve insanlara birşeyler öğretmeyi seviyorum. Öğrencilere yardımcı olmak ve onlarla eğlenceli dersler işlemek istiyorum. Yeni yöntemler ile ders işleyip klasik ders çizgisinin dışın çıkmak istiyorum. Bu nedenlerle özel ders vermeye karar verdim.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Öğrencileri YKS ve LGS sınavlarına hazırlayabilirim. YKS de sözel alanda ilk 2000 'de yer aldım. Sizinle tüm bildiklerimi paylaşabilirim. Bende öğrenci olduğum için sizleri çok iyi anlarım. Dersleri online vermek istiyorum. Ders almak isteyenler benimle iletişime geçebilirler.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 300₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 1500₺
  • 10 saat: 3000₺

ücretsiz dersler

Merve ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 300₺/saat

Benzer Türkçe öğretmenleri