Erva - İlahiyat öğretmeni -
İlk ders ücretsiz
Erva - İlahiyat öğretmeni -

Erva için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Erva

  • Ücret 450₺
  • Cevaplama 1 saat
Erva - İlahiyat öğretmeni -

450₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • İlahiyat

İlahiyat Mezunundan Dini Bilgiler, İmam Hatip ve Ödev Destekleri ayrıca Minik Kalplere Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Dersi verilir.

  • İlahiyat

Ders mekanı

    • Erva öğretmenin evinde:

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir konumundan

Erva ile ilgili bilgiler

“İlahiyat fakültesi mezunuyum. Eğitimim boyunca edindiğim bilgi ve birikimi, başkalarının da faydasına sunmak için özel ders vermeyi tercih ettim. Amacım, öğrencilerime yalnızca bilgi aktarmak değil; aynı zamanda onlara öğrenmeyi sevdirmek, motive etmek ve dersleri günlük hayatla ilişkilendirerek kalıcı hale getirmektir.”

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

İlahiyat mezunu olarak derslerimi sadece teorik değil, günlük hayatla bağlantılı şekilde işliyorum. Öğrenciler konuları ezberlemiyor, mantığını kavrıyor. Sorularını özgürce sorabilecekleri, aktif katılım sağlayabilecekleri bir ortam kuruyorum.”
Çocuklar için de Amacım sadece bilgi vermek değil; öğrencinin Kur’an’ı severek, isteyerek öğrenmesini sağlamak.”

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 450₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 2250₺
  • 10 saat: 4500₺

ücretsiz dersler

Erva ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 450₺/saat

Benzer İlahiyat öğretmenleri