

Ata mert profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Ata mert
- Ücret 750₺
- Cevaplama 1 saat
-
Öğrenci3
Ata mert Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Ata mert Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

750₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Arduino
- Yapay zeka
10+ Yaş Herkes için Arduino ile Kodlamaya ve Elektroniğe Giriş | Uygulamalı Yapay Zeka Proje Eğitimi | Elektrik Elektronik Mühendisinden
- Arduino
- Yapay zeka
Ders mekanı
-
Ata mert öğretmenin evinde:
- Online
-
Super Öğretmen
Ata mert en iyi Arduino öğretmenleri arasında. Yetkin bir profil, iyi bir diploma, hızlı ilk ders planlaması ve öğrencilerinden mükemmel yorumlar!
Ata mert ile ilgili bilgiler
Merhaba!
Teknolojiye meraklı gençlerle bilgimi paylaşmayı çok seven bir Elektrik-Elektronik Mühendisiyim. Yıllardır sahada çalışarak gerçek projelerde görev aldım. Özellikle akıllı sistemler, sensörlerle çalışan cihazlar ve yapay zeka konularında yoğunlaştım. Şimdi bu deneyimi, teknolojiye ilgi duyan öğrencilerle paylaşmak istiyorum.
Derslerde Ne Yapıyoruz?
• Arduino ile devre kurmayı öğreniyoruz
• Sensörleri tanıyor ve projelerde nasıl kullanıldığını keşfediyoruz
• Gerçek devrelerle uygulamalı kodlama yapıyoruz
• Yapay zeka mantığını temel düzeyde kavrıyoruz
• Kendi küçük ama etkileyici projelerimizi geliştiriyoruz.
Her seviyeye uygun başlangıç noktam var. Daha önce hiç deneyimi olmayan öğrenciler bile kısa sürede kendi projelerini hayata geçirebiliyor.
Eğitim Yaklaşımım Derslerde güvenli, anlaşılır ve sabırlı bir ortam oluşturmaya özen gösteriyorum.
Amacım sadece öğretmek değil; aynı zamanda öğrenciyi cesaretlendirmek, özgüven kazandırmak ve teknolojiye olan ilgisini daha da artırmak.
Kodlamayı eğlenceli hale getirip, gelecekteki başarılar için sağlam bir temel oluşturmak istiyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- İlkokul
- Ortaokul
- Lise
- +7
seviyeler :
İlkokul
Ortaokul
Lise
Ön lisans
Başlangıç
Orta
İleri
Uzman
Diğer
Çocuk
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Arduino ve Yapay Zeka konularında, 12-20 yaş arası öğrencilere yönelik özel dersler veriyorum. Derslerimi aşağıdaki yöntemlerle işliyorum:
• Proje Tabanlı Eğitim:
Her öğrenciye uygulamalı projeler üzerinden öğrenme imkanı sunuyorum. Örneğin, sensörlerle çalışan mini robotlar veya yapay zeka temelli küçük sistemler tasarlanıyor.
• Temelden İleri Seviyeye:
Elektronik bileşenlerin tanıtımı, devre kurulumları ve temel Arduino kodlamasıyla başlanıyor; ardından yapay zeka mantığına geçiliyor.
• Anlaşılır ve Görsel Destekli Anlatım:
Karmaşık teknik konuları sadeleştirerek, animasyonlar, görseller ve birebir uygulamalarla pekiştiriyorum.
• Kişiye Özel İlerleme:
Her öğrencinin seviyesi ve ilgi alanına göre ders içeriğini özelleştiriyor, sıkılmadan ve motive olarak ilerlemelerini sağlıyorum.
• Mühendislik Temelli Yaklaşım:
Elektrik-Elektronik Mühendisliği altyapımla sadece yazılım değil, sistem düşüncesi de kazandırıyorum.
• Geleceğe Hazırlık:
STEM odaklı düşünce yapısıyla öğrencileri üniversiteye ve teknoloji alanındaki kariyerlere hazırlıyorum.
Yorum
Tüm yorumlar tarafımızca toplanır ve %100 güvenilirlerdir. Ata mert ile öğrencilerinin yaşadığı gerçek deneyime dayanmaktadır.
Mükemmel! Ata Hocamız ile öncelikle ardunio dersine başladık. Yeğenim 5.sınıf öğrencisi,kısa sürede öğretmenini çok sevdi . Çünkü anlayışı , sabrı,sorularını geçmeden önemseyerek tane tane anlatımı, derste oluşturduğu ılımlı atmosfer ile ona ulaşabildi ve rol modeli oldu. Devamında matematik öğretmeni arayışımız oldu, matematik öğretmenleri ile deneme derslerimiz oldu ama Ata öğretmendeki dinamiği yakalayamadılar. Ata öğretmenin , matematik dersi verdiğini de öğrendik ve başladık , bayıldıYeğenim öğrencilerin kaçtığı matematik dersini büyük bir heyecanla bekliyor .Bir eğitimci olarak onca yıllık öğretmenleri istemeyip de Ata öğretmeni neden istediğini merak ettim ve yöntemini takip ettiğimde çocukların yaş grubuna uygun renkli görsel ve oyunlarla derslerini desteklediğini gördüm. Ayrıca sadece öğretim kanadına değil , eğitim kanadında da çocukla bağ kuruyor. Buradan kendisine teşekkür ediyorum , daha fazla çocuğa dokunsun yolu açık olsun
- Ata mert cevap verdi :
Daha fazla üye yorumu gör
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Ata Mert Hoca konuları çok sade ve anlaşılır anlatıyor, çocuğum zorlanmadan öğreniyor.
