

Ahmet Cemal profili ve iletişim bilgileri uzmanlarımız tarafından doğrulanmıştır.
Ahmet Cemal
- Ücret 600₺
- Cevaplama 1 saat
-
Öğrenci15
Ahmet Cemal Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı
Ahmet Cemal Superprof'a katıldığı günden itibaren ders verdiği öğrenci sayısı

600₺/saat
İlk ders ücretsiz
- Matematik
- Geometri
- Trigonometri
- Matematik mantığı
- Matematiksel analiz
6 Yıl Deneyimli İTÜ Uzay Mühendisinden: TYT ve AYT Öğrencilerine Özel Matematik
- Matematik
- Geometri
- Trigonometri
- Matematik mantığı
- Matematiksel analiz
Ders mekanı
-
Ahmet Cemal öğretmenin evinde:
- Online
-
evinizde veya kararlaştırdığınız dışarıda bir yerde : 5 km’ye kadar uzaklığa gelebilir konumundan
-
Önerilen
Ahmet Cemal, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendir. Kendisi ciddiyeti, öğretme biçimi ve derslerinin kalitesi sayesinde önerilmiştir. Güvenle ilerlemek için doğru bir seçim.
Ahmet Cemal ile ilgili bilgiler
Merhaba Geleceğin Öğrencisi,
Ben Ahmet Cemal, matematikte 5 yıl süren uzmanlığa sahip bir öğretmenim. New York'ta iş kurarak geçen yazımdan sonra, bu yaz Kanada'ya gitme kararı aldım ve yaz döneminde dersleri online olarak vermeye devam edeceğim.
Lise sürecim boyunca hiç çalışmadığım ancak 2019'da sadece 5 ay süren yoğun bir çalışma sonucunda, sayısalda ilk 10 bin'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği bölümünü kazandım. Aslında hayalim futbolcuydu, ancak kariyerimde yaptığım dönüş, beni matematik ve eğitimle daha yakından tanıştırdı. İTÜ'deki sürecimin ardından yeniden sınava girip, eşit ağırlıktan ilk 5 bin yapıp Mef Üniversitesi'nde İşletme ve Yapay Zeka Mühendisliği bölümüne geçiş yaptım.
Mef Teknoloji Merkezi'nde yürüttüğüm "ÖSYM Antivürüsü" adlı proje ve 1773 İTÜ Teknopark'ta kurucu ortağı olduğum "parkur.network" projesi, teknoloji ve mühendislikle ilgili vizyonumu güçlendiren deneyimlerim arasında yer alıyor. Bu projelerle elde ettiğim bilgi ve becerileri, öğrencilerime daha etkili bir şekilde aktarabilmek için kullanıyorum.
ÖSYM sınavı, sadece aşılması gereken bir engeldir; taktik ve yöntem gereklidir. Bu nedenle, ufku açık velilerin zeki öğrencileri benimle iletişime geçebilirler. Onlara matematikteki ve kariyerlerindeki yolu çizebilmeleri noktasında yardımcı olacağım. Sınavların ötesinde bir öğrenme deneyimi sunmak için buradayım.
Başarılarla ve mantıkla dolu bir gelecek için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla,
Ahmet Cemal Uçar
Dersle ilgili bilgiler
- Lise
- Yetişkinler için dersler
- Lisans
- +1
seviyeler :
Lise
Yetişkinler için dersler
Lisans
Ön lisans
- Türkçe
Dersin işlenebildiği tüm diller :
Türkçe
"Başarılı insan mükemmel odaklanmaya sahip sıradan insandır."(Bruce Lee)
Odaklanma ve dikkat olmadan verimsizliğin getirdiği motivasyon girdabında kaybolur. Bildiklerini yanlış yapar, daha geç öğrenir, motivasyonu ve inancı kırılır hatta bazen ölümle burun buruna bile gelir.
Eğer inancınız ve odağınız kaybolursa, başarılı olamazsınız. Eğer dikkatinizi, odağınızı ve inancınızı toparlarsanız kesinlikle başarılı olursunuz.
Sana hazırlayacağım program dikkat üzerine kurulu olacak, eğer dikkat edersen çoğu konunun, konu değil de sadece birbirinin devamı olduğunu fark edeceksin. Satranç, resim, sudoku, göz egzersizleri vb. etkinliklerle renkli bir program seni bekliyor.
