

En iyilerin en iyisi. Kaliteli profil, mükemmel yetkinlikler, cevap garantisi. Ayberk ilk Algoritma dersinizi özenle planlayacak.
Ayberk
En iyilerin en iyisi. Kaliteli profil, mükemmel yetkinlikler, cevap garantisi. Ayberk ilk Algoritma dersinizi özenle planlayacak.
- Ücret 2000₺
- Cevaplama 2 saat
-
Öğrenci50+
Ayberk Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Ayberk Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

2000₺/saat
- Algoritma
- Bilgisayar mühendisliği
Çankaya Ünv. Yazılım Müh. Mezunundan Python · Java · C/C++ · Veri Yapıları · Mülakat & Kariyer Hazırlık
- Algoritma
- Bilgisayar mühendisliği
Ders mekanı
Lider
En iyilerin en iyisi. Kaliteli profil, mükemmel yetkinlikler, cevap garantisi. Ayberk ilk Algoritma dersinizi özenle planlayacak.
Ayberk ile ilgili bilgiler
Selamlar, ben Ayberk! Çankaya Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünü 3.54/4.0 ortalamayla dereceyle tamamladım. Mezuniyetimin ardından yazılım mühendisi olarak profesyonel kariyerime devam ediyorum.
Akademik profilime ek olarak UCLA, DeepLearning.AI, IBM, University of Michigan, Duke University ve UC Santa Cruz gibi dünya çapında tanınan kurumlardan Big Data, Neural Networks & Deep Learning, Siber Güvenlik, Python, Java ve C programlama alanlarında uluslararası sertifikalar edindim.
Eğitmenlik kariyerimde Hacettepe, Bilkent, Koç, İTÜ, ODTÜ, Sabancı, Gazi Üniversitesi gibi Türkiye'nin en iyi okullarındaki 500'den fazla öğrenciye ders verdim. Lise öğrencilerinden üniversitelilere, mülakat hazırlığı yapan son sınıflara, kariyer değişikliği yapmak isteyen yetişkinlere ve yabancı uyruklu öğrencilere kadar geniş bir yelpazede hem Türkçe hem İngilizce ders verdim.
Derslerim; Python, Java, C/C++, Veri Yapıları & Algoritmalar ve Yazılım Mühendisliği prensiplerini kapsayan sağlam bir temel üzerine inşa edilmiş — bunların yanı sıra sistem tasarımı, yazılım mimarisi, SOLID prensipleri ve modern DevOps pratiklerini de müfredatıma dahil ediyorum. Docker, Kubernetes, CI/CD gibi endüstri araçlarına olan hakimiyetimi de derslerime yansıtıyorum. Yazılım mühendisliği mülakatlarına ve LeetCode hazırlığına özel oturumlar da yapıyorum.
Hedefiniz sıfırdan programlamaya başlamak, mevcut bilginizi pekiştirmek ya da büyük bir tech şirketine mülakat hazırlığı yapmak olsun; amacınıza en hızlı şekilde ulaşmanız için size özel bir öğrenme deneyimi tasarlıyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Öğretmekten keyif alıyorum. Her öğrencinin seviyesini ve ihtiyacını ön görüşmede anlayıp derslerimizi tamamen ona göre şekillendiriyorum. Konuya ve öğrenciye göre görsel & interaktif dijital tahta, soru-cevap ya da canlı kod yazımı yöntemlerini bir arada kullanıyorum — tek tip anlatım yapmıyorum.
Derslerimde Excalidraw gibi dijital tahta araçlarıyla konuları görselleştiriyor, ekran paylaşımı ve pair programming ile birlikte kod yazıyoruz. Kendi hazırladığım notlar ve dokümanlarla da destekliyorum; böylece ders sonrasında da başvurabileceğiniz kalıcı materyalleriniz oluyor.
Asıl hedefim size balık vermek değil, avlamayı öğretmek. Her konunun mantığını ezbersiz kavratmak, problem çözme refleksi geliştirmek ve sektörde gerçek projeler üretebilen bir mühendis olarak yetişmek önceliğimdir. Derslerimi mümkün olan en kısa sürede en yüksek kazanıma ulaşacak şekilde tasarlıyorum.
