

Code profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Code
- Ücret 450₺
- Cevaplama 1 saat

450₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Bilişime giriş
- Yazılımlar
- Kodlama
- Bilişim eğitimi
- Bilgi ve İletişim Tekonolojileri
Öğrenciler ve Kariyer Değiştirmek İsteyenler İçin Kodlama Dersleri Sen de yerini al!
- Bilişime giriş
- Yazılımlar
- Kodlama
- Bilişim eğitimi
- Bilgi ve İletişim Tekonolojileri
Ders mekanı
- Online
-
evinizde veya kararlaştırdığınız dışarıda bir yerde : 20 km’ye kadar uzaklığa gelebilir Kahramanmaraş konumundan
Code ile ilgili bilgiler
Merhaba, ben Osman Gazi Güngör!
Teknolojiye olan derin ilgim ve kodlama dünyasının sunduğu sınırsız olasılıklar, beni her zaman bu alanda yeni keşifler yapmaya ve bilgilerimi paylaşmaya yöneltti. Özellikle çocuklarımızın dijital çağın sadece tüketicisi değil, aynı zamanda yaratıcısı ve yöneticisi olabilmesi için onlara rehberlik etmek, benim için büyük bir tutku. Yıllar içinde edindiğim teknolojik bilgi birikimini, şimdi de bu genç zihinlere aktararak onların geleceğin dijital dünyasında sağlam adımlar atmalarına yardımcı olmayı hedefliyorum.
Öğretim Felsefem ve Yaklaşımım:
Her çocuğun içindeki potansiyeli ve öğrenme hevesini ortaya çıkarmak benim önceliğimdir. Derslerimi, çocukların dünyasına uygun, merak uyandıran, eğlenceli ve interaktif bir yaklaşımla tasarlıyorum. Karmaşık kodlama kavramlarını, oyunlar, hikayeler ve bolca pratik uygulamalarla anlaşılır hale getiriyor, kodlamayı bir ders gibi değil, bir keşif macerası gibi deneyimlemelerini sağlıyorum.
Amacım, sadece Small Basic, Python, Arduino, Scratch ve mobil uygulama geliştirme gibi spesifik araçları öğretmekle kalmayıp, aynı zamanda çocukların:
Mantıksal Düşünme ve Problem Çözme becerilerini adım adım geliştirmelerini,
Yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kod aracılığıyla somut projelere dönüştürmelerini,
Hata yapmaktan korkmadan deneme ve öğrenme cesaretini kazanmalarını,
Dijital okuryazarlıklarını artırarak teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmalarını sağlamaktır.
Sabırlı, motive edici ve anlayışlı bir öğretim tarzına sahibim. Çocukların sorularını özgürce sorabildiği, kendi fikirlerini paylaşabildiği güvenli ve destekleyici bir öğrenme ortamı sunuyorum. Her bir dersin sonunda, çocuğunuzun yeni bir beceri kazanmış, bir şeyler başarmış ve teknolojiye olan ilgisi daha da artmış olarak ayrılmasını hedefliyorum.
Kodlama, çocuklar için sadece bir hobi değil, aynı zamanda gelecekteki eğitim ve kariyer yolculukları için çok değerli bir temeldir. Çocuğunuzun bu heyecan verici dünyaya ilk adımlarını benimle atmasını ve geleceğin yaratıcı, eleştirel düşünen bireylerinden biri olmasını sağlamak için sabırsızlanıyorum.
Sizinle ve çocuğunuzla tanışmak için ilk dersimizi planlamayı bekliyorum!
Saygılarımla,
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Çocuklar için Eğlenceli Kodlama, Robotik ve Mobil Uygulama Macerası!
Merhaba Sevgili Ebeveynler ve Küçük Kodlama Meraklıları,
Çocuklarımızın dijital dünyayı sadece tüketmekle kalmayıp, onu yaratmayı ve anlamayı öğrenmeleri çağımızın en büyük becerilerinden biri. Bu derslerde, çocuklarınızın yaratıcılıklarını geliştirmelerini, problem çözme yeteneklerini güçlendirmelerini ve mantıksal düşünme becerilerini erken yaşta kazanmalarını sağlıyorum. Onları eğlenceli ve interaktif bir ortamda kodlama dünyasının harikalarıyla tanıştırıyorum!
