

Damla profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Damla
- Ücret 1000₺
- Cevaplama 1 saat

1000₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Okuma güçlüğü çeken öğrencilere takviye
- Dikkat eksikliği olan öğrencilerine takviye
- Disleksi öğrencilere takviye
- Hiperaktivite ve dikkat eksikliği olan öğrencilere takviye
Disleksi (Okuma güçlüğü) Diskalkuli (Matematik öğrenme güçlüğü) Disgrafi (Yazma güçlüğü), Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu olan öğrencilere bireysel seans
- Okuma güçlüğü çeken öğrencilere takviye
- Dikkat eksikliği olan öğrencilerine takviye
- Disleksi öğrencilere takviye
- Hiperaktivite ve dikkat eksikliği olan öğrencilere takviye
Ders mekanı
-
evinizde veya kararlaştırdığınız dışarıda bir yerde : 20 km’ye kadar uzaklığa gelebilir İzmir konumundan
-
Önerilen
Damla, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Damla ile ilgili bilgiler
Psikoloji mezunuyum. Dehb ve özgül öğrenme üzerine uzmanlaşmak istediğim için bu alana yönelik eğitimler aldım.
Ders süreçlerinde ebeveyn görüşmelerinin oldukça önemli olduğunu düşünmekteyim. Ders sonu bilgilendirme ve belli periyotlarda performans değerlendirmesi yaparak ilerlemekteyim.
Her çocuğun öğrenme yolculuğunun keşfedilmeyi bekleyen bir hazine olduğuna inanıyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Öğrenme güçlüğü, Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu alanında çalışmaktayım. Öğrenciyle yapılan değerlendirme sonrası (Batarya-Moxo) ihtiyacına yönelik eğitim programını planlayarak ilerlemekteyim. Bilişsel becerilere müdahale eden PREP, Türkçe MATH, Cogent programlarına ek yapılandırılmış dikkat programları olan Attentioner ve Check Up programlarını bireyselleştirilmiş seanslarımda uygulamaktayım.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Kendisi hem profesyonel hem de çok içten biri. Seanslar sırasında oğlumuzun ilgisini yakalamayı hep başardı. Onun ihtiyaçlarına göre esnek ve etkili bir yaklaşım sergiliyor olması, sürecin verimini büyük ölçüde artırdı. Sadece çocuğumuzla değil bizlerle de güçlü bir iletişim kurarak süreci şeffaf ve güven verici şekilde yürüttü. Kısa sürede oğlumuzda fark edilir bir gelişim gözlemledik odak süresi arttı, verilen görevleri yerine getirme konusunda daha istekli hale geldi. Kendisini bu alanda destek arayan tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
Damla hocam işinin ehli bir eğitimci Oğlumun 1. sınıfta disleksi olduğunu öğrendik yolumuz damla hocamla iyi ki kesişti o dönem eşimde bende çok kaygılıydık bize bu konuda da çok yardımları dokundu sağolsun gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz biridir son olarak da iyi bir eğitimci mesleğinde mükemmel olmasının dışında en önemli kriter bizim için çok iyi bir insan olmasıdır işi gereği gerekmediği halde çocuğumuzun özel günlerinde unutmayıp ailemizin bir Ferdi gibi davrandığı için yürekten teşekkür ederim yüzü kadar kalbide güzel olan damla hanım
Uzun yıllar birlikte çalışmış olduğum Damla Kahraman iş yaşantısında planlı,disiplini ve büyük özveri ile çalışan bir uzmandır.Özel öğrenme güçlüğü,dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan çocuklarla bilimselliği kanıtlanmış Cogent,Türkçe Prep,Türkçe Math programlarıyla çalışamalarını yürütmektedir.Ayrıca öğrencilerinin ilerlemelerini izlemek ve onlar için kapsamlı ders planları geliştirmek için de uzun saatler harcamaktadır.Birçok güçlü yani olsa da,öğrencilerini motive etme ve onlar ile kurmuş olduğu iletişime dikkat çekmek isterim. Özetle ,ideal bir öğretmeni oluşturan tüm nitelikleri gösterir. Güvenilirdir, ilham verir ve öğrencilerinin ihtiyaçlarına uygundur.
Birlikte akadademi dislekside yıllarca çalıştık. Kendisi oldukça özverili ve kendini geliştirmiş biridir. Bilimselliği kanıtlanmış olan PASS teorisinin eğitimlerini tamamlamış ve bunu yıllarca deneyimlemiş birisidir.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 1000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 5000₺
- 10 saat: 10000₺
ücretsiz dersler
Damla ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 1sa
Benzer Okuma güçlüğü çeken öğrencilere takviye öğretmenleri
Fevzıye
İzmir & Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Derya
İzmir
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ebru
İzmir & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hülya
İzmir & Online
- 1200₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Burcu
İzmir
- 180₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selin
İzmir & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ezgi
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Semanur
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Barış
Bornova
- 450₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ramazan
- 98₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hasan Cahit
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Meryem
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İsa
- 150₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Seçil
Karşıyaka
- 85₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Cemile Nur
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Halit
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Nurdan
& Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
- 450₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Çisem
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
KADİR
& Online
- 600₺/saat
-
Okuma güçlüğü çeken öğrencilere takviye öğretmenlerini gör