

Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc
- Ücret 2000₺
- Cevaplama 5 saat
-
Öğrenci3
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

2000₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Almanca
- Almanca kelime bilgisi
- Almanca okuduğunu anlama
- Almanca duyduğunu anlama
- Almanca konuşma becerileri
Almanca & İspanyolca Özel Ders | Konuşma Koçu · Goethe · telc · ÖSD · DSD · DELE Uzmanı
- Almanca
- Almanca kelime bilgisi
- Almanca okuduğunu anlama
- Almanca duyduğunu anlama
- Almanca konuşma becerileri
Ders mekanı
-
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc öğretmenin evinde:
- Online
-
Önerilen
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc ile ilgili bilgiler
"Her şeyi anlıyorum… ama konuşamıyorum."
Bu cümleyi yıllardır çok duydum. Ve her seferinde şunu fark ettim: sorun dil değil. Sorun güven, yapı ve doğru yöntem.
Ben İsviçre'de doğup büyüdüm. Almanca benim ilk dilim. Ama beni farklı kılan sadece bu değil; öğrencilerimin hata yapmaktan çekinmediği, kendilerini güvende hissettiği bir ortam yaratmak. Çünkü gerçek ilerleme ancak o zaman başlıyor.
Birlikte neler yapıyoruz?
Konuşma refleksi geliştiriyoruz. İlk dersten itibaren konuşuyor, yanılıyor ve birlikte düzeltiyoruz. Gramer kuru bir kural değil, kullanırken öğreniliyor.
Sana özel bir plan kuruyoruz. Hedefin sertifika mı? Almanya'ya yerleşmek mi? Çocuğunun okul başarısı mı? Her öğrencinin yolu farklı.
Sınava değil, dile hazırlıyoruz. Goethe, telc, ÖSD, DSD, TestDaF ve İspanyolca için DELE ve SIELE sınavlarına hazırlıyorum. Ama amacım sadece sınavı geçirmek değil, dili gerçekten kullanabilmeni sağlamak.
Kiminle çalışıyorum?
Almancasını geliştirmek isteyen yetişkinler, Almanya veya Avusturya'ya yerleşmeyi planlayanlar, üniversite hazırlığındaki gençler ve Almanca ya da İspanyolca öğrenen çocuklar.
İlk ders ücretsiz ve bu bir analiz oturumdur. Seviyen belirlenir, seni zorlayan noktalar tespit edilir, sana özel bir yol haritası çizilir.
Daha fazlası için: cananakyuz.com
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Dersler nasıl ilerliyor?
1. İlk ders: Tanışma değil, analiz
Birlikte oturur, sevinizi konuşuruz. Şu an neredesiniz? Sizi zorlayan ne? Gerçek hedefiniz ne? Bu oturumun sonunda sizi bloklayan noktalar net olarak ortaya çıkıyor ve sizi öğrencim olarak tanımış oluyorum.
2. Kişiye özel plan
Hedefimize göre bir haftalık akış kuruyoruz. Sertifika sınavı mı var? Almanya'ya yerleşmek mi istiyorsunuz? Çocuğunuz mu başlıyor? Her durumun farklı bir ritmi var.
3. Aktif öğrenme
Dersler dinleyerek geçmiyor. İlk dersten itibaren konuşuyor, yazıyor, yanılıyor ve düzeltiyoruz. Her dersin sonunda bireysel geri bildirim alıyorsunuz. Ne iyi gitti, nerede daha fazla çalışmak gerek, bir sonraki ders ne üzerine.
4. Süreklilik
Gerçek ilerleme bir iki dersle olmuyor. Bu yüzden düzenli çalışmak isteyen öğrencilerle paket program üzerinden ilerliyorum. Böylece süreç daha sistemli, daha takip edilebilir ve çok daha hızlı sonuç veriyor.
Dersler online, 90 dakika ve tamamen birebir.
