

Şeyma için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.
Şeyma
- Ücret 2000₺
- Cevaplama 1 saat

2000₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Eğitim koçluğu
- Kişisel gelişim
- Kişisel koçluk
- Pozitif psikoloji
- Çatışma yönetimi
Lgs ve yks öğrenci̇leri̇ne bi̇rebi̇r koçluk , program ve taki̇p desteği̇. i̇lköğreti̇m öğrenci̇leri̇ i̇çi̇n ödev taki̇bi̇
- Eğitim koçluğu
- Kişisel gelişim
- Kişisel koçluk
- Pozitif psikoloji
- Çatışma yönetimi
Ders mekanı
Önerilen
Şeyma, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Şeyma ile ilgili bilgiler
8 yıllık çalışma hayatımda özel kolejlerde ve devlet okullarında rehberlik öğretmeni olarak çalıştım. 3 yıldır kendime ait Eğitim koçluğu ofisim de hizmet vermeye devam etmekteyim. Bu 3 yılda bizlere referans olacak çok güzel sonuçlar aldık ve tüm öğrencilerimiz istedikleri hedeflere ulaştılar.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
LGS & YKS Öğrenci Koçluğu | Sadece Program Değil, Gerçek Takip!
Merhaba, ben rehberlik öğretmeni Şeyma Toprak Çelik. Kendime ait Han Danışmanlık bünyesinde öğrencilerle birebir çalışıyor; akademik sürecin yanında planlama, motivasyon, çalışma disiplini ve sınav sürecinin yönetilmesi konusunda destek sağlıyorum.
Öğrenci koçluğunda amacım yalnızca haftalık bir ders programı hazırlayıp öğrenciye vermek değil. Öğrencinin programı ne kadar uygulayabildiğini, hangi derslerde zorlandığını, eksiklerini ve çalışma alışkanlıklarını düzenli olarak takip ederek süreci birlikte yönetiyoruz.
Öğrenci koçluğu sürecinde:
• Öğrenciye özel haftalık çalışma programı
• Ders ve konu takibi
• Deneme sınavlarının değerlendirilmesi
• Eksik konuların belirlenmesi
• Hedef oluşturma ve hedef takibi
• Zaman yönetimi ve çalışma düzeni
• Motivasyon ve sınav sürecinin yönetimi
• Düzenli öğrenci görüşmeleri
• Gerektiğinde veliyle süreç değerlendirmesi
özellikle üzerinde durduğum alanlardır.
LGS ve YKS öğrencilerinin yanı sıra, ortaokul ve lise düzeyinde ders çalışma düzeni oluşturmakta zorlanan, erteleme problemi yaşayan veya düzenli takibe ihtiyaç duyan öğrencilerle de çalışıyorum.
Görüşmeler Han Danışmanlık bünyesinde profesyonel bir ortamda yüz yüze gerçekleştirilebildiği gibi, online olarak da sürdürülebilir.
Her öğrencinin çalışma biçimi, ihtiyaçları ve hedefleri farklıdır. Bu nedenle hazır programlar yerine öğrenciyi tanıyarak kişiye özel ve sürdürülebilir bir çalışma sistemi oluşturmayı önemsiyorum.
Amacımız öğrencinin sürekli “ders çalış” denilen biri olması değil; zamanla kendi çalışma düzenini kurabilen ve sorumluluğunu yönetebilen bir öğrenci haline gelmesidir.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
cok zor ve ne yapacagımı bilmedigim bi anımda Seyma hocayla tanıstık benim en zor anlarımda hep yanımda oldu pes edecegim anlarda kendime inanmamı, istikrarlı bi sekilde bu yolda devam etmemi sagladı kendisi sadece bi hoca degil aynı zamanda benim ablam, en yakın arkadasım gibi oldu onu cok seviyorum iyi ki de tanıstık 🥹
Şimdiye kadar tanıdığım en ilgili anlayışlı ve işini gerçekten severek yapan öğretmenlerden biri öğrencisine güven veren sabırlı ve motive edici yaklaşımıyla kesinlikle herkese tavsiye ederimmm
Şeyma Hoca bir eğitim koçundan çok nerede ne yapacağınızı çok iyi bilen her şeyi danışabileğeniz ve her zaman en mantıklı çözümü bulan bir arkadaş gibi hissettiriyor.İletişim kurma konusunda asla sorun yaşamadığım yeri geldiğinde şaka yapıp güldüğümüz yeri geldiğinde çok ciddi bir planlama aşamasına girdiğimiz ama bu aşamaların hepsinde bana yalnız olmadığımı hissettiren bir öğretmen.Fikirlerini,duygularını ve en önemlisi bildiklerini öğrencilere aktarmada gerçekten çok iyi birisi.Ben hocamla geçirdiğim süreçten pişman olmadığım gibi yardıma ihtiyacı olan herkesin pişmanlık çekmeyeceğine eminim.
