

Ezgi için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.
Ezgi
- Ücret 800₺
- Cevaplama 1 saat

800₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Eğitim koçluğu
- Kişisel gelişim
- Kişisel koçluk
- Pozitif psikoloji
- Çatışma yönetimi
Biyoloji öğretmeninden öğrenciye özel planlama, motivasyon, ders takibi ve çalışma düzeni desteği
- Eğitim koçluğu
- Kişisel gelişim
- Kişisel koçluk
- Pozitif psikoloji
- Çatışma yönetimi
Ders mekanı
-
Ezgi öğretmenin evinde:
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan
-
Önerilen
Ezgi, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Ezgi ile ilgili bilgiler
Merhaba, ben Ezgi. Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği mezunuyum. Eğitim hayatımdan bu yana çocuklar ve gençlerle farklı yaş gruplarında çalışma fırsatı buldum. Öğretmenlik eğitiminin yanı sıra bilimsel araştırma ve laboratuvar alanında da deneyim kazandım. Şu anda laboratuvar sorumlusu olarak görev yapıyor, öğrencilerin akademik süreçlerini yakından gözlemleme ve destekleme fırsatı buluyorum.
Kendi çalışma hayatımda da planlama, düzen ve sürdürülebilir hedefler benim için oldukça önemli. Öğrencilerle çalışırken baskı kuran veya yalnızca yapılacaklar listesi veren bir yaklaşım yerine; öğrenciyi tanımaya, onun için gerçekten uygulanabilir bir düzen oluşturmaya ve zaman içerisinde kendi sorumluluğunu almasını desteklemeye önem veriyorum.
Öğretmenlik altyapım sayesinde farklı öğrenme biçimlerini ve öğrencilerin akademik süreçte yaşayabilecekleri güçlükleri eğitimci bakış açısıyla değerlendirebiliyorum. Öğrenciyle kurulan güvenli ve açık iletişimin en az hazırlanan program kadar önemli olduğuna inanıyorum. Amacım öğrencinin yalnızca kısa vadeli hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak değil, ilerleyen yıllarda da kullanabileceği planlama ve çalışma alışkanlıkları kazanmasını desteklemek.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- İngilizce
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
İngilizce
Türkçe
Öğrenci koçluğu sürecinde her öğrencinin çalışma alışkanlığının, ihtiyaçlarının ve hedeflerinin farklı olduğunu düşünerek kişiye özel bir yol izliyorum. İlk görüşmelerde öğrencinin mevcut ders düzenini, akademik hedeflerini, zorlandığı noktaları ve çalışma alışkanlıklarını değerlendirerek birlikte gerçekçi ve uygulanabilir bir plan oluşturuyoruz.
Süreç boyunca haftalık ders programı hazırlama, hedef belirleme, konu ve soru takibi, tekrar planlaması, sınavlara hazırlık, zaman yönetimi ve etkili ders çalışma yöntemleri üzerine çalışıyoruz. Hazırladığımız programın uygulanabilirliğini düzenli olarak değerlendiriyor; öğrencinin okul ve sınav yoğunluğuna göre gerektiğinde birlikte güncelliyoruz.
Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği mezunuyum ve aktif olarak özel bir okulda eğitim ortamının içerisinde çalışıyorum. Öğretmenlik eğitimimin ve öğrencilerle çalışma deneyimimin sağladığı bakış açısıyla, yalnızca bir çalışma programı hazırlamak yerine öğrencinin kendi öğrenme biçimini keşfetmesine ve zaman içerisinde çalışma sorumluluğunu kendi başına yönetebilmesine önem veriyorum.
Öğrenci koçluğu; ortaokul ve lise öğrencilerine, ders çalışma düzeni oluşturmak isteyenlere, program yapmakta veya programa uymakta zorlananlara, sınav dönemlerini daha planlı geçirmek isteyenlere ve akademik hedeflerine düzenli şekilde ilerlemek isteyen öğrencilere yöneliktir.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Ezgi hanımın alanın da uzman biri
olduğunu net bir şekilde anlıyorsunuz.
Konuları oldukça anlaşılır ve sadece
bir şekilde anlatıyor. Özellikle zorlandığınız konularda farklı örneklerle açıklaması ve sabırla üzerinde durması çok faydalı oluyor.
Ders sırasında iletişimi de çok güzel, kendinizi rahat hissediyorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim .Kısa bir süre önce kendisiyle özel derste yollarımız kesişti. Gerçekten konuları çok iyi betimleyen, anlaşılır bir şekilde anlatan ve dersleri hiç sıkıcı hale getirmeyen, keyifli bir öğretmen.
Biyolojide zayıf olduğum konularda bana gerçekten çok yardımcı oldu. Kendisinden aldığım ders deneyimim Superprof’ta karşıma çıkınca, deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir öğretmen. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 800₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 3000₺
- 10 saat: 5500₺
ücretsiz dersler
Ezgi ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Online
- 800₺/saat
Benzer Eğitim koçluğu öğretmenleri
Ömer
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Fatma
& Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hilal
& Online
- 550₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gamze
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Irem
İzmir & Online
- 850₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Çağrı
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İlke
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Nefise
İzmir & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yaprak
İzmir & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Şahin
İzmir & Online
- 1250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Duygu
İzmir
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Nalan
İzmir & Online
- 1350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Psikolog Mert
İzmir & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bora
İzmir & Online
- 449₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Önder
İzmir & Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Esra
İzmir & Online
- 550₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Semihanur
İzmir & Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aleynanur
İzmir & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Belgin
İzmir & Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yasemin
İzmir & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Eğitim koçluğu öğretmenlerini gör