Her şeyin başlandığı o ilk ücretsiz ders için: cananakyuz.com
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Canan Öğretmen hayatımda gördüğüm en iyi öğretmen. Ben kendimi almanca konusunda yetersiz ve güvensiz hissederken bana yardımcı oldu ve Almancayı sevdirdi. Onun sayesinde ÖSD, DSD I ve Telc sınavından B1 aldım ardından kısa sürede beni B2 seviyesine getirdi. Kendisi hem iyi kalpli hem de görüp görebileceğim en iyi öğretmenlerden biri. Özellikle dil konusunda çevrede böyle iyi öğretmenler in kaldığını bilmek güzel bir his. Umarım birlikte öğrenmeye ve gülmeye devam ederiz.
Merhaba, ben Canan Hoca ile pandemi döneminden sonra, 2020-2021 yıllarında birlikte çalıştım. Tıp fakültesinin son sınıfındayken ve Almanya’ya gitmek için hazırlanırken önce online, sonra yüz yüze dersler yaptık. Kendisiyle çalışmak gerçekten çok keyifliydi. Her derste farklı konular üzerine çalışıyorduk. Sevdiğim konuları seçmeme izin veriyor, ardından o konularla ilgili güzel metinler buluyordu. Daha sonra bu metinleri birlikte okuyup üzerine konuşuyorduk. Canan Hoca ile öğretmen-öğrenci ilişkisinden çok arkadaş gibiydik ve bu yüzden dersler çok akıcı geçiyordu. Klasik gramer çalışmalarından ziyade özellikle sprechen ve schreiben konusunda pratik yapmamı sağladı. Bu alanlarda gelişmemde çok büyük katkısı oldu.
Bana sağladığı tüm katkılar için Canan Hocama çok teşekkür ediyorum...Merhaba, lisan merakım geç yaşta yeni diller öğrenip hoca olmaya kadar gitti. Canan'ı bu serüvende tanıdım. Hani vardır ya "İyi ki tanımışım" dediğiniz insanlar, işte "Canan" onlardan biri. Sevgisi, dostluğu, yumuşacık karakteri, 10 işi aynı mükemmellikte yapabilen inanılmaz yeteneğiyle, güler yüzü, disiplini, tükenmek bilmeyen enerji ve yaratıcılığı, donanımı, mükemmel Almanca ve İspanyolca bilgisi ve hocalığındaki ustalığıyla Canan hoca, kime dokunsa büyük fark yaratacaktır. Ne şanslıyım böyle bir arkadaşım var ve ne şanslı siz öğrencilerine..! 🫶🫶🫶🫶
Ben ,kızım ve oğlum Canan Hanım’dan İspanyolca dersi aldık.
Üçümüzü, de 5 ay içinde ,A2 seviyesi İspanyolca yazılı ve sözlü sınavdan geçicek kadar donanımlı hale getirdi.Kendisi çok bilgili,titiz,keyifle ders veren,işinde çok başarılı bir öğretmendir.Biz çok şanslıyız kendisiyle karşılaşmış olduğumuz için.Canan Hocam Madrid’e taşındığım sene sıfırdan ispanyolca öğrenmemi çok hızlıca gerçekleştirdi. Hem enerjisi, hem bilgisi, hem de sohbetiyle çok keyifli ve öğretici dersler geçirdik
Selamlar
Ben İspanya vatandaşlığı için sıfırdan İspanyolca öğrendim, bunu da sevgili hocam Canan Akyüz ile yaptım. Kendisi mükemmel bir öğretmendir, çok sabırlı ve anlayışlıdır!
Tabii ki sınavı verdim (DELE A2) ve pasaportumu aldım. Bunu yaptığımda 60 yaşındaydım. Canan hocama çok teşekkür ederim.
Figen YeşilpınarHocam sizin sayenizde eşimle Almanya da hayallerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Sizin emeğiniz çok büyük bir ay gibi kısa bir sürede a1 ösd sertifikamı sorunsuzca aldım. Emekleriniz ve ilginiz için sonsuz teşekkürler.