Ata Mert hocayla Python öğrenmeye başlamak benim için çok doğru bir karar oldu. Kodlamayı hep merak ediyordum ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. Derslerimiz sade, anlaşılır ve oldukça sistematik ilerledi.
Hocamız ilk derste programlamaya dair önyargılarımı kırdı. "Zor bir şey değil, doğru anlatılırsa herkes öğrenebilir" yaklaşımıyla bana güven verdi. Temel konuları işlerken bol bol örnek yaptı ve bana da uygulama fırsatı sundu. Yanlış yaptığımda asla yargılamadı, aksine "şimdi neden böyle olduğunu birlikte bulalım" diyerek öğrenmemi kolaylaştırdı.
Özellikle ilk birkaç derste kod yazarken yaşadığım heyecan ve başarı hissi beni daha fazla öğrenmeye motive etti. Ata Mert hoca sadece bilgiyi aktarmıyor, öğrenmeyi sevdiriyor.
Python'a yeni başlayan herkese, özellikle de teknik geçmişi olmayanlara, Ata Mert hocayı gönül rahatlığıyla öneririm. Hem sabırlı hem de öğretme konusunda gerçekten başarılı biri.Ata Hocam’la lise yıllarımda Arduino’ya merak sardığım dönemde tanıştım. Anlatım tarzı hem çok anlaşılır hem de sabırlıydı; her derste yeni bir şey öğrenip küçük projeler geliştirdik. Özellikle sensörlerle çalışan sistemler konusunda bana özgüven kazandırdı. Karmaşık konuları basitleştirerek öğretiyor, gerçekten öğrenmenizi sağlıyor. Teknolojiye ilgisi olan herkes için kesinlikle tavsiye ederim!
Ata Mert’i uzun yıllardır tanıyan biri olarak, teknik bilgisi kadar insan ilişkilerindeki başarısına da birçok kez tanıklık ettim. Elektrik-Elektronik Mühendisliği eğitimiyle temellendirdiği bilgi birikimini, büyük bir sabır ve açıklıkla karşısındaki kişiye aktarabiliyor. Özellikle Arduino ve yapay zeka gibi karmaşık konuları sadeleştirerek anlatma konusunda gerçekten çok başarılı.
Projelerinde her zaman detaylara önem verir, çözüm odaklı ve sistemli yaklaşımıyla fark yaratır. Eğitim verirken öğrencilerin seviyesine göre ilerlemesi ve onları motive edici bir dil kullanması onun en güçlü yönlerinden biri. Teknik yeterliliği kadar güven veren duruşuyla da örnek bir eğitmen profili çiziyor.
Ata Mert’in öğrencilerine ilham vereceğine ve onlara sağlam bir teknoloji temeli kazandıracağına içtenlikle inanıyorum.Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 750₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 3750₺
- 10 saat: 7500₺
Online
- 750₺/saat
ücretsiz dersler
Ata mert ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Detaylar
• Ders ücretim saatlik olarak belirlenmiştir.
• İlk ders tanışma ve seviye belirleme amaçlıdır, ücretsizdir.
• Derslerde kullanılacak görseller, dökümanlar ve devre şemaları ücretsiz olarak tarafımdan sağlanmaktadır.
• Öğrencinin kendi Arduino setine sahip olması önerilir. Ancak seti olmayan öğrenciler için yönlendirme ve başlangıç paketi tavsiyesi yapılır.
• Online eğitimlerde ek bir ücret talep edilmez. Yüz yüze eğitim taleplerinde ulaşım gibi durumlar özel olarak konuşulabilir.
Benzer Arduino öğretmenleri
Zelal
& Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Feride
İzmir & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Merve
Buca & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gökhan
Yenişehir & Online
- 1000₺/saat
Mehmet Can
& Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selin
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mert Kaan
& Online
- 1600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ahmet
& Online
- 900₺/saat
Mustafa
Bilecik & Online
- 1500₺/saat
Eda
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mustafa
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Tuğçe
Samsun & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bilal
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ebru
34212 & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yunus Emre
Eskişehir & Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Etem
& Online
- 1500₺/saat
Yavuz
İlkadım & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Guney
Bayraklı & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mizgin
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mahmut
Ankara & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Arduino öğretmenlerini gör