Lale - Türkçe öğretmeni - Aydın
İlk ders ücretsiz
Lale - Türkçe öğretmeni - Aydın

Lale için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Lale

  • Ücret 500₺
  • Cevaplama 1 saat
Lale - Türkçe öğretmeni - Aydın

500₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Türkçe
  • Edebiyat
  • Sözel bölümü sınavlarına hazırlık
  • Şiir
  • Özel yetenekli öğrenciler

Türkçe, Edebiyat alanlarında ders verilir. Okul derslerinde ve ödevlerde yardımcı olunur. Yaşam koçluğu ve öğrencilere koçluk yapılır, detaylı bilgi için yazabilirsiniz.

  • Türkçe
  • Edebiyat
  • Sözel bölümü sınavlarına hazırlık
  • Şiir
  • Özel yetenekli öğrenciler

Ders mekanı

    • Lale öğretmenin evinde: Aydın

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 9 km uzaklığa kadar gelebilir Aydın konumundan

Lale ile ilgili bilgiler

Eğlenceli ve öğretici kişiliğimle dersleri sıkılmadan benimle kalıcı bir şekilde öğrenebilirler. Aynı zamanda disiplinli ve kurallı bir işleyiş olacağı için az zamanda çok şey öğrenileceğini garanti ederim. Sizi bir şair yapamam, fakat iyi bir edebiyatçı olmanızı sağlayabilirim.:) Haydi öyleyse harekete geçin!

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Zoom üzerinden her zaman erişebileceğiniz şekilde pratik dersler yapmaktayım. Kolay, açık ve anlaşılır bir şekilde, kişinin öğrenme kapasitesine uygun ders işleyiş planı oluşturulur. Siz de kendinizi geliştirmek isterseniz benimle birlikte bir adım atmaya var mısınız? Haydi öyleyse bana ulaşın, hemen başlayalım!

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 500₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 2500₺
  • 10 saat: 5000₺

ücretsiz dersler

Lale ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 500₺/saat

Detaylar

Saatlik 500₺
Haftalık 3 gün ders = 1500₺

Benzer Türkçe öğretmenleri