Şahsenem - Matematik öğretmeni - Bodrum
İlk ders ücretsiz
Şahsenem - Matematik öğretmeni - Bodrum

Şahsenem için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Şahsenem

  • Ücret 1000₺
  • Cevaplama 1 saat
  • Öğrenci

    Şahsenem Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

    1

    Şahsenem Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

Şahsenem - Matematik öğretmeni - Bodrum

1000₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Matematik
  • Fen ve teknoloji

İlkokul derslerine destek, sınıf öğretmeninden özel ders (Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler), okuma-yazma ve ödev desteği

  • Matematik
  • Fen ve teknoloji

Ders mekanı

    • Şahsenem öğretmenin evinde: Bodrum

    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Bodrum konumundan

Şahsenem ile ilgili bilgiler

Merhaba, ben Şahsenem. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. İlkokul öğrencileriyle çalışmayı ve onların öğrenme sürecine eşlik etmeyi seviyorum.

Her öğrencinin öğrenme şeklinin farklı olduğuna inanıyorum. Bu yüzden derslerimi öğrencinin ihtiyaçlarına göre planlamaya özen gösteriyorum. Amacım, öğrencinin konuları anlayarak öğrenmesine destek olmak ve derslere karşı daha istekli hissetmesini sağlamak.

Sabırlı, güler yüzlü ve iletişime önem veren bir öğretmenim. Derslerimizde hem düzenli çalışmayı hem de öğrencinin kendini rahat ifade edebileceği bir ortam oluşturmayı hedefliyorum.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • İlkokul
  • Ortaokul
  • seviyeler :

    İlkokul

    Ortaokul

  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Merhaba, ben Şahsenem. Sınıf öğretmeniyim ve ilkokul öğrencilerine Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinde destek oluyorum. Bunun yanı sıra okuma yazmayı yeni öğrenen veya bu konuda desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerle de birebir çalışıyorum. Derslerimizi öğrencinin ihtiyaçlarına göre planlamaya özen gösteriyorum. Konuları acele etmeden, öğrencinin anlayacağı şekilde anlatıyor; eksik kaldığı noktaları birlikte tamamlıyoruz. İster okuma yazma desteği, ister konu tekrarı, ödev desteği ya da sınav hazırlığı olsun, amacım öğrencinin dersi daha rahat anlayıp kendine güvenmesini sağlamak. Derslerin verimli geçmesi kadar öğrencinin kendini rahat hissetmesi de benim için önemli. Düzenli çalışmayla birlikte öğrencinin gelişimini adım adım desteklemeyi hedefliyorum. Çocuğunuzun eğitim sürecine katkı sağlayacak bir öğretmen arıyorsanız, memnuniyetle yardımcı olurum.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 1000₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 5000₺
  • 10 saat: 10000₺

ücretsiz dersler

Şahsenem ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Benzer Matematik öğretmenleri