Begüm - Tenis öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Begüm - Tenis öğretmeni -

Begüm

  • Ücret 1100₺
  • Cevaplama 1 saat
Begüm - Tenis öğretmeni -

1100₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Tenis

10 yıllık profesyonel tenis geçmişimle ce diyetisyen olarak tenis öğrenmek isteyenlere yardımcı oluyorum. :)

  • Tenis

Ders mekanı

    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Begüm ile ilgili bilgiler

22 yaşındayım. 7 yaşında tenise başladım 13 yaşında lisansımı alarak ulusal turnuvalara katılmaya başladım. Çok fazla tenis turnuvası tecrübesine sahibim. 17 yaşıma kadar profesyonelliğini sürdürdüm sonrasında Marmara üniversitesinde beslenme ve diyetetik bölümünü okuyarak diyetisyen oldum. Bu süreçte tenis hep hayatımın bir parçası oldu. Kort kendimi güvende hissettiğim alan ve vücudumu harekete geçirdiğim bir yer.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Kolay öğrenme teknikleriyle tenisi keyifli ve eğlenceli hale getiriyorum. Tüm vücudu çalıştıran tenis sayesinde günün stresini atarken hareketin tadını çıkaracaksın. Forehand, backhand, servis ve vole vuruşlarını adım adım öğrenerek tekniklerini geliştirecek, kort hakimiyetini artıracak ve tenis oynarken kendine olan güvenini güçlendireceksin.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 1100₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 5500₺
  • 10 saat: 11000₺

ücretsiz dersler

Begüm ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Benzer Tenis öğretmenleri