Mehmet Ali - Hızlı okuma öğretmeni - İstanbul
İlk ders ücretsiz
Mehmet Ali - Hızlı okuma öğretmeni - İstanbul

Mehmet Ali için e-posta adresi ve telefon numarası doğrulanmıştır.

Mehmet Ali

  • Ücret 2500₺
  • Cevaplama 1 saat
Mehmet Ali - Hızlı okuma öğretmeni - İstanbul

2500₺/saat

İlk ders ücretsiz

Ders talep et

İlk ders ücretsiz

İlk ders ücretsiz

  • Hızlı okuma

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi | Okuma Hızı, Anlama, Odaklanma ve Kişiye Özel Gelişim Programı

  • Hızlı okuma

Ders mekanı

    • Mehmet Ali öğretmenin evinde: İstanbul

    • Online
    • evinizde veya dışarıda bir mekanda : 20 km uzaklığa kadar gelebilir İstanbul konumundan

Mehmet Ali ile ilgili bilgiler

Ben Mehmet Ali Haldız. Matematik öğretmeni, öğrenci koçu, eğitim danışmanı ve anlayarak hızlı okuma eğitmeniyim. 10 yılı aşkın süredir öğrencilerle birebir çalışıyor; yalnızca akademik bilgiyi değil, öğrencinin öğrenme biçimini ve çalışma verimliliğini de geliştirmeye odaklanıyorum.
Anlayarak hızlı okuma alanında aldığım eğitimleri; öğretmenlik, öğrenci koçluğu ve sınav hazırlığı konusundaki deneyimimle birlikte kullanıyorum. Bu nedenle hızlı okumayı sadece “dakikada daha fazla kelime okumak” olarak değerlendirmiyorum.
Özellikle LGS ve YKS öğrencilerinde okuma hızı, anlama, dikkat, uzun soru köklerinde zaman kaybı ve metne tekrar dönme alışkanlığı sınav performansını doğrudan etkileyebiliyor. Çalışmalarımı bu ihtiyaçları dikkate alarak planlıyorum.
Eğitim sürecinde öğrencinin başlangıç seviyesini ölçüyor, gelişimini düzenli olarak takip ediyor ve ihtiyaçlarına göre egzersizleri şekillendiriyorum. Öğrencinin yalnızca ders sırasında değil, ders dışında da uygulayabileceği sürdürülebilir bir çalışma düzeni oluşturmasını önemsiyorum.
Amacım kısa sürede gerçekçi olmayan rakamlar vaat etmek değil; okuma hızını ve anlama becerisini birlikte geliştirerek öğrencinin daha verimli, kontrollü ve bilinçli bir okuyucu hâline gelmesini sağlamaktır.

daha fazla gör

Dersle ilgili bilgiler

  • Tüm seviyeler
  • Türkçe

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Türkçe

Anlayarak hızlı okuma eğitiminde amaç yalnızca daha hızlı okumak değildir; okuma hızını artırırken anlama oranını, dikkat süresini ve metne odaklanmayı birlikte geliştirmektir.
Eğitime öğrencinin mevcut okuma hızı ve anlama düzeyi ölçülerek başlanır. Elde edilen sonuçlara göre kişiye özel bir çalışma programı oluşturulur. Süreç boyunca göz hareketleri, kelime gruplarını daha geniş algılama, geri dönüşleri azaltma, iç seslendirmeyi kontrol etme, odaklanma ve farklı metin türlerinde etkili okuma teknikleri üzerinde çalışılır.
Derslerde yalnızca teknik anlatım yapılmaz; uygulamalı egzersizler, okuma çalışmaları ve düzenli ölçümlerle gelişim takip edilir. Öğrencinin ders dışında da devam edebilmesi için egzersizler ve çalışmalar planlanır.
Program boyunca okuma hızı, anlama oranı ve gelişim değerleri düzenli olarak takip edilir. Böylece yalnızca “daha hızlı okuduğunu hissetmek” yerine gelişimin somut verilerle görülmesi hedeflenir.
Eğitim; LGS ve YKS öğrencilerinin yanı sıra uzun metinlerde dikkati dağılan, yavaş okuduğunu düşünen, okuduğunu tekrar tekrar dönerek okumak zorunda kalan veya daha verimli okumak isteyen yetişkinler için de uygundur.
Amacım kontrolsüz biçimde hız kazandırmak değil; daha kısa sürede, daha yüksek dikkatle ve anlayarak okuyabilen bir okuma alışkanlığı geliştirmektir.

daha fazla gör

Ücretler

Ücret

  • 2500₺

Paket fiyatları

  • 5 saat: 12500₺
  • 10 saat: 25000₺

ücretsiz dersler

Mehmet Ali ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

  • 1sa

Online

  • 2500₺/saat

Benzer Hızlı okuma öğretmenleri