

Sefa profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Sefa
- Ücret 150₺
- Cevaplama 1 saat

150₺/saat
Bu öğretmenin programı maalesef dolu
- Kodlama
- Yazılımlar
Bilgisayar mühendislik öğrencisi, her alanda ihtiyaca uygun yazılım ve kodlama dersleri verilir.
- Kodlama
- Yazılımlar
Ders mekanı
-
Sefa öğretmenin evinde: Samsun
- Online
-
evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir Samsun konumundan
-
Önerilen
Sefa, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Sefa ile ilgili bilgiler
Mobil uygulama ve oyun yazılımı konuları üzerine çalışma hedefiyle Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyorum.
Bu doğrultuda 2022 yılında Netco animasyon stüdyosunda mobil uygulama ve oyun programlama üzerine staj yaptım ve sektör ile ilgili önemli bilgiler ve tecrübeler kazandım.
2020'den beri Genç Stem Kulübü başkan yardımcısıyım. Sosyal medya içerik üreticiliği, proje yöneticiliği ve fikir üreticisiyim.
2021-2022 Google, Türkiye Girişimcilik Vakfı ve T3 Girişim Merkezi işbirliğinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi destekleriyle hayata geçirilen Oyun ve Uygulama Akademisi için seçilen ilk dönem öğrencileri arasından biriyim. Unity, Flutter, Coursera ve girişimcilik eğitimlerini alanında uzman ve ünlü isimlerden aldım.
Üniversiteye başladığımdan itibaren çeşitli gönüllü projelerde yer alıyorum bunlar şu şekilde; Habitat Kontrol Bende Eğitmeni, Habitat Yeşil Gezegen Eğitmeni, Gap İnnoba GAP Genç Fikir Eğitmeni, Kızılay Öğretmen-im projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı "Eğlenerek Öğreniyorum" projesi, HARÜSEM "Girls in Action Covid Response Team" projesinde yer aldım.
2021 yılında Avrupa Birliği İklim Elçisi seçildim. Seçildiğim günden itibaren iklim krizi üzerine proje ve fikirler üretiyor, projelerde yer alıyorum.
Robotik Kodlama alanında kolejlerde eğitimler, özel dersler ve gönüllü eğitimler veriyorum.
Dersle ilgili bilgiler
- Tüm seviyeler
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
Öğrenciye Uygun Bir Yaklaşım Belirleme, Hedef Belirleme, Öğretim Materyali Hazırlama, İletişim ve Etkileşim, Örnekler ve Uygulamalar, Geri Bildirim, Motivasyonu Artırma, Esneklik, İyi İletişim, Sürekli İyileştirme.
Bu yöntemler, öğrencilerimin öğrenme sürecini en iyi şekilde desteklememi sağlar ve onların akademik başarılarını artırır.
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Sefa Hoca ders işleyişi ve konulara hakim olması ile iyi ve akıcı ders anlatabilen bir hocamızdır kendisi ile python ve algoritma konularında beraber çalıştık.
Sefa Hoca güncel bilgilere hakim olması ve ders anlatım şekliyle beğendiğim bir kişidir.
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 150₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 750₺
- 10 saat: 1500₺
Online
- 150₺/saat
Benzer Kodlama öğretmenleri
Fatma
Samsun & Online
- 600₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ertuğrul
Samsun & Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Yasin
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hüseyin
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Mehmet Rüçhan
& Online
- 2500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Bilal
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gökhan
Yenişehir & Online
- 1000₺/saat
Abdurrahman
Sarıyer & Online
- 3000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Volkan
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gökhan
& Online
- 500₺/saat
Öznur
& Online
- 1500₺/saat
İsmail
Konya & Online
- 350₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Abdullah Reveha
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ahmet
& Online
- 1000₺/saat
Oğuzhan
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Kerem Enes
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Selin
& Online
- 800₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Özge
& Online
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Talha
& Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Kodlama öğretmenlerini gör
