
Nur
Onaylı öğretmen profili
- Saatlik ücret ₺50
- Cevaplama süresi 24h
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
Karşılaştırmalı Edebiyat ve Dilbilim mezun öğrencisinden Konya'da İngilizce Eğitimi.. Güzel bir eğitim almak isteyen herkesi bekliyorum..
-
- Öğretmenin evinde
- Öğrencinin evinde
- webcam
Dersle ilgili bilgiler
Dersime mutlaka geçmişteki dersime atıfta bulunarak başlarım. Yani genel ve hatırlatma amacı güdülen kısa bir giriş yaparım. Her hafta işleyeceğim konular bellidir. Ne çok ilerler baskı kurar ne gerisinde kalarak öğrencimi mağdur ederim. Öğretme tarzım yaş grubuna göre değişir. Küçükse daha çok eğlenerek öğretme sınav öğrencisiyse daha kuramsal ve teorik işlerim. Ve uzun uzadıya susmadan anlatmak yerine soru cevap şeklinde ilerlemeyi tercih ederim.
alanlar
- İngilizce
diller
- Türkçe
seviyeler
- Tüm seviyeler
Nur ile ilgili bilgiler
Konya Selçuk Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat mezunuyum. Son senem. İlk öğrencim kardeşimdi ve Anadolu Lisesi'ni kazanmasına ve ingilizce sevgisini kazanıp beni yolumu izlemesine vesile oldum. Daha sonra da bir tane daha küçük yaşta öğrencim oldu ve ingilizcedeki not seviyesinde büyük gelişme görüldü.
Ücretler
paketler
- 5 saat: ₺250
- 10 saat: ₺500
webcam
- ₺50/saat