

Sera profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Sera
- Ücret 100₺
- Cevaplama 16 saat
-
Öğrenci10
Sera Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Sera Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

100₺/saat
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
- Dans
- Koreografi
- Modern danslar
- Çağdaş danslar
MSGSÜ çağdaş dans bölümü öğrencisinden her yaşa ve bedene uygun çağdaş dans tekniği ve doğaçlama dersleri
- Dans
- Koreografi
- Modern danslar
- Çağdaş danslar
Ders mekanı
- Online
-
evinizde veya kararlaştırdığınız dışarıda bir yerde : 20 km’ye kadar uzaklığa gelebilir İstanbul konumundan
Önerilen
Sera, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Sera ile ilgili bilgiler
-Kadıköy Anadolu Lisesi mezunuyum.
-İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı pantomim bölümü mezunuyum.
-Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı çağdaş dans bölümü lisans 3. sınıf öğrencisiyim.
-Berlin'de düzenlenen b12 dans festivalinde çeşitli dansçı ve koreograflardan eğitim aldım.
-Kendi eserlerimle Mamut Art, Arada Fest gibi çeşitli festivallerde sahne aldım. Başka koreografların işlerinde de dansçı olarak sahne alıyorum.
-Çeşitli sivil toplum örgütleri için ücretsiz beden farkındalığı ve doğaçlama dans atölyeleri veriyorum.
-Çocuklara ve yetişkinlere çağdaş dans tekniği dersleri verdim.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Derslerim her seviyeye, yaşa ve bedene açık, herhangi bir ön koşul aramıyorum. Başlangıç seviyesinden itibaren her seviyeye açığım. Çocuklarla ve yetişkinlerle olan derslerimi farklı planlıyorum.
Çocuklarla olan derslerimde çağdaş dans tekniğine dair kombinasyonlarla birlikte çocuklara hareket etmeyi ve dansı sevdirecek oyunlarla dersi şekillendirmekteyim. Temel hedefim hareket etmeyi ve dans etmeyi sevmelerinin dışında bedenlerine ve kendilerine dair özgüvenlerini geliştirmek ve kendi ifade güçlerini geliştirmek, hem bedensel hem sözel anlamda. Çocukların kemik gelişimleri tamamlanmadığı için bu gelişimin herhangi bir sakatlığa yol açmadan tamamlanabilmesine yardımcı olan ve beden farkındalığı kazandıran, günlük alışkanlıkların oluşturabileceği postür bozukluklarının da önüne geçmeye çalışan bir ders inşa ediyorum.
Çocukların da yetişkinlerin de kendi dans ve hareket etme biçimlerini keşfetmelerini önemsiyorum bu yüzden derslerde teknik çalışmalar dışında doğaçlama çalışmalar yaptırıyorum.
Derslerimin başlangıcında ve sonunda ısınmak ve soğumak için esneme ve kondisyon egzersizleri yaptırıyorum. Çağdaş dansın ve her dansın gerekliliği olarak sakatlanmamak adına anatomik bilgileri hem teorik hem dans kombinasyonları içerisinde vermekteyim ve öğrencinin sakatlanmaması adına her öğrencinin bedenine göre egzersizleri şekillendiriyorum. Postür bozukluklarının önüne geçmeye ve beden farkındalığı yaratmaya çabalıyorum.
Konservatuvar öğrencisi olduğumdan hem lisans hem yarı zamanlı çağdaş dans bölümüne hazırlık dersleri veriyorum.
Öğrencinin isteğine göre belirli bir koreografi hazırlamasına yardımcı olabilirim.
Aynı zamanda fiziksel tiyatroyla ilgileniyorum ve pantomim bölümü mezunu olduğumdan oyuncularla da çalışmakta ve beden farkındalığına dair dersler yapmaktayım.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Ben Sera hocanın uzun süreli öğrencilerinden biriyim. Aynı zamanda kendisi çocuk yaştaki kuzenime de uzun süredir ders veriyor. Ve gerçekten kendisi hayatımda karşılaştığım en saygılı, iletişim kurmakta hiç zorlanmayan, öğrencinin ihtiyacını gözetmekte hiç zorluk çekmeyen hocalardan biri. Bunun yanında müzikal yeteneği zaten derslerde kendisini kanıtlayan bir gerçek. İyi ki hocamız olmuşsunuz, iyi ki karşılaşmışız. Kendime güvenmediğim ve yapamadığını düşündüğüm noktada bana moral verdiğiniz için de size çok borçluyum. Herkese tavsiye ediyorum.
Tanıdığım anlayışlı, yardım sever, empati kurabilme ve anlatım yeteceği güçlü bir hocadır.
Küçük çocuklarla arası çok iyi, yeğenime ders aldırmaya başladık daha önce başka dersler de almıştı ama 7 yaşında ve hemen sıkılıyor devam etmek istemiyordu, şimdi biraz daha hevesli gibi piano öğrenmeye. Sera hocamıza borçluyuz bu hevesi, teşekkürler hocam.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 100₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 450₺
- 10 saat: 850₺
Online
- 75₺/saat
ulaşım
- + 10₺
Detaylar
Grup derslerinde gruptaki kişi sayısına göre daha düşük ücretlerle ders veriyorum. Öğrenciler ve çalışmayanlar için daha düşük bir ücreti konuşup belirleyebiliriz.
Benzer Dans öğretmenleri
Miranda
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Joseph
İstanbul
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sinan
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burak
& Online
- 1097₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Aslı
& Online
- 1800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Berkay
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ayşegül
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Anıl
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Efe
& Online
- 1250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Beyza
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hakan
İstanbul
- 40₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Elif
& Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Emre
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Batuhan
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ceren
& Online
- 1200₺/saat
Sarven
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Atakan
Esenler & Online
- 40₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Şebnem
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Diyansey
& Online
- 1500₺/saat
Sinem
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Dans öğretmenlerini gör