

Hasan Sezer için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.
Hasan Sezer
- Ücret 149₺
- Cevaplama 24 saat

149₺/saat
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
- Programlama
- Python
- HTML
- CSS
- JavaScript
Selam, ben Sezer. Kodlama öğrenmeye başladığım ilk günden beri öğretiyorum. Öğretmeyi seviyorum.
- Programlama
- Python
- HTML
- CSS
- JavaScript
Ders mekanı
Önerilen
Hasan Sezer, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Hasan Sezer ile ilgili bilgiler
Selam, ben Sezer. 3 seneyi aşkın zamandır yazılım ve tasarımla ilgileniyorum. Kendimi geliştirmek ve bildiklerimi öğretmek için superprof platformundayım. Türk Halkbilimi, ve Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Kendimi yaptığım işlerde farklı yaklaşımlar sergilemek için sürekli geliştiyor, eğitiyorum ve öğretiyorum. Meslek lisesinde ilk kodumu yazmıştım, neticede sınıf arkadaşlarıma verdiğim derslerle programlama sınavlarının çan eğrisine büyük bir etki yapmış olduğumu söyleyebilirim. Şimdilerde Hacettepe Üniversitesinde özel ders olarak Figma, Python ve Makine Öğrenmesi dersleri veriyor, bu alanlarda kişisel gelişim planları hazırlayıp öğrencilere yardımcı oluyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- Lise
- Ön lisans
- Yetişkinler için dersler
- +6
seviyeler :
Lise
Ön lisans
Yetişkinler için dersler
Diğerleri
Başlangıç
Orta
İleri
Diğer
Lisans
- İngilizce
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
İngilizce
Türkçe
Kod yazmak, yemek yapmak gibidir. Her şeyin bir yolu, yordamı vardır. Her şey adım adım yapılır.
Kullandığım tekniklerle, neyin nasıl çalıştığını, neyin ne anlama geldiğini çok iyi bir şekilde öğreneceksiniz.
Eğitmen olarak, liseden beri programlama öğretiyorum ve şimdilerde ise temel makine öğrenmesi algoritmaları üzerine eğitimler veriyorum.
Programlama nedir? Hedefinize nasıl ulaşırsınız? Bu yolda yapmanız gerekenler ve en önemlisi yapmamanız gerekenler nedir? Bu soruların yanıtlarını bilmeden bu yolculuğa başlamanızı tavsiye etmiyorum, burada da bir rehberlik eğitimine ihtiyaç duyabilirsiniz. Rehberlik konusunda kendimi kanıtladığımı düşünüyorum.
Derslerim kimlere yönelik?
- Bu alanda kendini geliştirmek isteyenler,
- Kendini geliştirmek isteyipte nereden başlayacağını bilmeyenler,
- Kendini geliştirmesine rağmen ilerleyemeyenler, tıkananlar,
- Motivasyon bulamayanlar,
- Programlama öğrenmek isteyenler,
- Programlama öğrenmeye başlamış olanlar,
- Bir dilden diğerine geçip istediği seviyeye ulaşamayanlar,
- Dönem derslerine hazırlanmak isteyenler,
- Temel seviye algoritma bilgisi olanlar,
- Lise ve üzeri herkes.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Merhabalar
Neden mi Hasan Sezer hoca?
Çünkü gerçekten programla ve programla dillerini öğrenmek istiyorsanız en doğru adres Hasan Sezer hoca olacaktır.
Peki derslerimiz nasıl geçti?
İlk başlarda benim de sizler gibi ön yargılarım vardı. Olur mu olmaz mı, olursa da nasıl olacak gibi. Ama yine de şansımı denemek istedim. Bu deneyimimi de Hasan Sezer hocayla birlikte yaşadım. Ve yaptığımız çalışmalar sonucunda bütün tabularımı birlikte yıkmış olduk.
Kendisi çok ilgili ve alanında uzman bir hocadır.
Sizler, konuyu en iyi şekilde anlayabilin diye ellinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.
Sizler, konuyu anlayınca kadar da tekrar tekrar bıkmadan anlatır. Ve konunun kapsamında uygulamalar yapar, ödevler verir. Bu şekilde öğrendiğinizi bilgileri pekiştirmenizi de sağlar. Ders dışında sorunuz olduğundaysa içtenlikle sorunuzu cevaplar.
Sonuç olarak hiç tereddüt etmeden ders alabilirsiniz.Kendisini Hacettepe Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğundan tanıdım. Topluluk içinde başkanlık ettiği ekipten ve bireysel olarak da kendisiyle arkadaşlık eden biri olarak oldukça yardımsever, yol gösterici, iletişimi iyi, çalışkan ve motive edici biri olduğunu söyleyebilirim. Bildiği şeyleri akıcı ve basit bir şekilde aktarmayı başarabilir, olmazsa hızlıca farklı örnekler verebilir. Teknik konularda veya günlük konuşmalar içinde de fikirlerini ve bilgilerini anlaşılır bir şekilde iletebilir. Bu kişiyi Superprof kullanıcılarına önerme sebebim, bilgisinin geniş olması sebebiyle öğrenmek istedikleri şeyde eksik kalmayacağını düşünmem. Sezer konunun bir kısmını bilmiyorsa bile dersini boş geçirmez (hazırlıklı olduğu için bunun olması da zordur). Eksiğini ve fazlasını da sonraki derse öğrenip profesyonel gibi anlatır! Kısacası Sezer'den bir şeyi öğrenmek isterseniz, öğrenirsiniz.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 149₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 600₺
- 10 saat: 1200₺
Online
- 120₺/saat
Benzer Programlama öğretmenleri
Ilker
Ankara & Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zeynep
Ankara & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İbrahim baran
Ankara & Online
- 340₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yasir
Ankara & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Muhammed
Ankara & Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
Ankara & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hasan
Ankara & Online
- 1300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bekir
MERKEZ & Online
- 450₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aryan
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mermoune
& Online
- 1199₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Erdinç
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ali
& Online
- 3000₺/saat
Mustafa
Mamak & Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Esat
& Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Abdulkadir
& Online
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Maruf
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Muhammed Erkam
& Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mert
Mamak & Online
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Süeda
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yağız Ali
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Programlama öğretmenlerini gör