Hakan SÜRÜCÜÇocuklarımın Almanca öğrenmesi için çok yol denedim, girişimlerimiz hep sonuçsuz kaldı. Canan hanımla karşılaşana kadar bu dili öğrenemeyeceklerini düşünüyordum. Abisi derse başlayınca bir süre sonra kızım da ona özenerek Almanca’ya tekrar başlamak istedi. Okul derslerine rağmen hızla ilerlediler. İsveç doğumlu öğretmenimizin Almanca telaffuzu beni cezbetmişti, çocukların da telaffuzu hızla düzeldi. Bu yolculukta Canan Hanım’la karşılaşmak bizim için büyük şans oldu
Canan öğretmenim sadece çok iyi bir öğretmen olmakla kalmayıp aynı zamanda kişiliği ile de bana ilham oluyor. Yanında hata yapmaktan asla çekinmiyorum çünkü kendisi anlayışlı, sabırlı ve öğrencilerinden asla umudu kesmeyen birisi. Kendisi beni DSD, ÖSD ve Telc sınavlarına hazırladı ve hepsinden de umduğum sonuçları aldım.
Almanca öğretmenim. Alanında oldukça uzman ve başarılı. Kendisi sakin, kibar ve sevecen biri. Almanca, öğrenmesi zor bir dil olmasına rağmen Canan hocamın sade ve güzel anlatım tarzıyla konuları kolayca öğrendim. Kendisinden çok memnunum.
Almanca öğretmenim.Sayesinde b2 telc sınavından yüksek başarıyla geçtim.Sakin ve teşvik edici anlatımıyla hem insanı motive ediyor hem de alanındaki tecrübesiyle sınava az zaman bile kalsa sizi çok iyi hazırlıyor.Sayesinde şu an almanyada mesleğimi zorlanmadan yapabiliyorum.Kendisine büyük teşekkür borçluyum.
İşine ve öğrencilerine gösterdiği özen çok kıymetlidir. Mesleğini çok ama çok sever ve verdiği her derste aynı enerji ve motivasyon görebilirsiniz. Almanya ya taşınma öncesi kendisinden Almanca dersi almılştım. İyiki de Canan Hocam
Başka bir öğretmenim, Canan öğretmenle tanışmama referans oldu. Canan öğretmenle uzun bir süre Almanca dersleri yaptık. Onun sayesinde Almancamı tekrar hatırladım ve yaptığımız pratikler ile kullandığı öğretme yöntemleri sayesinde dilimi yeniden geliştirebildim. Konulara olan hâkimiyeti, tecrübesi ve stresli olduğum zamanlarda beni sakinleştirmesi benim için çok değerliydi.
Şu anda Canan öğretmen sayesinde dil sertifikamı aldım ve yurt dışında okuma fırsatını yakaladım. Bana sadece sınava yönelik değil, aynı zamanda Almancayı günlük hayatta nasıl kullanmam gerektiğini de öğretti. Bu sayede hem akademik hem de günlük hayatta kendimi çok daha rahat ifade edebiliyorum.
Ayrıca derslerin dışında, stresli dönemlerimde de bana destek olarak kendimi kontrol etmemde çok yardımcı oldu. Bana katkıları gerçekten çok büyüktür.Oğlum için arkadaşım vasıtası ile iletişime geçtim. DSD sınavlarında katkısından çok memnun kaldım. Şu anda da Almanya'da üniversite eğitimine devam ediyor.
Canan Hoca ile Almanca C1 sertifika sınavıma hazırlandım. Oldukça esnek bir programı var. Kendinizi nerede eksik hissediyorsanız o alan için kolayca plan oluşturabiliyor ve materyal sağlayabiliyor. Ödevlerde sadece yanlışları düzeltmiyor aynı zamanda doğru olmasına rağmen basit duran kalıplar için de alternatifler öneriyor. Öğrendiğiniz her kelime için bir sürü örnek cümle vererek daha iyi akılda kalmasını sağlıyor. Bana Almanca sertifikamı almamda çok faydası oldu ve eminim size de olacaktır.
