Zehra - İngilizce öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Zehra - İngilizce öğretmeni -

Zehra için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Zehra

  • Ücret 700₺
  • Cevaplama 1 saat
Zehra - İngilizce öğretmeni -

700₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • İngilizce

İlkokul ve Ortaokul İngilizce: Okul Derslerine Takviye Yazılılara Destek ve LGS Hazırlık

  • İngilizce

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Zehra ile ilgili bilgiler

Merhaba ben Zehra.İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Pedagojik formasyon eğitimim bulunmaktadır.Eğitim hayatım boyunca edindiğim dil altyapısını, ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerimin başarısına dönüştürmek için buradayım. Okul derslerine tam destek sağlıyor, yazılı sınavlara eksiksiz hazırlıyor ve LGS maratonunda hedeflediğimiz netlere birlikte ulaşıyoruz. Ezberci kalıplardan uzak, öğrencinin seviyesine ve hızına uyum sağlayan bir sistemle ilerliyorum. Düzenli ödev takibi ve geri bildirimlerle öğrencimin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak, dersi sevdirmek ve ona maksimum katkıyı sunmak için tüm süreci titizlikle yönetiyorum.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • İlkokul
  • Ortaokul
  • A2
  • +3
  • seviyeler :

    İlkokul

    Ortaokul

    A2

    B1

    B2

    A1

  • İngilizce
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

İngilizce

Türkçe

Derslerimi öğrencinin okul müfredatına ve sınıf seviyesine göre tamamen kişiselleştirilmiş bir planla yürütüyorum. Ezberletmek yerine konunun mantığını kavratmayı ve bilgiyi kalıcı hale getirmeyi hedefliyorum.

-İlkokul & Ortaokul :MEB ünite takibi, okul derslerine ve ödevlerine destek,eğlenceli ve kalıcı kelime çalışmaları ile İngilizce temeli oluşturma.

- 8. Sınıf / LGS Hazırlık: Hedef kelime tekrarları, soru kökü analizleri, yeni
nesil görsel ve grafikli soru çözüm teknikleri ile düzenli deneme takibi.

Dersin İşleyişi: Derslerimi kalıplara bağlı kalmadan; öğrencinin o günkü ihtiyacına, okulundaki ilerleyişine ve eksiklerine göre şekillendiriyorum. Konunun mantığını kavrama, pekiştirme ve soru çözümü dengesini tamamen öğrencimin verim alacağı şekilde yönetiyorum.
Her ders sonrasında öğrencinin durumuna uygun ödevlendirme yapıyor; gelişim süreci ve ders durumu hakkında veliyi düzenli olarak bilgilendirerek süreci velimizle de iş birliği içinde yürütüyorum.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 700₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 3500₺
  • 10 saat: 7000₺

ücretsiz dersler

Zehra ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 45dk

Online

  • 700₺/saat

Benzer İngilizce öğretmenleri