Bilge Nur - Tarih öğretmeni - Ankara
İlk ders ücretsiz
Bilge Nur - Tarih öğretmeni - Ankara

Bilge Nur için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Bilge Nur

  • Ücret 400₺
  • Cevaplama 1 saat
Bilge Nur - Tarih öğretmeni - Ankara

400₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Tarih
  • Coğrafya
  • Sosyal bilgiler
  • Temel coğrafya

Gazi Üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği ve İstanbul Üniversitesi Çocuk gelişim öğretmenliği mezunuyum. Türkçe ve Edebiyatla ilgili de özel ders verebilirim.

  • Tarih
  • Coğrafya
  • Sosyal bilgiler
  • Temel coğrafya

Ders mekanı

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Ankara konumundan

Bilge Nur ile ilgili bilgiler

Yolculuğum, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi ve İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümlerindeki akademik birikimimle başladı. Eğitim fakültesinde toplumun, tarihin ve kültürün köklerini incelerken; çocuk gelişimi alanında ise bir zihnin, bir kalbin ilk yıllardan itibaren nasıl örüldüğünü, büyüdüğünü ve dünyayı nasıl anlamlandırdığını inceleme fırsatı buldum. Bu iki disiplin benim için hayatın hem geniş haritasını hem de en hassas pusulasını oluşturuyor.
​Beni sınıfın veya standart eğitim kalıplarının dışına çıkıp özel ders vermeye iten en büyük neden, her çocuğun öğrenme hızının, parmak izi gibi kendine has ve eşsiz olduğuna olan inancım. Kalabalık sınıflarda ne yazık ki bazı çocuklar arkada kalabiliyor, soruları yarım kalabiliyor ya da "ben bu dersi anlamıyorum" önyargısıyla içlerine kapanabiliyor. Oysa doğru bir iletişimle ve birebir ilgiyle açılmayacak hiçbir kilit, anlaşılamayacak hiçbir konu yoktur.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • İlkokul
  • Ortaokul
  • Lise
  • +3
  • seviyeler :

    İlkokul

    Ortaokul

    Lise

    Ön lisans

    Lisans

    Okul öncesi

  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Çocukların dünyasına duyduğum derin ilgi ve eğitim alanındaki akademik birikimimle, bireylerin en temel gelişim evrelerinde rehberlik etmeyi amaçlayan bir eğitimciyim. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi ve İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi lisans programlarından aldığım çok yönlü eğitim; çocukların bilişsel, duygusal, sosyal ve motor gelişim süreçlerini bütüncül bir bakış açısıyla ele almamı sağlıyor.
​Eğitim felsefemin temelinde, her çocuğun kendine özgü potansiyelini keşfetmesine olanak tanıyan, güvenli, merak uyandırıcı ve destekleyici bir öğrenme ortamı yaratmak yer alıyor. Sosyal bilgiler disiplininin kazandırdığı toplumsal bilinci ve kültürel farkındalığı, çocuk gelişimi biliminin ilkeleriyle harmanlayarak erken çocukluk ve temel eğitim döneminde yaş grubuna uygun, yaratıcı öğrenme materyalleri ve etkinlik temelli yaklaşımlar geliştiriyorum.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 400₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 2000₺
  • 10 saat: 4000₺

ücretsiz dersler

Bilge Nur ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 400₺/saat

Benzer Tarih öğretmenleri