Üniversite düzeyinde Programlamaya Giriş (Python, Java, C/C++), Nesne Yönelimli Programlama (OOP), Veri Yapıları & Algoritmalar, Veri Tabanı Sistemleri, İşletim Sistemleri, Bilgisayar Ağları, Bilgisayar Mimarisi, Yazılım Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri derslerinde destek veriyorum.
Ders konularının ötesinde de yanınızdayım: CV hazırlama, staj & iş başvurusu danışmanlığı, teknik mülakat ve LeetCode hazırlığı ile portfolio projesi geliştirme konularında da destek sağlıyorum. Bunlara ek olarak yapay zeka araçlarının etkin kullanımı, verimlilik teknikleri ve sektörün profesyonellerinin kullandığı çalışma alışkanlıklarını da öğrencilerimle paylaşıyorum.
Sektöre bir adım önde girmek isteyenler için doğru adrestesiniz.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
I study computer science in Turkey as international student and the algorithms course was very hard for me. My classmates understood things much faster and I felt always behind. A friend suggested Ayberk and I am glad I tried. He explains everything step by step and doesnt move on until you understand, which is exactly what I needed. The exercises he gives are also very similar to real interview questions, I noticed this when I started applying for internships. I got accepted to a competitive internship program after our sessions. He is patient and very knowledgeable. I would recommend him especially if you feel like you are falling behind.
yazılıma merak saldım ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. ailem superprof'ta ayberk hocayı buldu ve python ile başladık. derslerin nasıl geçtiğini anlamıyorum, zaman uçuyor. soru sormaktan hiç çekinmiyorum çünkü hiçbir soruyu küçümsemiyor. şu an kendi küçük projelerimi yapabiliyorum ve okul bilişim derslerinde epey iyileştim. ileride yazılımcı olmak istiyorum, doğru yolda olduğumu hissediyorum. teşekkürler ayberk hoca!
Spent 7 years in finance and decided I wanted to make a switch to software. Honestly had no idea where to start and wasn't sure I was even capable of learning to code at this point. A colleague mentioned Ayberk so I thought why not. We started with Python basics, totally from scratch, then slowly moved into OOP and data structures. He never made me feel like I was asking stupid questions which honestly mattered a lot. We also worked on small projects which gave me something to actually show in interviews. About 6 months later I got my first junior dev job. Still feels surreal. If you're thinking about a career switch, this is the right place to start.
İTÜ bilgisayar müh. 2. sınıftayım. c ve c++ derslerinde pointer ve bellek yönetimi konularında gerçekten batmıştım, sınav notlarım da bunu gösteriyordu. ayberk hocanın anlattığı şekilde daha önce hiç duymamıştım, her şeyi tahta üzerinde çize çize gidiyor. o ana kadar hiç anlamadığım şeyler bir anda oturdu. sadece final için değil, artık konuyu kavramış gibi hissediyorum ki bu benim için asıl önemlisi. not da düzeldi neyse ki :) tavsiye ederim.
4. sınıf bilgisayar mühendisliğiyim, mezuniyet yaklaştıkça mülakat kaygısı da arttı. leetcode sorularına bakınca aklım duruyordu açıkçası, whiteboard mülakat deyince de kafam tamamen boşalıyordu. Ayberk hoca ile çalışmaya başladıktan sonra fark ettim ki asıl eksik olan şey yaklaşım. sadece soruyu çözmüyor, neden o yöntemi seçtiğini, zaman karmaşıklığını, alternatif çözümleri de anlatıyor. zamanla bir şeyler oturmaya başladı. 3 ay sonra bilinen bir tech şirketinden teklif geldi, hala inanamıyorum biraz. mülakat hazırlığı için kesinlikle tavsiye ederim.
