Berfin - Tarih öğretmeni - Ankara
İlk ders ücretsiz
Berfin - Tarih öğretmeni - Ankara

Berfin

  • Ücret 200₺
  • Cevaplama 1 saat
Berfin - Tarih öğretmeni - Ankara

200₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Tarih
  • KPSS hazırlık

KPSS'de coğrafayı fulledim tarihte de3t vardı amacım insanlara yardımcı olmak hemşirelik öğrencisiyin

  • Tarih
  • KPSS hazırlık

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Ankara konumundan

Berfin ile ilgili bilgiler

Bildiklerimi başkalarına aktarmak ve öğrenme sürecinde insanlara yardımcı olmak beni motive ediyor. Bir konunun anlaşılmasına katkı sağlamak, karşımdaki kişinin kendine olan güveninin artmasına yardımcı olmak benim için çok değerli. Sahip olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşarak başkalarının hedeflerine ulaşma yolculuğunda küçük de olsa bir katkım olmasını istiyorum.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe
  • Yunanca

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Yunanca

KPSS Coğrafya ve Tarih derslerini ezber ağırlıklı değil, kodlama teknikleri, çağrışımlar ve akılda kalıcı yöntemlerle anlatıyorum. Özellikle birbirine karıştırılan bilgileri kolay hatırlanabilecek kodlamalara dönüştürüyor, konuları sınav mantığıyla ele alıyorum. Anlaşılır anlatım, püf noktalar ve soru çözümüyle öğrencilerin bilgiyi daha kalıcı öğrenmesini hedefliyorum.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 200₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 1000₺
  • 10 saat: 2000₺

ücretsiz dersler

Berfin ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 200₺/saat

Benzer Tarih öğretmenleri