Eğer zamanın artarsa geri dönüp soruları yeniden düşünebilirsin. 2019'da TYT'de 30 dakika artırdım ve Türkçe'ye dönüp 12 soru değiştirdim. Zaman dikkatin kendisidir, hayatın özüdür.
Başarı çok çalışmak kesinlikle değildir. Ne kadar çalıştığınız saatle ölçülmez.
Saat X Verim yapmak zorundasınız. Açken-Tokken, birine sinirliyken veya üzgünken, uykuluyken, telefonunuzdan bildirimler yağarken, oyunlaştırmadan, denemeden, sadece dinleyerek çalıştığınız 10 saat; 10 verimle 2 Pomodoro(1 saat) ile çalışmış insandan çok daha az olacaktır. Eşit gibi gözükebilir ki bu bile içler acısıdır ancak sonuçta hayat sadece matematik değil, verimsizlik kendinize inancınızı bitirecektir.
Açıkcası Lisede 3 yıl boyunca ders çalışmadım son yılda güzel bir program ile son sıralardan art arda 12 kez birinci olacak yükseldim. Yani demem o ki 5-6 ay içerisinde TYT-AYT Matematiğin biteceğine inancım tam. Bitirdiğim insanlar oldu.
Peki bunu nasıl yaparız?
Programda ve derslerde kişiselleştirilmiş öğrenme metodu kullanırım. Örnek: Fiziğin rengi kırmızı, Kimyanın rengi mavi olur; Bu sayede gözlerini kapatıp kırmızı hayal edince kızıl kızıl formüller aklına gelir.
Örnek: Matematikte köklü sayılar-üslü sayılar-karmaşık sayıları anlattığın 5 dakikalık video atarsın ve aslında 3 ü de birbirinin aynısı olduğunu fark edersin.
3 Konuya da ayrı ayrı düşük verimle çalışmış insanları, 3'ü arasındaki güçlü bağlantıyı tek derste kurarak hem daha kısa sürede hem de daha iyi öğrenerek geride bırakabilirsin.
Konuyu uzun uzadıya kesinlikle anlatmam. E konunun her yerinden eşit soru gelmiyor ki...
Direk sonuca ulaştıracak noktalardan tüyolar verip sorular üzerinden konuyu iyice pekiştiririm. Soruyu birkaç yoldan çözerim ve sorudan soru türetirim şöyle olsaydı nolurdu diye. Bu sayede sizde çok soru değil kaliteli soruyu güzelce yorumlamanın önemli olduğunu anlarsınız. Bazen attığın 5 dakikalık videoyu da yeterli görmezsem sana soru çözüm videosu çektiririm.
Güzel soruları her hafta pazar günü mantığıyla birlikte tekrar edersin. Bu sayede emek emek öğrendiğin konuyu hem unutmazsın hem de konuyu özetleyen soruları tekrar ederek vakit kaybetmezsin.
Pazarları güzelce dinlenirsin.
Tabularının olduğu konulara girerken hem motive olman için hem de ne kadar basit olduğunu görmen için konunun özetini verip sana sınav sorusunu çözdürürüm.
Önce tabular ve inanç (:
Derslerimizi belirttiğim gibi kısa konu tekrarı ve soru çözümü ile ilerletiriz.
Dersimiz 55 dakikadan oluşur ve zoom üzerinden yaparız
(tabii ki esnemeler olur.)
25 Dakika yaparız 5 dakika mola ardından bir 25 dakika daha yapıp dersimizi tamamlarız.
İlk iletişimimiz velilerle de birlikte olacak şekilde ortalama 30 dakika kadar sürer , tanışırız ve yolumuzu çizeriz.
Dürüst bir şekilde ne yapılması gerekiyor, öğrenci ne durumda olan biteni anlatırım. Velilerin konuya ciddi ve olumlu yaklaşmasını beklerim. Baştan beri dediğim gibi inancı en doğal olarak velilerden pırıl pırıl evlatlarına beklerim.
Biraz; Eti senin kemiği benim hocam
Biraz da ; yahu bu çocuk ödevlerini yapıyor mu? nasıl ilerliyorlar?
şeklinde bir tavır bekliyorum ailelerden (:
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
Ahmet Cemal hoca iyi bir iletişim becerisi olan çok zeki bir hocamız. Anlattığı derslere oldukça hakim ve her öğrenci seviyesine uygun ders anlatma becerisine sahip olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle size çok şey katacağına emin olabilirsiniz.