Before I met Ayberk, I honestly thought programming just wasn’t for me. I had tried watching online tutorials, reading books — but everything felt overwhelming and frustrating. A friend recommended Ayberk, and from the very first lesson, things started to make sense. He never made me feel silly for asking questions, and he always took the time to explain things in a way that actually clicked. His lessons are fun, structured, and surprisingly motivating. Now I’ve built my first simple web app, and I finally feel like I can do this. I’m really grateful to have found Ayberk — he’s the kind of teacher who genuinely cares, and that makes all the difference.
I started taking lessons with Ayberk to improve my understanding of Java and object-oriented programming for my professional development. From day one, Ayberk impressed me with his clear explanations, structured teaching style, and patience. He always made sure I understood the concepts before moving on, and he provided practical exercises that helped reinforce my learning. I especially appreciated how he connected theory to real-world applications, which made the lessons even more valuable. Ayberk is not just a tutor — he’s a true educator. I strongly recommend him to anyone looking to strengthen their programming skills through Superprof.
Ben yazılım sektöründe yeni işe başlamış bir junior developer'ım. Özellikle Python ile veri analizi ve otomasyon konularında kendimi geliştirmek istiyordum. Ayberk Hoca ile çalışmaya başladıktan sonra hem teorik bilgim oturdu hem de gerçek dünya projelerine yönelik pratik beceriler kazandım. Her ders çok planlı geçiyor, anlamadığım noktaları sabırla tekrar tekrar açıklıyor. Öğrettiği konuların neden önemli olduğunu ve nasıl kullanıldığını uygulamalı olarak gösteriyor. Ayberk Hoca sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda çok iyi bir mentor. Superprof’ta yer alması büyük bir şans, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim!
Ayberk Hoca ile yaklaşık 6 ay önce Superprof üzerinden tanıştım. Üniversitede Yazılım Mühendisliği okuyorum ve veri yapıları ile algoritmalar konusunda çok zorlanıyordum. Ayberk Hoca’nın sabırlı, sistematik ve motive edici anlatımı sayesinde bu konuları derinlemesine öğrenebildim. Derste her konuyu sadeleştirerek anlatıyor ve pratik örneklerle pekiştiriyor. Ayrıca ders dışı zamanlarda da sorularıma hızlıca dönüş yaparak destek oluyor. Öğrenmeye istekli her öğrenciye Ayberk Hoca’yı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Superprof platformunda yer almayı fazlasıyla hak eden, donanımlı ve özverili bir eğitmen.
Ayberk Hoca ile Python ile Veri Analizi dersleri sayesinde tanıştım. Boğaziçi Üniversitesi’nde İktisat okuyorum ve veri bilimi alanında ilerlemek istiyordum. Teknik altyapım eksikti ama Ayberk Hoca’nın anlaşılır anlatımı ve örneklerle desteklediği dersler sayesinde konuları hızla kavradım. Pandas, NumPy ve veri görselleştirme konularında artık çok daha yetkinim. Ayberk Hoca, konulara olan hâkimiyeti ve sabrıyla öğrenme sürecimi hem kolaylaştırdı hem de motive edici hale getirdi. Kendisini içtenlikle tavsiye ederim!
Ayberk is an outstanding tutor! I’m a second-year Computer Engineering student at the University of Toronto and was struggling with algorithms and C++ programming. His step-by-step approach and clear explanations helped me understand even the toughest concepts. Now, I feel confident solving complex problems on my own. Highly recommended for anyone looking to strengthen their programming skills!
Ayberk hoca sayesinde ilk defa programlamaya ilgi duymaya başladım. Lise öğrencisiyim ve okulda bu konular bana çok karmaşık geliyordu ama onun anlatımı çok basit ve anlaşılır. Şimdi kendi küçük oyunlarımı bile yapabiliyorum, teşekkürler hocam!
Sıfırdan başladığım yazılım öğrenme sürecinde Ayberk hocanın desteğiyle kısa sürede büyük ilerleme kaydettim. Dersleri çok planlı ve motive edici bir şekilde işliyor. Özellikle algoritma ve veri yapıları konularında bana çok katkısı oldu. İyi ki onu seçmişim!