Frau Akyüz ist eine äußerst engagierte und kompetente Deutschlehrerin im Bereich Deutsch als Zweitsprache. Sie verfügt über ein ausgeprägtes didaktisches Geschick und versteht es, Lerninhalte klar, strukturiert und gleichzeitig motivierend zu vermitteln. Besonders hervorzuheben ist ihre Fähigkeit, individuell auf die unterschiedlichen sprachlichen Voraussetzungen ihrer Lernenden einzugehen und eine unterstützende, wertschätzende Lernatmosphäre zu schaffen. Durch ihren abwechslungsreichen und praxisnahen Unterricht fördert sie nicht nur die sprachlichen Kompetenzen, sondern auch das Selbstvertrauen ihrer Schülerinnen und Schüler im Umgang mit der deutschen Sprache. Ihre Geduld sowie ihr hohes Engagement machen sie zu einer äußerst geschätzten Lehrperson.
Canan Akyüz öğretmenimizi bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıdık ve iyiki de tanımışız. Oğluma yaklaşık bir yıl kadar Almanca dersi verdi. Gerek dile yatkınlığı, dersine hakimiyeti, çalışkanlığı ve gerekse oğlumla iletişimi çok profesyonelce. Biz çok çok memnun kaldık. Oğlum seve seve derslerine katıldı. Canan Öğretmenimize emekleri için minnettarız. Hakkı ödenemez
Sevgili Canan Hocam,
A1 seviyesinden başladığımız bu yolculukta, sizin emeğiniz ve sabrınız sayesinde bugün B1 seviyesini tamamlamış bulunuyoruz. Geçen 3 yıl boyunca kazandırdığınız sağlam gramer bilgisi ve güçlü altyapı ile Almanca’da kendimize güvenerek, emin adımlarla ilerliyoruz.
Bize sadece bir dil değil, aynı zamanda disiplin ve motivasyon da kattınız. Şimdi hedefimiz C2 seviyesine ulaşmak ve bu yolda sizinle ilerlemek bize büyük bir güven veriyor.
Emekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız hocamİletişimi iyi , ilgili ve deneyimli bir öğretmen.
Kızımın Dsd 2 hazırlığı sürecinde bize çok yardımcı oldu. Kızım ile iyi iletişim kurdu. Alanında oldukça başarılı bir öğretmen.
Canan Hocamla kızımın Almanca Goethe B1 ve B2 sınavlarına hazırlık sürecinde tanıştık.Kendisi sadece çok iyi bir Almanca hocası değil ayrıca bir büyük abla ,anne ve arkadaş sıcaklığını öğrencisinden esirgemeyen kocaman yürekli bir insandır.Kızımın özellikle kişisel gelişim sürecine de gösterdiği özen ve katkılar paha biçilmezdi.Gözü kapalı güvenebileceğiniz muhteşem bir hocadır.Hocam iyi ki sizi tanıdık .Minnettarız.
Saygılarımla
Cahide SOLMAZCanan Hanım ile Almanca derslerime başladıktan sonra kısa sürede önemli ilerleme kaydettim. Kendisi hem çok sabırlı hem de konuları anlaşılır şekilde aktaran, son derece yetkin bir eğitmen. Dersleri öğrencinin ihtiyacına göre planlaması ve motive edici yaklaşımı öğrenme sürecini çok daha verimli hale getiriyor. Merkezi konumdaki ders ortamı da büyük avantaj sağlıyor. Almanca öğrenmek veya geliştirmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Daha önce ablam Canan hocadan ders alıyordu, şimdi ben alıyorum ve ikimiz de çok memnunuz. Dersler eğlenceli geçiyor ve anlamadığım yerleri iyi bir şekilde anlayabiliyorum. Saatleri de bana en uygun şekilde ayarlayabiliyoruz. Canan hocayla birlikte almanca çalıştığım için çok mutluyum.
Canan öğretmen ile kızımın 6 yaşında başlayan Almanca’ya olan ilgisi sayesinde, yine bir referans ve ortak tanıdık yardımı ile tanıştık. Üç senedir aralıksız ders alıyoruz ve kızım şu an 9 yaşında ve anadil seviyesinde konuşuyor. Bence çocuk ruh halinden çok iyi anlıyor, motivasyonu ve enerjisi hep yüksek. Kesinlikle her yaş için tavsiye ediyorum, iyi ki Canan öğretmenimiz var.
Canan’ı Goethe DLL programından tanıyorum ve kendisini çok takdir ediyorum.
Alan bilgisi çok güçlü, sistemli ve büyük bir özveriyle çalışıyor.