Konu anlatımı ve soru çözümleri başarılı. Sakin, arkadaşçıl yapısıyla rahat hissettiriyor.
Üniversitede tanıştığım çok azimli ve çalışkan bir arkadaşım. Anlamadığım konularda bana her zaman yardımcı olur. Her gün için hazırladığı farklı programlarla ders çalışmak daha kolay oluyor. Sorulardan soru çıkartıp konuyu sorular üzerinden anlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.
Üniversiteden birbirimizi tanıyoruz hatta aynı evde kalma fırsatımız bile oldu ve biz gezip dolaşırken ahmet cemal evde kalıp ders çalışıyordu ve motivasyonu aşırı yüksek biri olarak dersten çok zorlanan birinin bile kendine güvenini arttırıp derste başarılı olmasını sağlayabilir zaten Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden en iyi bölümlerinden birinde ve matematik konusunda baya iyi olduğunu düşünüyorum
Ahmet Cemal, benim için günlük hazırladığı çalışma planlamalarıyla beni "konularım yetişecek mi" stresinden kurtarıyor. Her akşam canlı derslerle gün içerisinde çözemediğim soruları çözüyor ve eksik olduğum konuları anlatıyor. Ahmet Cemal'i tercih etmemdeki en önemli sebep bana her ders için yardımcı olabilmesi, birlikte hem türkçe hem fizik sorularımı çözebiliyoruz. Bunların yanı sıra Ahmet Cemal psikolojik destek konusunda da çok iyi. Moral ve motivemin düşmesine izin vermiyor, her sabah kendimi çalışmaya daha hazır hissederek uyanıyorum. Teşekkürler Ahmet Cemal :)
Kendisi sadece öğretmenlik görevini icra etmekle kalmayıp hayatın her alanında yüreğinize dokunabilecek bir donanıma sahip. Ders anlatım tarzıyla bana dersleri sevdirdi. Bütün tabularımı yıktı. Bütün öğrenci arkadaşlarıma tavsiye ederim
Bir kaç projede ortak çalıştığım Cemal konulara hakim olması ve başarısıyla dikkatimi çekmişti. Referans olmaktan onur duyarım her zaman başarılarını takip edip destekliyorum.
Cemal Hoca matematiğe oldukça hakim. Bunun yanı sıra öğrencisinin eksiğini kolayca anlayıp seviyesine göre anlaşılır eğitim verebilen biri. Cemal Hocama minnettarım.
Pratik zekası ile çözümün en kolay yolunu gösterir.
Ahmet Cemal okuldan arkadaşım ve iyi bir matematik dehası okul yıllarından belliydi gerek sınav senesi olsun gerek öncesinde
Sınavla alakalı yada derslerle ilgili sorularda yardımcı olacağına hiçbir şüphem yok
Hiç çekinmeden iletişime geçebilirsinizHer gün için hazırladığı farklı programlarla ders çalışmak daha kolay oluyor. Sorulardan soru çıkartıp konuyu sorular üzerinden anlatıyor. Çok azimli ve çalışkan bir hoca
İtüde aynı sınıfta olduğum bu arkadaşım gerek insani yönleri gerek zekasıyla gerçekten de iyi yerlerde olmayı hakediyor
Ahmet Cemal boş durmayi sevmeyen azimli cesaretli ve hayal ettiği şeyi elde etmeden bırakmayan inatçı bir insandır benim de üniversite sınavında insanların olmaz dediği şeyleri basarmami sağladı
Daha fazla referans gör
Ücretler
Ücret
- 600₺
Paket fiyatları
- 5 saat: 2500₺
- 10 saat: 4500₺
Online
- 550₺/saat
ücretsiz dersler
Ahmet Cemal ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.
- 30dk
Benzer Matematik öğretmenleri
Mehmet
& Online
- 800₺/saat
Süha
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Kerem
& Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sena
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Neslihan
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Çiçek
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Merve Nurcan
& Online
- 750₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sidar
& Online
- 400₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Furkan
& Online
- 150₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Eymen
& Online
- 500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ali
& Online
- 1000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Ege
& Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
İrem
& Online
- 700₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Arda
& Online
- 250₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Sanem
& Online
- 650₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Hüseyin
Beşiktaş
- 2000₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Beril
& Online
- 1500₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Esin
& Online
- 150₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Rabia
& Online
- 900₺/saat
- İlk ders ücretsiz
Gizem
& Online
- 300₺/saat
- İlk ders ücretsiz
-
Matematik öğretmenlerini gör