Temelden başlayıp çocukları bunaltmadan eğitim veriyorum. Sudan korkmak yerine üzerinde durmayı, nefes egzersizleri, yüzmeye yönelik eğitici oyunlar ile dersleri yararlı, öğretici ve zevkli hale getiriyorum
Halk eğitim merkezlerinde yüzme eğitmenliği yaptım 6-12 yaş çocuklara 2 yıl, su sporları merkezinde 4-14 yaş arası çocuklara yönelik yüzme eğitimi dersleri verdim
Eskişehir’de oğlumu yaz okulu için götürmüştüm. Yine burda devam etseydi tekrar gitmeyi çok istiyordu. Bütün velilere güvenle tavsiye edebilirim. Biz çok memnun kaldık.
Çocukları yaz okulu için vakit geçirsinler diye yollamıştım. Bu kadar yol almaları çok hoşuma gitti. Çok da pozitif bir öğretmen olmasıyla çocuklarınız için tavsiye edebilirim.
Sadece teknik öğrenmek için katıldım. Kısa bir süre ders almama rağmen keyifli vakit geçirdim. Teşekkür ederim.
Yüzme biliyorum sanıyordum bu kursa katılana kadar. :) Çok güzel teknikler öğrendim, tavsiye ederim, teşekkürler tekrardan.
Çok eğlenceli bir yaz okulu zamanı geçirdik her şey için teşekkürler tekrar görüşmek üzere :)
Şeymayı liseden beri tanıyorum çok da severim, hem enerjisiyle hem de güler yüzlülüğüyle herkesi kendine hayran bırakan bir insandır. Öğretmenlik mesleğini ise uygun bir şekilde ve eğlenceli yaptığına defalarca şahit oldum.
Yazın gelmesini iple çekiyoruz. Oğluma yüzmeyi öğretmekle kalmadı çok büyük sevgi beslemesini de sağladı. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Yaz tatiline kısa bir süre kala yüzme bilmeden gitmek istemedim. Kısa sürede başarılı ve eğlenceli öğrenimleri için teşekkür ederiz. Herkese öneririm.
Kızımın korkularını yenip hem ablalık hem de çok eğlenceli öğretmenlik yaptı. Teşekkür ederiz.
Sayesinde oğlumla güzel bir yaz geçirdik. Hem eğlendirerek öğretmesi hem de bilgisiyle çok memnun kaldık. Yaz tatillerimiz artık daha keyiflendi.
Çevrenizde yüzme dersleri mi arıyorsunuz? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz:
Öğretmen evinde | Öğrencinin evinde | Webcam üzerinden | |
1 saat | ₺90 | ₺90 | Müsait değil |