Özellikle öğrencileri gerçekten konuşturabilme becerisi çok etkileyici.
Ayrıca derslerini çok yaratıcı bir şekilde tasarlıyor ve materyallerini ile sunumlarını büyük bir özenle kendisi hazırlıyor.
Kendisini bir Almanca öğretmeni olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Canan öğretmenden iki yıldır İspanyolca dersi alıyorum .Ben de bir öğretmenim .Canan öğretmen işine son derece bağlı,kendini sürekli geliştiren,öğrencisinin her anlamda takibini yapan çalıştığı her öğrenci ile çok güzel ve özel bağ kuran ,alanında uzman değerli bir eğitmendir.Naif kişiliği ile çocuklarla da harika iletişim kurar.Ders materyal seçimleri günceldir ve etkin öğrenmeyi destekleyen eğlenceli eğitici kaynaklardır.Onun sayesinde İspanyol dilini konuşup anlayabiliyorum.Teşekkürler öğretmenim
Canan Hoca ile bir süre ders yaptık.
Kendisi çok ilgili, anlayışlı ve öğrencinin ihtiyacına göre yönlendiren bir öğretmen.
Dersler özellikle konuşma pratiği açısından oldukça verimliydi.
Kendi sürecime ara vermiş olsam da, kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Frau Akyüz ist in diesem Bereich sehr kompetent. Canan Hocam, bu işin kompetanıdır. Almanca konuşma, anlama, yazma ve Almancayı kısa sürede en etkin şekilde öğrenme konusunda kendisine güvenebilirsiniz. Hem çok dakik, disiplinli, hem de dersleri keyifli hale getiren, işini özenle yapan; çok donanımlı bir eğitmendir, insandır.
Canan Hoca ile bir dönem Almanca dersleri alma fırsatım oldu.
Kısa sürede konuları daha iyi kavramaya başladım ve özellikle konuşma becerilerimde kendime olan güvenim arttı. Dersler hem açık hem de motive ediciydi.
Yoğun tempoma rağmen dersler sayesinde Almancayı daha rahat takip edebildim.
Almanca öğrenmek veya geliştirmek isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.Canan Hanım’ı bir süredir tanıyorum ve kendisinin öğrencilerine yaklaşımını, disiplinini ve ilgisini yakından gözlemleme fırsatım oldu.
Öğrencilerle kurduğu iletişim çok güçlü ve motive edici. Sadece dil öğretmekle kalmayıp, öğrencinin kendine güven kazanmasına da katkı sağlıyor.
İşini gerçekten ciddiyetle ve özenle yapan bir eğitmen. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Canan hocayı tanıma fırsatım oldu ve ders anlatım tarzını gerçekten çok beğendim.
Konuları çok anlaşılır anlatıyor ve insanı rahatlatan bir enerjisi var. Bu da öğrenmeyi çok daha kolay hale getiriyor.
Almanca öğrenmek isteyenler için kesinlikle çok iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.İnanılmaz güzel enerjisi ve alanımızla ilgili bilgisiyle sürekli iletişimde olduğumu meslektaşım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Canan Hanım ile çalıştığımız süreçte sadece Almanca değil, çalışma disiplini konusunda da çok önemli bir gelişim yaşadık.
Öğrenciyi yönlendirme, motive etme ve süreci takip etme konusunda gerçekten çok başarılı.
Oğlumun derslere yaklaşımı ve sorumluluk bilinci bu süreçte belirgin şekilde değişti.
İşini ciddiyetle yapan ve sonuç odaklı çalışan bir öğretmen.
Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Canan hocamla 11.sonıftan beri dsd sınavı online olarak çalıştık ve gerçekten dsd sınavımımı geçmemde büyük katkısı oldu ve aynı zamanda da almanca sınavlarımda daha yüksek puanlar aldım. Canan hocamın almanca da eksik olduğum okuma ya da gramer kısımlarında ben kavrayana kadar anlatması ve bunlar üzerinden alıştırmalar yaptırması da gerçekten almancamda da büyük gelişim sağladı
Merhaba, Canan hanımla küçük kızımın Almanca öğrenme sürecinde bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık. Küçük kızım yaklaşık 1 yıl kadar kendisinden ders aldı. Online ders olmasına rağmen derste öğrencinin dikkatini çok iyi toparlayabilen, sıkılmadan, eğlenerek öğretmeye çalışan ve kızımın severek derslerine katıldığı bir öğretmendir. İyi bir özgeçmiş ve tecrübeye sahip öğretmenimizi Almanca öğrenmek isteyen herkese içtenlikle tavsiye ediyorum.
