

Enes
- Ücret 3500₺
- Cevaplama 1 saat

3500₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Şan
- Ses eğitimi
- Nefes egzersizleri - şan
- Klasik şan
- Koro
Uluslararası Ödüllü Opera Sanatçısı ve Mannes School of Music Mezunu Şan Eğitmeni
- Şan
- Ses eğitimi
- Nefes egzersizleri - şan
- Klasik şan
- Koro
Ders mekanı
-
Enes öğretmenin evinde:
- Online
-
Enes ile ilgili bilgiler
Enes Pektaş, New York merkezli Classic Lyric Arts’ta sanatçı olarak çalışmalarını sürdüren, ödüllü bir baritondur. Kariyeri, onu dünyanın en saygın sahne ve kurumlarına taşımıştır. Carnegie Hall’da birçok konserde sahne almış, Mannes School of Music’ten Şan dalında yüksek lisans derecesiyle mezun olmuştur.
Pektaş, Juilliard, Yale, Mannes ve Manhattan School of Music gibi önde gelen kurumların öğretmen ve koçlarıyla çalışma fırsatı bulmuştur. On yılı aşkın süredir hem yüz yüze hem çevrimiçi olarak dünyanın farklı yerlerinden öğrencilerle çalışmakta; ilk dersine başlayanlardan uluslararası sahnelerde yer alan profesyonellere kadar her seviyeden şancıya eğitim vermektedir. Ayrıca, Türk pop grubu Manifest’in solistinin vokal koçluğunu da üstlenmiştir.
Son dönem performansları arasında Il Tabarro operasındaki Michele rolü; Classic Lyric Arts sahnelerinde Il barbiere di Siviglia’da Figaro, Le nozze di Figaro’da Count Almaviva, Così fan tutte’de Guglielmo ve Don Carlo’da Rodrigo gibi rollerden sahneler yer almaktadır. Ayrıca Mannes Opera ve Light Opera of New Jersey prodüksiyonlarında Don Giovanni cover’ı, Lysistrata’da Leonidas, L’enfant et les sortilèges’de Le Fauteuil ve The Nude Goddess rollerinde sahne almıştır. Mannes Opera’nın Hildegard (Sarah Kirkland Snider) ve Many Roads (Daniela Candillari) gibi yeni eser atölyelerinde de yer almıştır. Lisans eğitimi sırasında ise Süreyya Operası’nda Rinaldo operasında Argante rolüyle sahneye çıkmış; Don Pasquale, Le nozze di Figaro, Don Giovanni ve La Bohème gibi eserlerden toplu sahnelerde yer almıştır.
Pektaş, Giulio Gari Foundation, Gerda Lissner Foundation ve Metropolitan Opera Laffont Competition gibi saygın kuruluşlardan ödüller almış; ayrıca Siemens Voice Competition, Thomas-Kuti European Voice Competition ve Istanbul Baroque Singing Competition’da dereceye girmiştir.
Pektaş, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü’nde tamamlamıştır.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Her şarkıcının kendine özgü bir sesi vardır. Benim derslerimde amacım, senin kendi sesini bulmana ve özgürce kullanmana yardımcı olmak. Beraber rezonansını keşfedeceğiz, nefes desteğini güçlendireceğiz, kulağını geliştireceğiz ve sana ait, güçlü ve ifade dolu müzikal cümleler kuracağız.
On yılı aşkın süredir opera şarkıcıları, pop sanatçıları ve oyuncularla çalışıyorum. Profesyonel bir şarkıcı olsan da, bunu hobi olarak yapıyor olsan da, her dersin aynı profesyonellikte — sahneye hazırlanıyormuşsun gibi — işlendiğinden emin olabilirsin.
Ücretler
Ücret
- 3500₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 17500₺
- 10 saat: 35000₺
Online
- 3500₺/saat
ücretsiz dersler
Enes ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 30dk
Benzer Şan öğretmenleri
Ünal
Kadıköy & Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zilan
& Online
- 2000₺/saat
Ayşe
- 2000₺/saat
Devrim
& Online
- 2500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mert Emre
& Online
- 1250₺/saat
Müge
- 2000₺/saat
Suat Erhan
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Buse
& Online
- 2000₺/saat
Tenori
& Online
- 1250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Emre
& Online
- 2000₺/saat
Elif
Kadıköy & Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Orkun
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Nur
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Dorukhan
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Evrim
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ebru
& Online
- 3000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Kaya
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İrem
& Online
- 1350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selin
Kadıköy
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zeynep
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Şan öğretmenlerini gör