Neden Çocuğunuz Benimle Kodlama Öğrenmeli?
Yaşa Uygun ve Eğlenceli Yaklaşım: Çocukların dikkat süreleri ve öğrenme şekilleri farklıdır. Derslerimi, oyunlar, hikayeler ve bolca pratikle çocukların ilgisini çekecek şekilde tasarladım. Kodlamayı bir ders gibi değil, bir oyun gibi deneyimleyecekler!
Çok Yönlü Teknoloji Keşfi:
Scratch: Görsel programlama ile kodlama mantığını temelden kavrayacak, kendi animasyonlarını ve oyunlarını yaratacaklar.
Small Basic: Metin tabanlı programlamaya yumuşak bir geçiş yaparak ilk gerçek kodlama deneyimlerini yaşayacaklar.
Python: Dünyanın en popüler ve kullanımı kolay dillerinden biriyle, gerçek programlama becerileri kazanmaya başlayacaklar.
Mobil Uygulama Geliştirme Temelleri: Kendi telefonlarında çalışacak basit uygulamalar tasarlayarak ve geliştirerek mobil dünyanın kapılarını aralayacaklar. Hayal güçlerini gerçeğe dönüştürmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Arduino (Robotik Temelleri): Elektronik ve kodlamayı birleştirerek kendi basit robotlarını veya akıllı cihazlarını yapmanın ilk adımlarını atacaklar. (Arduino donanımı için özel ders/paket seçenekleri belirtilebilir.)
Hackerrank (Eğlenceli Problem Çözme): Algoritmik düşünme ve problem çözme becerilerini interaktif platformlarda geliştirerek kodlama yeteneklerini pekiştirecekler.
Kişisel Gelişim: Kodlama sadece bilgisayar becerisi değildir; aynı zamanda sabır, analitik düşünme, takım çalışması (eğer grup dersleri varsa) ve yaratıcı problem çözme yeteneklerini geliştirir.
Güvenli ve Pozitif Ortam: Derslerimi, çocukların hata yapmaktan çekinmeden öğrenebilecekleri, meraklarını özgürce ifade edebilecekleri güvenli ve teşvik edici bir ortamda yürütüyorum.
Esnek ve Kolay Planlama: Ebeveynlerin ve çocukların yoğun programlarına uyum sağlayacak şekilde ders saatlerini birlikte planlıyoruz.
Derslerimizde Çocuğunuz Neler Kazanacak?
Kendi animasyonlarını, oyunlarını ve hikayelerini yaratma becerisi.
Basit mobil uygulamalar tasarlama ve geliştirme yeteneği.
Mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneğinde gözle görülür gelişim.
Geleceğin dünyasında temel bir dil olan kodlamaya sağlam bir başlangıç.
Basit robotik projelerle teknolojiye dokunma deneyimi.
Bilgisayar başında sadece oyun oynamanın ötesine geçerek, bir şeyler üretmenin hazzı.
Unutmayın, her çocuk bir mucittir! Onlara doğru araçları verdiğimizde neler başarabileceklerine inanamayacaksınız. Gelin, çocuğunuzun bu dijital macerasına birlikte adım atalım ve geleceğin yaratıcılarını birlikte yetiştirelim.
Çocuğunuzun yaşına ve ilgisine özel bir ders planı oluşturmak için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Şimdi ilk deneme dersinizi planlayın ve çocuğunuzun kodlama ile tanışmasını sağlayın!
Ücretler
Ücret
- 450₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2250₺
- 10 saat: 4500₺
Online
- 350₺/saat
ulaşım
- + 500₺
ücretsiz dersler
Code ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 30dk
Code Video
Benzer Bilişime giriş öğretmenleri
İpek
Kahramanmaraş & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Serdar
& Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gökhan
Yenişehir & Online
- 1000₺/saat
Gökhan
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İlker
Etimesgut & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Damla
Maltepe & Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Volkan
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ali
& Online
- 1400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Cansu
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Servin
İzmir & Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
FERHAT
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Emre
İstanbul & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Semanur
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Zeynep
Ankara & Online
- 1250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mert
& Online
- 1000₺/saat
Seher
Bursa & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Neslihan
& Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ümit
Karşıyaka & Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Melike Hale
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Bilişime giriş öğretmenlerini gör