Canan Hanım’la oğlum DSD II sınavına hazırlanırken tanıştık ve profesyonel desteği sayesinde oğlum başarıyla C1 belgesini aldı
Kendisi sınav formatına inanılmaz hakim ,gerek yöntemleriyle gerek motivasyonuyla harika bir sınava hazırlık dönemi geçirdik ve neticesinde başarı geldi, emekleri için çok teşekkür ederiz,minnettarız Canan HocamCanan hoca ile kızımın IB süreci ve Almanya’da üniversiteye yerleşme sürecinde yollarımız kesişti. Kızımın Almanca gelişimine çok büyük katkı sağladı ve rahat bir şekilde C1 aldı kızım. Şimdi de oğlumun Almanca öğretmenliğini yapıyor Canan hoca ile çalışmaya başladığı son 2-3 ayda, oğlum Almanca seviyesini çok ilerletti, ÖSD ve DSD sınavlarından rahatça B1’i aldı. Hatta okulda Almanca derslerinden de keyif almaya başladı. C1’e doğru giden yolda Canan hoca’ya güveniyoruz. Hem kızımın hem oğlumun Almanca derslerine severek girmesini görmek çok bir veli olarak beni çok mutlu etti. Teşekkürler hocam
Frau Akyüz ile DSD2 sınavına çalışıp Almanca C1 belgesini almayı başardım. Çalışma sürecimizdeki anlaşılır anlatımı ve bolca karşılıklı Almanca konuştuğumuz dersler çok faydalıydı. Emekleri için çok teşekkür ederim.
Canan hocayla dersler çok verimli geçiyor. Özellikle konuşma ve yazma konusunda kendimi daha rahat ifade etmeye başladım. Sınavlara hazırlık sürecinde çok sistemli ilerliyoruz.
Okuldaki Almanca hocamın yönlendirmesi üzerine 2 yıl önce hocamla tanışmıştık. Öğretmeyi seven, oldukça yardımcı ve her konuyu detaylıca anlatan bir öğretmen. Almanca için kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
Canan Hocamla zamanındaki Almanca öğretmenim aracılığıyla tanıştım. İlk tanıştığımız zaman Almanca öğretmenimi değiştirmek istemediğimden dolayı bir önyargım vardı fakat ilk dersten itibaren ne kadar kibar ve iyi bir insan olduğunu ve bunun yanında ne kadar iyi bir öğretmen olduğunu anladım. Benim 1 yıllık Almanca sürecim boyunca bana çok yardımcı oldu ve anlamadıklarımı anlamamı sağladı. Şu an ben C1 Almanca sertifikamı aldım ve üniversiteye başladım ve burada olduğum için Canan Hocama çok şey borçluyum.
DSD II sınavı için hazırlık sürecimde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Canan Hocam ile tanıştım. Kendisi gerçekten her zaman güler yüzlü, destekleyici ve öğretmeyi seven bir öğretmen. Sınava hazırlanmamın yanında Almanca sohbet etmeye ve kelime bilgisine verdiği önem ile sadece sınavıma hazırlanmama değil, Almancamı geliştirmeme de yardım etti. Herhangi bir sınava hazırlanmak isteyen ya da sadece Almancasını geliştirmek isteyen herkes için referans olurum.
Canan hocayla derslerim çok keyifli ve verimli geçiyor.
Özellikle konuşma konusunda kendimi daha rahat ifade etmeye başladım. Dersler çok sistemli ilerliyor.Canan Hanım, kızlarımın ve benim eğitim hayatımızda karşılaştığımız en iyi öğretmenlerden biri. Kendisi, kızlarımızın Almanca konusunda eksik oldukları alanları ve ihtiyaçlarını en isabetli şekilde ve hızlıca tanımladı, kısa zamanda çok ilerlemelerini sağladı. Sayesinde Almanca, kızlarımın en sevdiği ve en başarılı olduğu ders oldu.
