

Emine profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Emine
- Ücret 400₺
- Cevaplama 1 saat

400₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Tarih
- Coğrafya
- Sosyal bilgiler
- Din kültürü ve ahlak bilgisi
- İnsan hakları, yurttaşlık ve demokrasi
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNU LGS&TYT&AYT-Sosyal Bilgiler-Tarih-Coğrafya-Türkçe ve Edebiyat dersleri verilir.SINAV ZAMANI İTİNA İLE SINAV ÇALISMALARI YAPILIR.10 YILLIK DENEYİM
- Tarih
- Coğrafya
- Sosyal bilgiler
- Din kültürü ve ahlak bilgisi
- İnsan hakları, yurttaşlık ve demokrasi
Ders mekanı
Önerilen
Emine, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Emine ile ilgili bilgiler
ÖZEL DERS – SOSYAL BİLGİLER | TARİH | COĞRAFYA
Bireysel Farklılıklara Uygun, Anlaşılır ve Etkili Eğitim
Merhaba, ben EMİNE.
Sosyal Bilgiler, Tarih, Coğrafya, Türkçe ve Edebiyat alanlarında öğrencilere hem akademik destek hem de sınavlara yönelik özel hazırlık sunuyorum. Alan bilgim, pedagojik formasyonum ve öğrenciyle güçlü iletişim kurabilme becerim sayesinde her seviyeden öğrenciye uygun ve verimli bir öğrenme ortamı sağlıyorum.
Nasıl Öğretiyorum?
Konuları sadece ezberletmek yerine anlamaya dayalı yöntemler kullanırım.
Haritalar, görseller, güncel örnekler ve interaktif materyallerle dersler daha ilgi çekici hale gelir.
Dersler bireye özel hazırlanır; eksik konular belirlenir ve buna göre bir program uygulanır.
Öğrenciyi aktif tutan soru-cevap, tekrar, test çözümü ve harita etkinlikleri ile öğrenmeyi kalıcı hale getiririm.
Dersler Kimler İçin?
İlkokul (4. sınıf)
Ortaokul (5–6–7–8. sınıflar)
Lise öğrencileri
LGS, TYT, AYT gibi sınavlara hazırlanan adaylar
Neden Benimle Çalışmalısınız?
Öğrencinin seviyesine uygun, bireyselleştirilmiş ders planı
Disiplinli ama destekleyici öğretim yaklaşımı
Anlaşılır anlatım ve motive edici ders işleyişi
Akademik başarı kadar düşünsel gelişime de katkı
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Öğretim Yöntemlerim ve Ders İşleyişim
Sosyal Bilgiler, Tarih, Coğrafya, Türkçe ve Edebiyat derslerinde öğrencilerin konuları ezberlemeden, anlayarak ve yorumlayarak öğrenmelerini hedefliyorum. Anlatımlarımda haritalar, zaman çizelgeleri, güncel örnekler ve görsel materyaller kullanarak dersi daha akıcı ve akılda kalıcı hale getiriyorum. Öğrencinin derse aktif katılımını teşvik eden soru-cevap, tartışma ve uygulama temelli tekniklerle işliyorum.
Her ders, öğrencinin seviyesine ve ihtiyacına göre planlanır. Derse kısa bir tekrar ile başlıyoruz, ardından konu anlatımı ve örnekler üzerinden ilerliyoruz. Dersin sonunda ise testler, etkinlikler ya da ödevlerle konuyu pekiştiriyoruz. Online derslerde dijital kaynaklar, interaktif sunumlar ve yazı tahtası gibi araçlarla dersleri daha verimli kılıyorum.
Öğretmen Olarak Yaklaşımım
Öğrencilerle iyi iletişim kurabilen, sabırlı ve destekleyici bir öğretmenim. Derslerde konunun sadece bilgisini değil, aynı zamanda olaylara farklı açılardan bakabilme becerisini de kazandırmaya çalışırım. Öğrencinin eksiklerini anlayarak ona özel yöntemler geliştirir, motive edici ve güven veren bir öğretim ortamı sunarım.
Ders Verdiğim Öğrenci Grubu
Derslerim, ilkokul 4. sınıftan başlayarak ortaokul (5–6–7–8. sınıflar) ve lise düzeyindeki öğrencilere yöneliktir. Okul derslerinde başarıyı artırmak isteyen öğrenciler için destekleyici programlar sunuyorum. Ayrıca LGS, TYT ve AYT gibi merkezi sınavlara hazırlanan öğrenciler için özel sınav odaklı çalışmalar yapıyorum.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Emine öğretmenim ortaokul ve lise yıllarımda bana destek oldu.Ortaokulda sosyal bilgiler temelim güzel atılınca lisede tarih ve coğrafya derslerinde zorlanmadım.Seneye TYT ve AYT sınavlarında da öğretmenimle devam edeceğim.Emekleri için çok teşekkür ederim
Emine öğretmenimiz yeğenimin 5.sınıf sosyal bilgiler ve türkçe derslerinde bize yardımcı oldu.Emekleri ,sabrı, anlayışı için çok teşekkür ederiz.
Emine öğretmen ile ikiz çocuklarımın 1.sinif yolculuğunda tanıştık.Onun rehberliğinde, ilgisiyle,sevgisiyle ilk yılımızı güzel bir şekilde kapattık. Şuan 4.sınıfız eksiksiz sağlam temellerle bugüne geldik.Ortaokulda sözel derslerimiz içinde yolumuza onunla devam edeceğiz. Onun için referans olmak bizim için çok önemli.Herşey için teşekkür ederiz.
Çünkü alanında yetkin,etkili anlatım ile sağlam temeller üzerine harikalar yaratır.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 400₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2000₺
- 10 saat: 4000₺
Online
- 400₺/saat
ücretsiz dersler
Emine ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Detaylar
DERSİMİZ EN AZ 4 SAAT OLURSA İNDİRİM YAPABİLİRİM.
Benzer Tarih öğretmenleri
Can
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Rabia
& Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gönül
& Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ünver Aslan
& Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ilknur merve
& Online
- 2₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Muhammed Ali
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Meral
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ahmet
& Online
- 150₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Alican
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İsmail
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sefa
& Online
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burçin
& Online
- 150₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Osman
& Online
- 60₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Oğuz Kaan
& Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Harun
& Online
- 475₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Fatma
& Online
- 145₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sena
& Online
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sibeltw q
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Büşra
& Online
- 100₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yiğit
- 50₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Tarih öğretmenlerini gör