

Feyza profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Feyza
- Ücret 400₺
- Cevaplama 1 saat

400₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Yoga
- Hatha
- Vinyasa
- Yoga flow
Manisa da Yüz Yüze Yoga Dersleri ya da Türkiye'nin her yerine Online Bireysel/En Fazla 3 Kişilik Yoga Dersleri Verilmektedir.
- Yoga
- Hatha
- Vinyasa
- Yoga flow
Ders mekanı
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan
Feyza ile ilgili bilgiler
Merhaba, ben Feyza Kavak. Yaklaşık 6 yıldır yoga pratiğini hayatımın merkezine almış bir yoginiyim. Yolculuğum, bedenimi güçlendirme arzusuyla başladı ancak zamanla nefesin, farkındalığın ve içsel sessizliğin dönüştürücü gücünü keşfederek derinleşti. Şimdi bu deneyimi paylaşmak, insanların yoga aracılığıyla bedenleriyle, zihinleriyle ve ruhlarıyla yeniden bağ kurmalarına rehberlik etmek istiyorum.
RYS 200 Yoga Alliance onaylı bir eğitmen olarak özellikle asanalar (bedensel duruşlar) üzerinde duruyor, bedeni farkındalıkla hizalayarak zihni dengelemeyi hedefliyorum.
Amacım; seninle birlikte nefesin doğal ritmini hatırlamak, bedeni güçlendirirken aynı zamanda sakinleştirmek ve yaşamın her alanına huzurla yayılan bir denge hissi kazandırmak.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Kişiye Özel Yoga Dersleri – Manisa Merkez & Online:
Dersler, kişinin ihtiyacına göre özel olarak hazırlanır. Her ders ortalama 1 saat sürer ve şu bölümlerden oluşur: -Meditasyon (Zihinsel hazırlık ve farkındalık) -Isınma (Bedeni akışa hazırlama) -Akış (Hareket ve nefesin birliği) -Savasana (Derin gevşeme ve denge) Bazı derslerde akış içeriği, hedeflere göre değişebilir. Örneğin; esneklik, denge, stres azaltma veya güçlenme odaklı çalışmalar yapılabilir.
Ders Seçenekleri:
-Evde bireysel dersler (Manisa Merkez), Online bireysel dersler, Maksimum 3 kişilik küçük grup dersleri (Genellikle kardeşler veya yakın arkadaşlarla evde yapılan dersler) Bu sayede derslerde birebir ilgiyle, daha derin ve verimli bir pratik gerçekleştirilir.
Yoga’nın Sunduğu Denge:
Yoğun iş ve sosyal hayat içinde bedenin sertleştiğini, zihninin bulanıklaştığını hissediyor olabilirsin. Bazen nefes bile doğal akışında değildir. Yoga, işte tam bu noktada beden ve zihin arasındaki dengeyi yeniden kurmaya yardımcı olur. Hatha Yoga’da amacımız; fazla olanı dengelemek, eksik olanı tamamlamak ve yaşamın her alanında dengeyi yeniden hatırlamaktır.
Ücretler
Ücret
- 400₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2000₺
- 10 saat: 4000₺
Online
- 400₺/saat
ücretsiz dersler
Feyza ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 30dk
Benzer Yoga öğretmenleri
Zeynep
& Online
- 1200₺/saat
Aslınur
& Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Beyza Duru
Eskişehir & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Asuman
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Deniz
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ezgi
& Online
- 520₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selin
& Online
- 1000₺/saat
Ece
Göztepe & Online
- 1000₺/saat
Nihan
& Online
- 500₺/saat
Nisan
& Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ayşegül
& Online
- 899₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Merve
Fethiye & Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zuhal
İstanbul & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aysenur
& Online
- 1000₺/saat
Tuğba
Uşak & Online
- 550₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Büşra
Yıldırım & Online
- 950₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Berfin
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Cemre
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tuğba
& Online
- 850₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gülnaz
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Yoga öğretmenlerini gör
