

Alperen için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.
Alperen
- Ücret 425₺
- Cevaplama 1 saat
-
Öğrenci4
Alperen Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Alperen Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

425₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Mühendislik bilimleri
- Teknik çizim
Makine Mühendisliği bölümünde okuyan veya meslek lisesi düzeyinde kendi teknik ressamlığını yapmak isteyen kişiler başvurablir.El ile çizim mümkün olduğu gibi Solid Edge 2025 programından da çizim yap
- Mühendislik bilimleri
- Teknik çizim
Ders mekanı
-
Alperen öğretmenin evinde: Eskişehir
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Eskişehir konumundan
-
Önerilen
Alperen, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Alperen ile ilgili bilgiler
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi makine mühendisliği bölümü 4.sınıf öğrencisiyim. Genel ortalamam 2.80'dir. Türkiyenin önemli sac ve lokomotif şirketlerinde stajlar yapmış ve buradaki imalat yöntemlerini gözlemlemiş biriyim. Bölümümü severek okduğum için bu alanda bir yere gelmek isteyen kişileri anlamaktayım ve onlara destek olmak istiyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- İngilizce
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
İngilizce
Türkçe
Ders işleyişi olarak ilk olarak 2D çizimlerden başlanır. Burada bu yöntemin mantığı anlatıldıktan sonra önce basit şekillerle çizimler yapılır. Ardından isebu çizimler gerçek makine elemanları ıle devam eder. En son olarak da çizim üstünde tolerans gösterme, yüzey özelliklerini gösterme ve uzunluk, çap, genişlik gibi parametreleri göstermekle eğitim devam eder. Amaç kişinin 2D resmi çizebildiği gibi karşı tarafa bunu istenilen tüm özelliklerle anlatması ve ona gösterilen teknik resmi okuyup işlem adımlarını anlayacak kadar yorumlayabilmesidir.
Bundan sonra ise 3D çizimlere geçilir. Burada daha çok ''kabinet ve izometrik'' çizim yöntemleri üzerinde durulacaktır. (İstek üzerine bu yöntemler değiştirilebilir.) Kişinin eğitimin devamını istemesi durumunda ''Teknik Resim'' dersinin devamı olan ''Teknik Resim 2'' dersine geçilebilir. Burada rulman, yay, cıvata ve somun gibi makine elemanlarının çizimi yer almaktadır.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Alperen hocamla yks sürecinde karşılaştık, kendisinin fiziği sevdirerek anlatışıyla bu işin bir numarası olduğunu düşünüyorum, ben memnum kaldım Alperen hocamla fizik netlerim anında yükselişe geçti.
Düzenli çalışmasına ve disiplinine güvendiğim güzel insanlardan biridir, etkili ve açıklayıcı anlatımı sayesinde güzel dersler vereceğine inanıyorum.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 425₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2125₺
- 10 saat: 4250₺
ücretsiz dersler
Alperen ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Online
- 425₺/saat
Benzer Mühendislik bilimleri öğretmenleri
İlhami
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Kadir
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Serkan
Çankaya & Online
- 2500₺/saat
Ayberk
Ankara & Online
- 2000₺/saat
Fatih
Konya & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Suat
İstanbul
- 1200₺/saat
Sait ARAZ
& Online
- 1100₺/saat
IstanbuL
& Online
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bilal
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Salim
& Online
- 2400₺/saat
Serhat
& Online
- 1500₺/saat
Süleyman
Şişli & Online
- 1390₺/saat
Betül
Ankara & Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hamza
& Online
- 750₺/saat
Ahmet
& Online
- 900₺/saat
Mehmet
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Fırat
& Online
- 1450₺/saat
CAN
İstanbul & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ersin
Payas & Online
- 200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ali
& Online
- 1600₺/saat
-
Mühendislik bilimleri öğretmenlerini gör