Şeyma Hocam'ı kuzenim sayesinde tanıdım. Henüz 2 aydır tanışıyoruz ama o yaklaşımı ve samimiyetinden sanki onu daha uzun süredir tanıyormuşum gibi hissettiriyor. Bana verdiği destek ve motivasyon sayesinde kendime olan güvenim çok arttı. Onun desteğiyle dersleri başarabileceğime olan inancım güçlendi ve artık bunu kendimde görebiliyorum. Onu bütün öğrencilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Geçen yıl ki yks sürecinde koçluk hizmetinden yararlandığım son aylarda kendi düzenimi oturtamamak kaygıdan ve stresten dolayı olan kafa karışıklığım için kendisiyle iletişime geçmiştim benim için en önemli olan her daim irtibatta olabilmem tüm sorularıma anlık yada geç döneceğini bile haber edebilmesi olmasıydı . Kaygı ve stres durumlarım da ulaşabilmek ayrıca yüzyüze konuşabilmek kendi kapasiteme göre program ayarlamak hayal satmadan benim en iyi versiyonuma göre ilerlemek kendi düzeni değilde öğrenciye göre program hazırlamak elimdeki kaynaklar , okulun avantajlarıni kullanmam ve dershane ye gitmeme rağmen tamamen benim düzenime göre tabiki de gereksiz şeyleri eleyerek bir sistem kurmak beni çok rahatlamıştı.
Gerektiğinde motivasyon konuşması ama gerektiğinde seni kendine getirebilecek ,analiz edebilecek bir şekilde iletişime geçmesi aslında bizim doğru sistemi öğrenmemize yardımcı oluyor . Tercih sürecindede meslek seçimi , tercih listesini ayarlamak ve sınav sonrasinda da üniversite ye kadar iletişimde olmamız da güvende hissetmemi sağlamıştı.Şeyma Hoca gerçekten harika bir insan sadece harika bir hoca demek yetmez. Kendisiyle tanıştıktan sonra düzenli bir hayatım oldu. Onun sayesinde adım adım başarıya yükseldim. Şeyma Hoca sayesinde şu an çok istediğim Erciyes Üniversitesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü okuyorum. İyi ki Şeyma Hoca'yla tanışmışım, iyi ki onunla çalışmışım. Çalışmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Yükselişinizi resmen adım adım size yaşatıyor. Bu yolda bazen hatalar yapabiliyoruz ama Şeyma Hoca sayesinde bu hataların da üstesinden gelmeyi öğrendim. Hayatıma çok büyük katkısı oldu en başta asla pes etmemeyi bana Şeyma hocam öğretti istikrarlı olmayı ve ne kadar zor durumlar içerisinde bulunsakta asla çalışmaktan vazgeçmemeyi ve umutsuzluğa kapılmamayı bana kendisi öğretti .
Sınav zamanı geldiğinde stresle nasıl baş etmem gerektiğini sınavı daha rahat bi kafayla çözmem için neler yapmam gerektiğini teker teker anlattı öğretti .
Aynı zamanda Şeyma hoca sayesinde çok güzel Arkadaşlıklar edindim ayrıca onlarında başariya ulaşmalarına şahit olmak gerçekten çok güzel bı duygu .
çalışmak isteyen ve nerden başlayacağını belli bir düzeni olmayan arkadaşlara Şeyma hoca kesinlikle tavsiyemdir bende o şekilde kararsızlık düzensizlikle başladım 1 sene sonunda şuan istediğim yerdeyim.Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 2000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 10000₺
- 10 saat: 20000₺
ücretsiz dersler
Şeyma ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Online
- 2000₺/saat
Benzer Eğitim koçluğu öğretmenleri
Burcu
& Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Nur
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Esra
& Online
- 1750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selin
& Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Meziyet
& Online
- 550₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yeşim
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Dr Asım
& Online
- 3600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yasemin nur
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Rabia
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Eren
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aysun
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sefa
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sevilay
& Online
- 2500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tutku
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sena
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gülhan
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Üzeyir
& Online
- 950₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ramazan
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gizem
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
ErDogan
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Eğitim koçluğu öğretmenlerini gör
