Öncelikle nerden başlamak istediğinizi ondan sonra öncesinde gönderdiğim reçeteyle karşiliklı ders işliyoruz.Özel ekşi maya tarifleriyle çeşit çeşit ekmek yapıyoruz.Tatlılarda çok özel reçetelerle istenilen tatlıyı yapıyoruz.Çeşit bakımından salataları ve zeytinyağlıları da unutmamak gerekir.Zevkli çalişmalar için beklerim.Bazı tedarikçi şirketlerimden de ürünlerin doğalını sizin için tedarik ediyorum.
Usta öğretici chef olarak daha ekşi maya ekmek yapımı daha ülkemizde oturmamışken bu işe gönül vermiş ve bu konuda 1 yıllık yoğun bir eğitim almiş bulunmaktayım. Üstüne bir çok yabancı yayından takip ettiğim bilgilerle bunu ilerletip çeşitli çalişmalar yaptım.Daha sonra sağlıklı pastacılık nasıl olurun üstüne de yoğunlaştım.
Çevrenizde yemek yapma dersleri mi arıyorsunuz? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz: Superprof size yardım etmek için kolay yemekler dersleri seçenekleri sunabilir. Öğrenmek artık çok kolay, herkese açık! geleneksel yemekler dersleripasta dersleri takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Yeni şeyler öğrenmek hoşunuza gidecek.
Öğretmen evinde | Öğrenci evinde | Webcam üzerinden | |
1 saat | Müsait değil | Müsait değil | ₺200 |