Bilgisayar mühendisliği derslerim için Ayberk hocadan destek aldım ve gerçekten çok memnunum. Teorik bilgileri pratiğe dökme konusunda bana çok yardımcı oldu. Sadece ders anlatmıyor, aynı zamanda gerçek hayat projeleri üzerinden örnekler vererek öğretiyor. İşine hakim ve çok anlayışlı bir hoca.
Ayberk hocayla tanıştığımdan beri programlamaya olan bakış açım tamamen değişti. Karmaşık konuları o kadar anlaşılır ve sabırla anlatıyor ki, zorlandığım konuları kısa sürede kavradım. Gerçekten işinde uzman ve öğrencisini motive etmeyi çok iyi biliyor. Yazılım öğrenmek isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba, ben Zeynep. Ayberk'in üniversiteden arkadaşıyım. Ayberk, bulunduğu her ortamda arkadaş canlısı ve neşeli kişiliği ile dikkat çeker. İletişim becerileri oldukça güçlüdür. Yazılım ve bilgisayar dalında kendini çok iyi geliştirmiş, alanında devamlı projeler ve çalışmalar yürüten süper bir öğretmendir. İşini hiç sıkılmadan çok severek yapar. Ayberk sayesinde yazılım derslerini keyifle ve anlaşılır bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yazılım alanında ders almak isteyenlerin ilk tercihi Ayberk olmalı...
Merhaba,
Ben Ayberk’in üniversiteden arkadaşıyım. Bir yıldır onu tanıyorum ve ne zaman ortak bir dersimizle veya onun ilgi alanı olan bir konuyla ilgili sıkıntı yaşasam şevkle konuyu öğretmeye ve yardımcı olmaya çalışır. Tekrar tekrar sorduğum sorulara hiç sıkılmadan cevap verir. İnsanlara yardımcı olmak onun için yorucu bir iş değildir bunu severek yapar. Yalnızca kendimden değil diğer arkadaşlarına ettiği yardımlardan da yola çıkarak bunu güvenle söyleyebilirim. Yazılım konusuna çok ilgilidir ve sürekli çalışmalar yapar birinden yazılım öğrenecek olsaydım seçeceğim kişi kesinlikle Ayberk olurdu. Bu sebeplerden dolayı ona referans olmak istedim. Ayberk’ten ders almak hem öğrenci için hem de Ayberk için büyük bir fırsat olacak.çünkü harika bir kişiliği var kendisinin. her ortama uyum sağlayabilir.
Dostluğumuz uzun bir süreye dayanır. Hayatımda gördüğüm en iyi öğretmenlerden. İlk programlama deneyimime Ayberk sayesinde tanıştım.
Ayberk i uzun zamandır tanıyorum birlikte proje yapma imkanımız da oldu çok iyi bir yazılımcı bir çok programlama diline hakim ve yazılım alanında gercekten kendini her zaman geliştirmek için çabalayan daha ileri gitmek için var gücüyle uğraşan araştırmacı biri kendisi. Buna ek olarak matematik fizik gibi temel bilimlerde ciddi anlamda yeterlilik sahibi bence ilerde ülkemize bilim anlamında cok faydalı olacaktır o tam bir Superprof...
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 2000₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 10000₺
- 10 saat: 20000₺
Online
- 2000₺/saat
Benzer Algoritma öğretmenleri
Hatice
Ankara & Online
- 1500₺/saat
Ahmet
Ankara & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hasan Efe
Ankara & Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yusuf
Ankara & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Miraç
Ankara & Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Eda
Ankara & Online
- 450₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ali
Ankara & Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Oytun Efe
Ankara & Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Doğukan
Ankara & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ayşenur
Ankara & Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Nursel
Ankara & Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Onur
Ankara & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ege
Ankara & Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hüseyin
Ankara & Online
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ahmet
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Eceş
Çankaya & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Abdurrezzak
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bünyamin
& Online
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mehmet
Çankaya & Online
- 149₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Fikret
Çankaya & Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Algoritma öğretmenlerini gör