Yurt dışında oturum alma girişimlerimiz olduğundan, o zaman 7 yaşında olan kızım için ders almaya başladık. Üç yıldır devam ediyoruz, artık yurt dışında yaşıyoruz ve kızım geldiği günden itibaren Almanca konusunda hiç zorlanmadı. Sınıfında da gramer birincisi ve örnek gösteriliyor. Çocuk psikolojisinden çok iyi anlayan, neşe dolu gülüşü ile kapı ardında dinlediğimiz derslerde bize bile pozitif enerji gönderen, çok başarılı ve çok donanımlı bir öğretmen. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Frau Akyuz ile Almanya'da bir kampa katildiktan sonra universiteyi orada okumaya karar verdikten sonra tanistim. Dil konusunda hayatimda karsilastigim en tutkulu ogretmenlerden birisi kendisi.
Derslerine verdigi onemi gecirdigimiz her derste hissettim ve herkese kiyasla verdigi derslerin dengesi, ozellikle konusmaya verdigi onem sayesinde neredeyse 12 ayda sifirdan C1 seviyesine ulastim. Derslerinde bir kere bile sıkılmadım, aksine zaman zaman tekrar dönüp kendisiyle tekrar Almanca ogrenmeyi istedigim oluyor :) Kesinlikle cok cok nadir bir ogretmen, egitmen ve bir profesyonel.Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 2000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 9500₺
- 10 saat: 18000₺
Online
- 2000₺/saat
ücretsiz dersler
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 30dk
Detaylar
Dersler tamamen birebir ve kişiye özel planlanır.
İlk ders ücretsizdir ve klasik bir ders değildir. Bu bir analiz ve strateji oturumdur. Seviyen belirlenir, seni zorlayan noktalar tespit edilir ve sana özel en verimli çalışma planı oluşturulur. Sürece doğru ve net bir başlangıç yapmak için bu oturum çok önemli.
Ders formatı
Dersler 90 dakika, yoğun ve tamamen birebir. Her ders aktif katılım üzerine kurulu; sen pasif değil, sürecin merkezindesin. Her dersin sonunda bireysel geri bildirim alıyorsun: ne iyi gitti, nerede çalışmak gerek, bir sonraki ders ne üzerine.
Nasıl ilerliyor?
Gerçek ilerleme süreklilikle olur. Düzenli çalışmak isteyen öğrenciler için paket programlar öneriyorum. Böylece süreç daha sistemli, daha takip edilebilir ve çok daha hızlı sonuç veriyor.
Yaklaşımım
Almanca sadece bir dil değildir. Kendini doğru ifade edebilmek, kendine güvenmek, yeni fırsatlara kapı açmak. Derslerde özellikle konuşma, yazma ve sınav stratejileri üzerine yoğunlaşıyoruz. Ama amaç sadece ilerlemek değil; kalıcı ve güçlü bir gelişim sağlamak.
Eğer gerçekten konuşmak ve sonuç görmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. İlk ücretsiz dersinizi ayırtmak için cananakyuz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Belirtilen ücret başlangıç fiyatıdır. Seviye, hedef ve program uzunluğuna göre kişiye özel fiyatlandırma yapılmaktadır. Detaylar için ilk ücretsiz ders sırasında konuşuyoruz.
Canan Akyüz Almanca Konuşma Koçu | Goethe · telc Video
Benzer Almanca öğretmenleri
Deniz
İstanbul & Online
- 860₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Dilara
& Online
- 1500₺/saat
Nuran
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
ÇAĞRI
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sabah
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Feyza
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Berhan
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ufuk
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Fatih
Kadıköy & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yasarcan
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gözde
& Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Matthias
& Online
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ufuk
Göztepe
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burak
& Online
- 850₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Cemre
Kadıköy & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ebru
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sibel
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Okan
İstanbul & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bahadır Arda
İstanbul & Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Raika ebru
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Almanca öğretmenlerini gör
