Aylin - Türkçe öğretmeni - Niğde
İlk ders ücretsiz
Aylin - Türkçe öğretmeni - Niğde

Aylin için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Aylin

  • Ücret 149₺
  • Cevaplama 1 saat
Aylin - Türkçe öğretmeni - Niğde

149₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Türkçe
  • Dilbilgisi
  • Türk dili ve edebiyatı
  • Edebiyat

Öğrenci dostu, anlaşılır ve pratik anlatımla Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı dersi verilir.!

  • Türkçe
  • Dilbilgisi
  • Türk dili ve edebiyatı
  • Edebiyat

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Niğde konumundan

Aylin ile ilgili bilgiler

Merhaba, ben Aylin. Yozgat Bozok Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum.
TYT, AYT ve okul derslerinde Türkçe/Edebiyat alanında öğrencilere kolay, akılda kalıcı anlatımlarla destek oluyorum.
Derslerimde sade anlatım, soru çözüm taktikleri ve bireysel ilgi ön plandadır.

İlk ders ücretsiz! Gel tanışalım, senin için en uygun programı birlikte oluşturalım. Ben ders anlatmayı öğrenmeyi ve öğretmeyi seviyorum. Öğrencilerimle hem öğrenip hem öğretmeyi planlıyorum. Edebiyat ve Türkçe derslerini sevdiğim için öğrencilerime de bunu aşılamak istiyorum. Hem güzel Türkçemizi ve dilimizi öğretmek hem de edeb ve ahlakı öğrencilerime öğretmek istiyorum. Bana şans ver.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • İlkokul
  • Ortaokul
  • Lise
  • seviyeler :

    İlkokul

    Ortaokul

    Lise

  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Derslerimi öğrencinin seviyesine ve ihtiyacına göre planlıyorum. TYT Türkçe’de paragraf, anlam bilgisi ve dilbilgisini; AYT Edebiyat’ta ise dönem özellikleri, sanatçı bilgileri ve eser analizlerini sade, örnekli ve kolay akılda kalacak şekilde anlatıyorum. Motivasyon içerikli cümlelerle öğrenciyi derste sıkmadan dersi devam ettiriyorum. Öğrencilerimle etkili iletişim hâlinde olmak da önem verdiklerim arasında. Edebiyat veTürkçeyi sevdirecek öğretmen tam da karşında. Bana bir şans ver.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 149₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 500₺
  • 10 saat: 1000₺

ücretsiz dersler

Aylin ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 30dk

Online

  • 149₺/saat

Detaylar

İlk ders ücretsiz. Dersi 45 dk olacak şekilde anlatıyorum.

Benzer Türkçe öğretmenleri