Begüm Sena - Resim öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Begüm Sena - Resim öğretmeni -

Begüm Sena için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Begüm Sena

  • Ücret 1150₺
  • Cevaplama 24 saat
  • Öğrenci

    Begüm Sena Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

    1

    Begüm Sena Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

Begüm Sena - Resim öğretmeni -
  • 5 (5 üye yorumu)

1150₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Resim
  • Güzel sanatlara hazırlık
  • Çizim
  • Akrilik boya
  • Pastel boyama

Görsel sanatlar öğretmeninden her yaşa ve seviyeye özel, keyifli ve yaratıcı resim dersleri

  • Resim
  • Güzel sanatlara hazırlık
  • Çizim
  • Akrilik boya
  • Pastel boyama

Ders mekanı

    • Begüm Sena öğretmenin evinde:

Önerilen

Begüm Sena, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.

Begüm Sena ile ilgili bilgiler

Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği mezunuyum. Sanatla iç içe olmayı ve öğrendiklerimi paylaşmayı çok seviyorum. Her öğrencinin kendine özgü bir ifade dili olduğuna inanıyorum. Öğretmenlik yaklaşımımda yaratıcılığı desteklemeye, öğrencilerimin kendi fikirlerini özgürce ortaya koymalarına alan açmaya önem veriyorum. Sanatın farklı yollarını birlikte keşfetmekten mutluluk duyuyorum.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Derslerimi her yaşa ve seviyeye uygun şekilde, öğrencilerimin ilgi alanları ve ihtiyaçları doğrultusunda özenle planlıyorum. Derslerimde temel çizim, karakalem, farklı boya teknikleri, renk bilgisi, kompozisyon ve perspektif gibi konulara yer veriyorum. Çocuklarla gerçekleştirdiğim yaratıcı uygulamalar sayesinde hayal güçlerini, görsel düşünme becerilerini ve kendilerini sanat yoluyla ifade etme yetilerini geliştirmelerini destekliyorum. Yetişkin öğrencilerimle ise temel becerilerden başlayarak tekniklerini geliştirmeye ve kişisel sanatsal hedeflerine ulaşmaya yönelik çalışmalar yapıyorum. Ayrıca lise ve üniversite güzel sanatlar yetenek sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. Her dersin öğrencinin kendi hızında ilerlediği, denemekten çekinmediği ve yaratıcılığını özgürce ortaya koyabildiği bir süreç olmasını önemsiyorum. 

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 1150₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 5750₺
  • 10 saat: 11500₺

ücretsiz dersler

Begüm Sena ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 30dk

Benzer Resim öğretmenleri